Hodnoceniher.cz

Alien Rage

52%

Průměr z 10 recenzí
#pc #akční #sci-fi #windows #ps3 #x360 #akce #rage #pro #řeč #alien #barevná paleta #trefa #precizní práce #konec dobrý #alien rage #city interactive #action #ego-shooter #ci games #alien rage #patricia geiger #pc #ci games #pc

Návody, cheaty

Recenze

5/10
Komputer Świat
19. 12. 2018
Alien Rage świata nie zawojuje. Dobre pomysły są tu przyćmione technicznymi niedoróbkami i kiepskimi projektami poziomów. Można powiedzieć, że gra jest warta swojej ceny - nie trzeba wydawać dużej kwoty, ale nie należy spodziewać się czegoś wyjątkowego. W podobnej cenie można złapać Call of Juarez: Gunslinger - gatunek ten sam, choć rozgrywka nieporównywalnie ciekawsza. Albo i wspomniane już i mocno...

3/10
InGamer.cz
10. 11. 2013
Zabitá šance a pád na držku City Interactive. Alien Rage studio finančně ani kriticky v žádném případě nepovznese. Trafikový titul převlečený za levnější AAA záležitost, rozhodně ruce pryč!

66%
GamePark
18. 10. 2013
Shrnuto podtrženo, Alien Rage není špatná hra, je to zajímavá FPS, která je přecpána bezmyšlenkovitou akcí a spoustou výbuchů.

66%
GamePark
14. 10. 2013
Začněme u příběhu. Ten se netají svojí plytkostí a dal by se shrnout asi tak, že vesmírem po hodně dlouhou dobu plul velký kus šutru, na kterém se zároveň nacházely obrovské zásoby Prométea (nejefektivnější lidem známé palivo) a netrvalo tak dlouho, než na této planetce vyrostla těžební kolonie. O něco později však přiletěla humanoidní rasa Vorusů, která z vlastní dobré vůle (a možnosti zde také dolovat)...

4/10
Tiscali Games
6. 10. 2013
Hardcore a oldschool. To jsou velmi často úžasná módní zaklínadla pro hry, které nedokáží být zábavné a svěží. Asi jako Alien Rage.

2/5
Doupě
4. 10. 2013
Nejvíce to jde asi vidět na multiplayeru. Když totiž vystřihnete stupidní nepřátele a velké množství minimálně rozporuplných designérských rozhodnutí, dostanete průměrný multiplayer. Takový, který ničím nezaujme, ale ani nepohoršuje. Takový budgetový Unreal Tournament. A přesně taková tahle hra měla vzhledem ke svému původu a ceně být. Skutečnost je však ještě o trošku horší. Zatímco obal je ještě...

5/10
Zing
4. 10. 2013
Obyčejná záležitost obalená tragickým scénářem a plochou hratelností. Proti vám se možná postaví rasa Vorus. Hlavní problém ale představuje pořádný vopruz – s ním totiž bojujete hlavně.

6/10
Sector.sk
4. 10. 2013
Alien Rage je hrou, ktorá vám v pamäti dlho nezostane. Ale to ani nie je jej ambíciou. Prináša jednoduchú zábavu na 7 hodín a tento účel plní veľmi dobre. Má chyby, je neohrabaná a neoriginálna, ale ak jej cena ešte trochu klesne a máte radi sci-fi akcie, je pre vás.

5/10
Zing
2. 10. 2013
Obyčejná záležitost obalená tragickým scénářem a plochou hratelností. Proti vám se možná postaví rasa Vorus. Hlavní problém ale představuje pořádný vopruz – s ním totiž bojujete hlavně.

67%
GameStar.de
28. 9. 2013
Preiswerter 08/15-Sci-Fi-Shooter zum Einmalspielen.