Hodnoceniher.cz

Betrayer

52%

Průměr z 7 recenzí
#pc #akční #horor #windows #action #action-adventure #blackpowder games #betrayer #patrick mittler #pc #blackpowder games #pc

Návody, cheaty

Recenze

5,5/10
Komputer Świat
19. 12. 2018
Jestem pewien, że autorom uda się zaspokoić jakaś niszę, ale to jest maks, co mogą z tym całym Betrayer osiągnąć. Wyszło im coś, co jest bardziej dziwaczne niż straszne, ale z drugiej strony to przecież żaden przytyk. Szkoda tylko, że w wielu miejscach rozgrywka nie wybacza, pozostawia gracza zdezorientowanego, sfrustrowanego czy znudzonego, ale jeśli przełknąć to i owo, opowieść wynagradza wszelkie...

50%
Czechgamer.com
19. 4. 2014
Nápad klasicky dobrý, ale grafická stylizace není vše.

3/5
Hrej.cz
7. 4. 2014
Betrayer je jiný, než na co jste zvyklí a předhazuje před hráče tajemný a nebezpečný svět. Své karty ale vykládá až příliš rychle a lze jej prokouknout během chvíle. Pak již hrozí jen opakování, nuda a mrhání potenciálu.

52%
GameStar.de
6. 4. 2014
Erschreckend, wie schnell der Gruseltrip seine anfängliche Faszination verliert.

3/10
Zing
3. 4. 2014
Betrayer je experiment, který všechno podřizuje jen grafice, svým vyprávěním nudí a skoro se nedá hrát. Přinejmenším to tedy není zábava!

6/10
Tiscali Games
1. 4. 2014
Chudokrevné vyprávění děje a tápání mají za následek, že o hru během pár hodin přestanete mít zájem, což je rozhodně škoda. Stealthové a taktické souboje v lese jsou totiž zábavné i napínavé a opírají se zpracování, který je stylové a funkční zároveň.

6/10
Centrum Her
26. 3. 2014
Betrayer je učebnicový príklad víťazstva formy nad obsahom. Zo začiatku vám ťahá medový fúzy popod nos, no v jeden moment vás zabije s dýkou od chrbta ako zradca.