Hodnoceniher.cz

Age of Wonders

64%

Průměr z 3 recenzí
#pc #strategie #playstation #xbox #xbox-one #ps4 #total war #overwatch #xcom #age of wonders planetfall #age of wonders #paradox interactive #civilizace #pláň #jednotka #frakce #brouk #wonders #age #skirmish #krvavý boj #jatka

Návody, cheaty

Recenze

7/10
Doupě
2. 9. 2019
Je to vlastně horší Civilizace a horší XCOM, které se spojily v něco jako Total War. Na druhou stranu příjemný herní svět hodně nedostatků smaže. Hra je žrout času s vysokým potenciálem znovuhratelnosti. Vylepšit by se dala, ale výsledek je uspokojivý.

51%
Bonusweb
5. 4. 2000
Spousta hráčů žehrá na neoriginálnost současných her. Mají svým způsobem pravdu a volí zoufalé řešení: i na počátku třetího tisíciletí vysedávají u Dungeon Masterů a Monkey Islandů. Fantasy strategie Age of Wonders je však plně ospravedlňuje, neboť autoři se pustili do vykrádání známých titulů s chladnokrevností egyptských vylupovačů hrobek.

7/10
Doupě
24. 1. 2000
O tom, že se strategiemi to ani v době obrovského rozmachu 3D her není nijak špatné, nás vloni přesvědčili New World Computing a jejich skvělí Heroes Of M&M 3. Na začátku tohoto roku je tu hra, na níž je už od prvního pohledu vidět, že se jimi nechala značně inspirovat. Avšak jak se nakonec ukázalo, stejným kamenem dlážděná cesta postupně hráče odvede zcela někam jinam.