Hodnoceniher.cz

ArmA 2: Reinforcements

82%

Průměr z 4 recenzí
#pc #akční

Recenze

8/10
Eurogamer.cz
14. 7. 2011
Poslední rozšíření ArmA 2 se skutečně povedlo a za 500 korun dostanete několik velmi slušně nabitých hodin vojenského drilu. Nepočítaje samozřejmě editor či multiplayer. Škoda jen stále podivné umělé inteligence a velmi krátké britské kampaně, kterou ale prodlužují samostatné mise. Ať tak či onak, další výlet do střední Asie stojí rozhodně za to a je důkazem toho, že ArmA 2 zraje jako víno.

85%
Herní web
19. 4. 2011
Titul ArmA 2: Posily je samostatně spusitelná (to je od Bohemia Interactive velmi sympatické!) kompilace dvou DLC balíčků k Operaci Arrowhead - British Army Forces a Private Military Company. Kompletní obsah Posil je velice kvalitní a když si ty hodinky pěkně sečteme, tak u této hry můžete strávit pěknou desítku hodin, možná ještě trošku více.

74%
Czechgamer.com
17. 4. 2011
Simulaci ArmA 2 nedochází dech ani s tímto datadiskem, ačkoliv jde o pouhou kompilaci dvou loni vydaných balíčků s několika prvky navíc.

9/10
Zing
8. 4. 2011
Hodnotit oba přídavky samostatně, určitě by se našlo o několik záporů více. V kompilaci jde však o mistrovské dílo, které kazí jenom krátká kampaň za Angličany. Jinak jsou všechny zápory něčím vyrovnány. I tak jsme si ale nemohli představit lepší zakončení celé série. Pro fanoušky naprostá povinnost.