Hodnoceniher.cz

Assassins Creed Rogue

73%

Průměr z 6 recenzí
#xbox 360 #akční

Recenze

3,5/5
Doupě
30. 12. 2014
AC Rogue je rozporuplná hra. Na jednu stranu nabízí nesmírně charakterního hrdinu, který bere svět kolem sebe trošku jinak, než jsme z AC zvyklí, a přináší vybroušený a zajímavý příběh.

70%
GamePark
30. 12. 2014
Originální pohled na svět série nás nenechal chladným, ačkoli by si zasloužil o trochu více péče, k čemuž by mu mohlo dopomoci třeba vydání na současné generaci konzolí. Na to už je teď ale trochu pozdě.

7/10
Zing
30. 12. 2014
Pokud jde o poslední asasínské dobrodružství na předchozí generaci konzolí, pak se jedná o poměrně sympatické ohlédnutí za minulostí, jež se však nedokázalo vyvarovat nešvarů, které sérii provázejí prakticky od samých začátků. Jestli ale hodlá Ubisoft i nadále vydávat Assassin’s Creed na staré konzole a Rogue představuje jenom vykalkulované ohlodání zbytků masa z kostí, pak při pohledu zpět vyjde najevo...

7/10
Konzolista.cz
30. 12. 2014
Když ale překousnete tyto nedostatky, je Assassins Creed Rogue pořád velmi dobrou akční hrou, stavějící na osvědčených a zábavných základech, kterou si užijí hlavně fanoušci.

77%
30. 12. 2014
Assassins Creed: Rogue je přesně to co jsme tento rok v sérii potřebovali. Dobré pokračování, které sice nepřináší v podstatě vůbec nic nového, ale dobře doplňuje předchozí hry a dějově do univerza zapadá. Pokud nemáte možnost zahrát si Unity, tak je Rogue vhodným kandidátem, ba možná i lepším. Pro fanoušky jistota, pro ostatní v případě snížení ceny v blízké době vhodný kandidát na dlouhé večery.

8/10
Eurogamer.cz
7. 12. 2014
Hnidopichové mohou Rogue vpálit do ksichtu až přílišnou podobnost s minulými díly (a mají pravdu), až moc plytké souboje či velkou recyklaci míst a činností z trojky a čtyřky (a zase mají pravdu). Myslím, že to ale tolik nevadí, protože každou takovou část tvůrci obohatili zase něčím novým, jež ten hlodající pocit toho samého spolehlivě odfoukne. Byť jde o návrat do stejné řeky, právě díky tomu se...