Hodnoceniher.cz

Animal Shelter

55%

Průměr z 3 recenzí
#dobrodruzne #nenáročné #nezávislé #pc #simulator #singleplayer #steam #recenzia na pc verziu

Recenze

4/10
Sector.sk
16. 5. 2022
Nápad interaktívneho útulku zvierat nie je zlý, no v podaní Animal Shelter je hranie neosobné a až neskutočne stereotypné. To, čo funguje v zvieracích hrách typu Zoo Tycoon alebo simulátoroch akejkoľvek činnosti, v Animal Shelter skrátka nikoho baviť nebude. Sledovanie zvierat je nuda, pretože vlastne nič nerobia. Ako tycoon je Animal Shelter takou plytkou stratégiou, že sa občas hrá sama. A v čom...

5/10
IndianTV
21. 4. 2022
Animal Shelter je klasické pojetí simulátoru, kdy je potřeba velké množství herního času a grind peněz pro posun dál. Nabízí spoustu roztomilých zvířátek v příjemné grafice, ale bez prvků, které byly slíbeny v traileru a se špatnou optimalizací.

7,5/10
Gaming professors
15. 4. 2022
Animal Shelter zcela jistě hodnotím kladně, vyvolal totiž ve mně pocit klidu a radosti. Je to typický odpočinkový titul s bonusem, a to v podobě roztomilosti zvířat. Je sice pravda, že po několika hodinách hraní se vše vlastně točí neustále dokola, na druhou stranu cena necelých sedmnáct eur je přívětivá, a pokud zrovna máte špatný den, zde na zlatém podnose doporučuji lék na lepší náladu.