Hodnoceniher.cz

BattleTech

62%

Průměr z 6 recenzí
#pc #macos #linux #tahová #mecha #windows #mac #strategie #rundenstrategie #paradox interactive #harebrained schemes #mechwarrior #harebrained schemes #turowe strategie #mechy #paradox interactive

Návody, cheaty

Recenze

7,5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Wielbiciel gotowania, historii kuchni, czytania starych rękopisów na rozpadających się mikrofilmach i kotów. Musi coś czytać, inaczej zwariuje. No i gra. Często.

6/10
Tiscali Games
9. 5. 2018
Těžkopádná tahová strategie, která při hraní umí pobavit, ale nikdy nenadchne. Táhne ji dolů především jednoduchost vítězné taktiky, pomalost tahů, technické chyby a nedostatek taktických možností spolu s nepříliš pestrými cíli misí.

4/5
Hrej.cz
7. 5. 2018
Battletech vás jako mávnutím kouzelného proutku přenese do doby dětství, kdy jste si ještě mohli hrát s roboty bez toho, aniž by vás společnost odsuzovala. Výborná tahová strategie nabušená obsahem do té míry, že cílové skupině žánru poskytne zábavu na měsíce, možná i roky dopředu.

7,5/10
Game Informer
27. 4. 2018
Harebrained Schemes aims big with their return to classic turn-based mech strategy.

0/10
Gamebro
25. 4. 2018
Nejlepší hry jsou takové, které vyprávějí skvělé příběhy. Neplatí to přitom jen o samotném ději, který hra nabízí. Když události hry samotné, její zvraty, její události a zdánlivé detaily vedou k tomu, že si na ně vzpomenete a vyprávíte o nich ostatním, potom máte zcela jistě co do činění se skvělou hrou. Vývojářské studio Harebrained Schemes už v podobě trilogie Shadowrun dokázalo, že takové příběhy...

82%
GameStar.de
25. 4. 2018
Rundenstrategie mit motivierendem Managementmodus und spannender Kampagne für Mech-Fans, die gerne im Detail an ihren Einheiten schrauben.