Hodnoceniher.cz

ADR1FT

63%

Průměr z 3 recenzí
#pc #playstation 4 #xbox-one #simulátory #nes #design prostředí #řeč #první pár #nepříjemná situace #clair #zajímavý prvek #vesmír #prvek hry #první chvíle #osamocení #důležitý prvek #vyhledávání #505 games #adr1ft #three one zero #xbox one

Recenze

8/10
Game Informer
22. 4. 2016
 Three One Zero delivers a quiet game that, interspersed with desperate exploration, offers a sobering examination of responsibility.

3/5
Doupě
8. 4. 2016
Adr1ft určitě není pro každého. Jde o komorní simulátor, ve kterém si vychutnáváte atmosféru, skládáte střípky příběhu a kocháte se pěknou grafikou. Zážitek bohužel kazí těžkopádné ovládání a hlavně ubývající kyslík, který z dobrého nápadu rychle přejde na frustraci. Pokud jste milovníky vesmíru, rozhodně vyzkoušejte. S brýlemi virtuální reality o to více.

5/10
Zing
7. 4. 2016
Nové dílo Adama Ortha se moc nepovedlo. Prakticky je to titul zacílený jen na určitou část herní komunity. Pokud máte rádi vesmír, příjemný vizuál a pomalejší hratelnost, nemusíte se tohoto díla vůbec bát. Jestli vám naopak nesedí ani jeden zmíněný prvek, nemá cenu se tímto projektem dál zabývat.