Hodnoceniher.cz

Act of Aggression

78%

Průměr z 8 recenzí
#pc #starcraft (série) #strategie #sci-fi #realtime #windows #růžový sad #hlavní tahoun #pořad #hliník #počet snímků #poslední hra #odvedená práce #řežba #konvoj #řeč #klasika žánru #rts #řež #orbit #pouštní oblast #act of aggression #eugen systems #focus home interactive #echtzeit-strategie

Recenze

4/5
Hrej.cz
23. 9. 2015
Nelze hovořit o tom, že se staré dobré devadesátky vrátily, Act of Aggression má ale k náladě punkových RTS dob hodně blízko. Perfektní grafika, živá komunita a masivní souboje jsou kořením celé hry, pokud vám nevadí upozadění taktiky, pak byste měli být spokojeni.

3,5/5
Doupě
10. 9. 2015
Na závěr bych chtěl napsat snad jen to, že tento návrat ke starým dobrým kořenům RTS strategií se povedl. Je zde vidět dobře odvedená práce a další pochvala vývojářům patří za dodržení termínů. Prostě vše šlo podle plánu a dokonce to přineslo i ovoce. To je jen důkaz, že to v dnešní době jde i takto, jen je potřeba vše dobře naplánovat. Act of Aggression je příjemné potěšení pro všechny fanoušky žánru...

80%
Bonusweb
7. 9. 2015
Žánr real-time strategií je za zenitem, nebo ne? Act of Aggression servíruje old school zážitek, který tu už dlouho chyběl. Těch pár novinek je ku prospěchu, zamrzí ovšem špatná inteligence vlastních jednotek či mizerný pathfinding. I přes pár chyb si však Act of Aggression pravděpodobně rychle oblíbíte.

Eurogamer.cz
5. 9. 2015
Trpí nezáživnými kampaněmi, jinak propracovaná hra pro zkušenější hráče a skvělá pocta klasickým RTS.

84%
GameStar.de
2. 9. 2015
Traditionelles Echtzeitstrategiespiel mit cleveren Ideen, das ein bisschen über die schwache Einzelspielerkampagne stolpert.

8/10
Zing
2. 9. 2015
V posledních letech je kvalitních strategií jako šafránu. Act of Aggression by se dal označit za návrat ke kořenům, které představuje série Command & Conquer. Vydařeností bych tento titul přirovnal ke Grey Goo, jenž mi osvětlilo začátek roku. Nemám tedy problém toto povedené RTS dílo doporučit.

90%
Czechgamer.com
2. 9. 2015
Poctivá práca, v ktorej nenachádzam väčších nedostatkov snáď len okrem limitov samotného žánru.

6/10
Tiscali Games
2. 9. 2015
Na první pohled zábavná a perfektně vypadající pocta zlaté éře real-time strategií se při delším hraní ukáže být zběsile překomplikovaná na těch nesprávných místech a v důsledku toho je fatálně nevyvážená. Od pádu do průměru či podprůměru ji zachraňuje kampaň a fakt, že v rámci RTS žánru aktuálně nic moc lepšího na výběr není.