Hodnoceniher.cz

Aragami: Shadow Edition

80%

Průměr z 1 recenzí

O hře

Aragami je tajná hra třetí osoby, která vás vrhá jako nemrtvého zabijáka s mocí ovládat stíny. Teleportujte se do jakéhokoli stínu, staňte se neviditelnými, materializujte zbraně nebo dokonce přivolávejte stínového draka, abyste pronikli do nepřátelských řad a zlikvidovali své cíle.

Aragami: Shadow Edition obsahuje Aragami: Nightfall, příběhovou kampaň, která se koná před událostmi Aragami, a veškerý dosud vydaný obsah pro Aragami.

Jsi Aragami, pomstychtivý duch se schopností ovládat stíny. Přivolal vás Yamiko, dívka uvězněná v městské pevnosti Kyuryu. Vydejte se na temnou cestu plnou krve a tajemství, abyste objevili pravdu o Aragami. Pronikněte do okupovaného města Kyuryu svými nadpřirozenými schopnostmi a bojujte se Světlem se stínem. Odhalte příběh o dvojčatech spjatých osudem, který předčí čas i paměť.

Ve hře Aragami: Nightfall se zabijáci stínů Hyo a Shinobu vydávají za tajemným „Alchemistem“ v poslední misi, aby přivedli zpět dlouho ztraceného společníka. Hrajte jako Hyo a Shinobu a použijte nové Shadow Powers v příběhové kampani, která otestuje vaše tajné schopnosti.


#akční #adventura #plošinovka

Recenze

4/5
Nbase
17. 3. 2021
Nejsilnější stránkou této hry jsou její vizuály. Cell-shaded animace se zde hodí a hra skutečně vypadá skvěle. Avšak co se týče gameplaye, na sérii Assassin‘s Creed titul Aragami: Shadow Edition skutečně nemá. Fanoušci náročných stealth her si ji i přesto však jistě užijí.