Hodnoceniher.cz

Blood Bowl 2

78%

Průměr z 9 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #strategie #sportovní #tahová #ps4 #windows #cyanide #zkušený hráč #trocha #řeč #rozdávání #lebka #cyanide studios #plnohodnotný multiplayer #celá hratelnost #bezhlavé pobíhání #blood #jeviště #brána #blood bowl 2 #focus home interactive #rundenstrategie #cyanide studios #pc #ps4 #xbox one

Návody, cheaty

Recenze

7,5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Ja bawiłem się wyjątkowo dobrze. Blood Bowl 2 nie był dla mnie takim powiewem świeżości jak Rocket League, no ale to jednak troszkę inna para kaloszy. Tutaj wtargnąłem po prostu do świata strategii - nie jakiejś wielce hardkorowej, bo w dużej mierze zależnej od farta, ale wciąż strategii. Kalkulowałem, rozmyślałem, rozstawiałem zawodników i właściwie... do samego końca nie mogłem być pewnych swoich...

7/10
Tiscali Games
14. 10. 2015
Brutální sport s patřičně taktickou příchutí, jehož základní hratelnost je velmi dobrá, stejně jako kampaň, která usnadní vstup do hry i nováčkům. Radost ze hry však trochu kazí zdlouhavost některých fází zápasu a úplně fajn nejsou ani nevyvážené rasy.

70%
GamePark
13. 10. 2015
Přesto, že do konce tohoto roku nám ještě nějaký ten čas zbývá, rozhodně nejsme jediní, kdo by tento rok (2015 pozn. pro cestovatele v čase) označili v kontextu herního průmyslu za minimálně podivuhodný. Herní matadoři se totiž shodují, že až na výjimky – jakými byl kupříkladu Witcher 3 nebo nový Metal Gear Solid, se toho tento rok zrovna moc neurodilo. Z objektivního hlediska tomu tak jistě může být...

Eurogamer.cz
4. 10. 2015
Rozhodně dokáže pobavit, tentokrát je už přístupnější širšímu publiku a v líbivější grafice. Bez medaile.

4/5
Hrej.cz
1. 10. 2015
Návrat nejbrutálnějšího sportu sice nepřekvapí veterány, nicméně zaujme příjemným a funkčním zpracováním, které je v první řadě velmi přívětivé pro nováčky. Druhý Blood Bowl se s vámi bude párat, naučí vás pořádně zvládat základy a pak vám nabídne tolik výzvy, kolik jen budete schopni unést.

4,5/5
Doupě
23. 9. 2015
Blood Bowl 2 rozhodně není hrou pro každého, já si ale hraní náramně užil. Titul je velice chytlavý a jak jednou začnete, už nebudete chtít skončit. Předvídání tahů a vymýšlení strategií je dostatečně zábavné na to, aby vás u titulu udrželo desítky hodin. No a poté je tady multiplayer.

9/10
Zing
22. 9. 2015
Nový Blood Bowl se povedl. Tvůrcům se podařilo úspěšně naučit starého psa pár zajímavých novinek, které z tohoto díla dělají přístupnější titul. Za sebe mohu Blood Bowl 2 doporučit všem fanouškům tahových strategií, kteří hledají kvalitní zábavu.

73%
GameStar.de
22. 9. 2015
Diverse Grafikbugs und starke Clippingfehler, nicht funktionierender Stadionausbau und manchmal schwere Kamerabugs sorgen für unnötigen Frust.

75%
Czechgamer.com
21. 1. 2015
Blood Bowl 2 je drsná a kvalitní hra jenž dobře zabaví a někdy i trochu potrápí.