Hodnoceniher.cz

Amnesia: A Machine for Pigs

74%

Průměr z 9 recenzí
#pc #fps #horor #survival #windows #mac #adventure #frictional games #thechineseroom #amnesia: a machine for pigs #petra schmitz #pc #adventure #frictional games #the chinese room #pc

Návody, cheaty

Recenze

8/10
Komputer Świat
19. 12. 2018
Podsumowując Amnesia: A Machine for Pigs to gra zupełnie inna od swojej poprzedniczki chociaż utrzymana w tym samym gatunku. Krótka, ale zostaje w głowie przez dłuższą chwilę po wyłączeniu komputera. Jeśli cenicie sobie produkcje z doskonałym klimatem, które bardziej wgryzają się w psychikę niż w palce, to gra Chinese Room z pewnością przypadnie Wam do gustu.

7/10
Eurogamer.cz
4. 10. 2013
Netradiční zážitek, který ve mně paradoxně zraje. Novou Amnesii lze snadno zavrhnout za poněkud zmateně podávaný příběh, nehezký vizuál a absenci lekaček, avšak ty čtyři hodiny v ní strávené disponují nejen atmosférou, ale především duší. The Chinese Room umí skvěle psát a ještě lépe komponovat hudbu a tu zvláštní chuť jejich malého díla jen tak nedostanete z hlavy. Outlast je výtečný filmový horor...

Eurogamer.cz
22. 9. 2013

70%
Bonusweb
19. 9. 2013
Horor Amnesia: The Dark Descent před několika lety rozvířil stojaté a zatuchlé vody hororového žánru. Pokračování svými novátorskými přístupy pobaví, ale mohlo být o mnoho lepší.

8/10
Hrej.cz
19. 9. 2013
Amnesia se sice převlékla do jiných hadříků a vydala se po cestě jednoduchosti, ale pořád je skvělá... a navíc přístupná i strašpytlům!

4/5
Hrej.cz
13. 9. 2013
Amnesia se sice převlékla do jiných hadříků a vydala se po cestě jednoduchosti, ale pořád je skvělá... a navíc přístupná i strašpytlům!

7,8/10
Game Informer
9. 9. 2013
A Machine for Pigs doesn’t throw in enough threats to keep players on the edge of their seat throughout.

77%
GameStar.de
9. 9. 2013
Gruselreise mit Nachdenkbonus

6/10
Tiscali Games
9. 9. 2013
Experiment, který se vývojářům vymkl z rukou a přerostl jim přes hlavu. Inspiraci bere z předešlé Amnesie i z Dear Esther, ale nevyužívá ji ani z daleka tak dobře jako zmíněné hry. Pokud jste nehráli první Amnesii a chtěli byste jemnou ochutnávku toho, co v ní najdete, má smysl A Machine for Pigs zkusit. V opačném případě ale koupi dobře zvažte (nebo počkejte na slevu).