Hodnoceniher.cz

Armed & Dangerous

83%

Průměr z 7 recenzí
#pc #third person akce #windows #xbox

Recenze

8,6/10
LEVEL
1. 1. 2010
Stalo se neuvěřitelné! Lionhearts vyvolali pradávný oltář a za pomoci knihy Jak vládnout zrekonstruovali zdevastovanou zem během několika málo minut. Král Forge podle všeho zbaběle zemřel v koutku, nebo se zachoval podle principu padouchů „kdo uteče, ten se zase vrátí v dalším dílu“. Jistá časová nesvázanost epického souboje anarchie proti systému je ale přehlédnuta!

80%
Gamesport
5. 11. 2004
Hra je vhodná i pro mladší jedince, jelikož se ve hře nevyskytuje ani náznak krve, nebo válející se ostatky mrtvých nepřátel, kteří po smrti poslušně zmizí. Pokud se chcete víc než dobře pobavit u akční střílečky a nevadí vám absence multiplayeru, mohu vám Armed and Dangerous vřele doporučit.

84%
GameStar.cz
28. 3. 2004
Kromě několika výtek, z nichž ta největší směřuje k délce (či spíš krátkosti) hry, jde o dost povedenou akci. Grafika je velmi slušná, ovládání dokonalé a svou obtížnost si najde skutečně každý. Jo, kdo umí, ten umí.

87%
Tiscali Games
27. 1. 2004
Patří rozhodně mezi velmi zdařilé akční hry. Především kvůli svému originálnímu „ulítlému“ zpracování, pěkné grafice a výbornému humoru, který tu již dlouho nebyl, by byla chyba tuto hru přehlédnout. Pokud vás ovšem přitahují spíš realistické hry s vážným příběhem, dejte raději ruce pryč.

8/10
Tiscali Games
27. 1. 2004
Armed & Dangerous, lehce připomínající dva roky starý hit Giants: Citizen Kabuto, patří rozhodně mezi velmi zdařilé akční hry. Především kvůli svému originálnímu „ulítlému“ zpracování, pěkné grafice a výbornému humoru, který tu již dlouho nebyl, by byla chyba tuto hru přehlédnout. Pokud vás ovšem přitahují spíš realistické hry s vážným příběhem, dejte...

8/10
Doupě
12. 1. 2004
Je bombastická grafika nezbytností a jediným klíčem k úspěchu? Myslím, že na podobnou otázku zná každý hráč správnou odpověď. A Armed & Dangerous je po delší době dalším titulem, který nepsané pravidlo do puntíku potvrzuje.

83%
Gamezone (ZRUŠEN)
2. 1. 2004
Armed & Dangerous není žádná realistická hra, ale jedná se o pohodovou akci s prvky arkády z pohledu třetí osoby.