Hodnoceniher.cz

Assassins Creed Liberation HD

60%

Průměr z 4 recenzí
#pc #akční

Recenze

4/10
Tiscali Games
1. 2. 2014
Mírně nadprůměrná původní hra se dočkala špatné předělávky. Grafika doznala jen minimálních změn a všechny chyby původního návrhu nyní bijí do očí ještě intenzivněji!

65%
GamePark
1. 2. 2014
Grafická stránka hry nevypadá sice špatně, ale oproti třetímu dílu (o čtvrtém raději ani nemluvím, ten je totiž graficky úplně jinde) by se dalo leccos zlepšit. Musíme brát však v potaz, že se jedná o konverzi z Playstation Vita, takže v rámci mezí si hra graficky náramně polepšila.

6/10
Eurogamer.cz
1. 2. 2014
Pokud už jste původní VITA hru dohráli, nemá cenu přemýšlet o této nové verzi, protože vám nic nového nedá. Ale zvláště pro ostatní a fandy série obzvláště, je Liberation HD stále vítanou odbočkou série se zbrusu novou postavou jemných půvabů, které, i za tu podstatně nižší cenu, asi ledacos odpustíte.

75%
1. 2. 2014
Avelin si dle mého názoru získá srdce mnohých fanoušků série, kteří se k jejímu příběhu dostanou až nyní. Neztratila nic ze schopností svých předchůdců a byla schopna přidat i pár svých neotřelých nápadů, které bych rád viděl v dalších pokračováních série. Ano, Liberation HD nedosahuje pompéznosti 3. dílu, ovšem čekání na veliké tituly tohoto roku dokáže maximálně zpříjemnit.