Hodnoceniher.cz

Bastion (X360)

82%

Průměr z 6 recenzí
#xbox 360 #rpg

Recenze

8,5/10
GamesWEB.sk
19. 9. 2011
Bastion sa teda na prvý pohľad môže javiť ako tuctový zástupca žánra akčných RPG, avšak dôvod, prečo je už teraz radený medzi klasiky arkádových hier, tkvie predovšetkým v jeho fantastickom audio-vizuálnom prevedení, ktoré spolu s chytľavou hrateľnosťou a ľahko pochopiteľnými hernými princípmi musí upútať naozaj každého.

9/10
Sector.sk
1. 9. 2011
Bastion je naozaj prekvapivo kvalitná akčná RPG. Má unikátne spracovanie a herný štýl s dobre riešeným vývojom a aplikáciou zbraní. Nezanedbateľným faktorom, ktorý naklonil misku váh v prospech vyššieho hodnotenia, je výborná cena. Za 14 EUR získate hru, pri ktorej strávite hodiny kvalitnej zábavy. Bastion je to najlepšie, čo sa vám pred príchodom tretieho Diabla dostane na disky.

6/10
Hrej.cz
26. 8. 2011
Bastion je v mnoha ohledech skvělý herní oddych od světa velkých herních značek. Má nápady a boduje výtvarným zpracováním. Přesto jsem byl nejspokojenější, když jsem ho naposled vypnul.

8/10
Tiscali Games
8. 8. 2011
Bastion je hra, která sází vše na vyprávění příběhu a dává to jasně najevo, což nemusí hardcore bojovníkům úplně sednout. Pokud ale hledáte odpočinkovou záležitost se zajímavým příběhem na jedno-dvě odpoledne, nebo chcete tento žánr přiblížit něžnému pohlaví, nemusíte hledat dál.

88%
Herní web
6. 8. 2011
Když se mi Bastion dostalo prvně do rukou, byl jsem skeptický, protože tento žánr je mi spíše cizí. Nakonec mě hra velmi příjemně překvapila a to hlavně po skvělé příběhové stránce. Když ke všem přednostem přičteme i nízkou cenu, toto je rozhodně titul, který stojí za zahrání.

87%
XboxWeb.cz
2. 8. 2011
Verdikt, který vynáším nad Bastionem je jasný jako facka. Nečekal jsem, že se takhle rád ponořím do světa, za kterým nestojí nijak oslnivý příběh. Neuvědomil jsem si, že jde krásný a nádherně znějící požitek, který vás – jak říká mé oblíbené klišé, chytne a nepustí. To celé za přijatelných a v létě klasických 1200 MP. Záchraně světa třikrát zdar...