Hodnoceniher.cz

BattleForge

84%

Průměr z 13 recenzí
#pc #mmo #strategie #echtzeit-strategie #electronic arts #ea phenomic #news #battleforge #martin deppe #pc #strategie

Návody, cheaty

Recenze

82%
GamePark
21. 5. 2009
EA Phenomic vypustili do světa slušně vybalancovanou hru, která chytne a jen tak nepustí. Člověk musí stále přemýšlet, jakou strategii zvolit, jak efektivně namixovat svůj balíček, jak se co nejlépe vypořádat s obtížnými herními situacemi. Nepamatuji

GamePark
21. 5. 2009
Pokud náhodou patříte k lidem, kteří se v těchto týdnech připravují na náročné semestrální zkoušky (jako autor recenze) a musíte proto přečíst stovky a tisíce stran neskutečně nezáživných akademických žvástů textů, důkladně zvažte, jestli si chcete zadat s Battleforge. Proč? Protože tato neotřelá RTS, jež vzešla z dílen studia EA Phenomic, je nebezpečně chytlavá. Znáte ten pocit, kdy si říkáte „střihnu...

90%
GameSite.sk
20. 5. 2009
Nekonečné množstvo možností pri výbere vašich armád, perfektné PvP, ako aj PvE, krásna grafika, super hrateľnosť. Jedinou nevýhodou je závislosť hry od internetu v singleplayeri.

7,9/10
hry.Sme.sk
30. 4. 2009
Battleforge je strategickou hrou, ktorá je tak trochu iná ako zvyšok konkurencie – karty menia niektoré princípy, ale stále je to len fantasy stratégia. Len si armádu zostavujete sami. Určite zaujímavý počin, ktorý by bolo škoda prehliadnuť.

85%
Hratelne.cz
30. 4. 2009
Hra se jeví jako jedna z nejlepších realtime strategií za poslední dobu. Podařilo se jí vyvarovat rizikům vyplývajícím z originality a je velmi dobře vyvážená i hratelná.

85%
GameStar.cz
27. 4. 2009
Battleforge považujeme za první opravdu dobře fungující online strategii, a to je samo o sobě velká pocta. Navíc si troufáme tvrdit, že tahle hra zabaví na skutečně dlouhou dobu.

85%
Gamesport
25. 4. 2009
Této velice povedené hře tedy na kráse ubírají jen skutečnosti, že nelze hrát bez připojení k internetu, a že mise vás nejspíše začnou brzo nudit. Přece jen hrát něco s jedenácti dalšími lidmi se může stát velice otravnou záležitostí.

8,5/10
Sector.sk
15. 4. 2009
BattleForge nemá žiadne výraznejšie nedostatky, snáď len pokročilé ovládanie jednotiek by nebolo od veci a škoda zlého načasovania premiéry.

90%
Czechgamer.com
9. 4. 2009
Nejvíce překvapilo okouzlující grafické zpracování, vydařené efekty a kvalitní hudební kulisa, tedy segmenty tvořící atmosféru, zde naprosto vtahující do bitevní vřavy. BattleForge splnilo, dost možná i předčilo všechna očekávání.

87%
GameStar.de
26. 3. 2009
Innovatives, sehr schnelles Multiplayer-Spektakel.

8/10
Hrej.cz
25. 3. 2009
Velmi originální MMO strategie postavená na tvoření balíčků vyvolatelných karet. Díky tomu nabízí desítky hodin skvělé zábavy, která vás v různých variacích jen tak neomrzí.

85%
Bonusweb
25. 3. 2009
Strategie, která už od počátku vypadala opravdu zajímavě, splnila naše očekávání.

4/5
Hrej.cz
25. 3. 2009
Velmi originální MMO strategie postavená na tvoření balíčků vyvolatelných karet. Díky tomu nabízí desítky hodin skvělé zábavy, která vás v různých variacích jen tak neomrzí.