Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Trials: Evolution > XBOX360 > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euOndřej Kašpárek8/1080 %2013-05-18
Sector.sksaver9.5/1095 %2013-04-06
GameParkMalinka---85 %2013-03-27
Recenzeher.euJan Klimus---60 %2012-06-24
Games.czVáclav Rybář9/1090 %2012-05-21
Hrej.czJan Vondrášek8/1080 %2012-05-02
Sector.sksaver9.5/1090 %2012-04-28
ZingMichal Maliarov9/1090 %2012-04-28
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2012-04-25
Eurogamer.czMichal Jonáš10/10100 %2012-04-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 588 z 5973 Žebříček
XBOX360: 104 z 815 Žebříček
XBOX360/Závodní: 9 z 72 Žebříček
Vše/Závodní: 49 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Trials: Evolution
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Trials: Evolution
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1795x - statistika
Trials: Evolution 86 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-04-20
Trials: Evolution

Průměrné hodnocení z médií:

86.00 %

Min : 60 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: RedLynx
Distributor: Microsoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 10/10
Trials: Evolution je nesmírně zábavnou arkádou, zároveň skvěle vypadající, dlouho živou a přitom příjemně utahující náročnost a postupně zdravě obtížnou. Prakticky všechny výtky předchůdce jsou opraveny a navrch dostanete další porci úchylného ježdění a padání na motorkách, že se budou sousedé divit, kdo se to za zdí neustále tak hurónsky chechtá. Macatý balík jízd a turnajů vám několik propocených večerů jistě vydrží, nu a díky revolučnímu editoru máte o špičkovou zábavu postaráno i nadále.
> Konzolista.cz : 9/10
Trials: Evolution je zábavnou a návykovou arkádou, od níž se jen tak neodtrhnete. Vynikající singleplayer doplňuje povedený multiplayer, navíc si celou hru můžete prodloužit díky editoru tratí, případně hraním hráči vytvořených levelů. Hodnota Trials: Evolution je tak ve výsledku daleko větší, než těch 1200 MS bodů, za které se prodává. Pokud máte doma Xbox 360, tato hra by vám neměla uniknout.
> Sector.sk : 9.5/10
Trials Evolution ponúka skutočnú evolúciu svojho vlastného žánru a doťahuje ho takmer do dokonalosti. Hre sa dajú vytknúť skutočne len malé detaily, tie však hravo vyvažuje množstvo zábavy násobené nekonečnými počtom užívateľmi vytvorených levelov. Navyše už to nie sú preteky v temných pivniciach, ale atraktívna zábava. Ak potrebujete rýchle a intenzívne odreagovanie, Trials Evolution je presne to pravé pre vás. Neponúka zábavu na týždne, ale celé mesiace!
> Zing : 9/10
Maximálně návyková arkádovka, která dokazuje, že i jednoduchý nápad může přinést hodně muziky. Pokud rádi překonáváte puzzly a fyzikální hříčky jsou vaším hříšným potěšením, nelze Trials nic než doporučit. Pro všechny ostatní se jedná o důvěryhodný způsob, jak si zkrátit nudné chvilky doma.
> Hrej.cz : 8/10
Trials Evolution přináší tu samou chytlavou hratelnost jako posledně, ovšem do mixu teď přibyly ještě šílenější tratě a především uživateli tvořený obsah.
> Games.cz : 9/10
K dokonalosti vybičovaná blbina, jejíž geniálně jednoduchý koncept zabaví na dlouhé hodiny. Kreativita, user-friendly prostředí a humor učarují každému hračičkovi. Jestli máte pocit, že vás pár áčkových titulů letos zklamalo a hledáte změnu, možná je právě tohle to, co potřebujete.
> Recenzeher.eu : 60 %
Trials Evolution přivedlo původní hru téměř k dokonalosti. Nebýt naprosto příšerného soundracku (který je prý takto zvolen schválně), tak by si hra zasloužila plné hodnocení. Vypuštění robustních editovacích nástrojů znamená pro hráče neskutečné hodiny různorodé zábavy. Za cenu kolem tří stovek se jedná téměř o krádež a není důvod proč si tuhle pecku nepořídit.
> GamePark : 85 %
Vyjma občasných problémů s grafikou a fyzikou jsme ještě občas trpěli čekáním při nahrávání a odesílání výsledků na internet, kdy jsme museli řadu vteřin čekat, než se dalo hrát znova. Problémů je přesto minimum a Trials je opět skvělá hra na zabíjení celých večerů, ale i jen volných chvilek
> Sector.sk : 9.5/10
Trials Evolution Gold Edition sa Redlynxu podarila na výbornú a každý fanúšik, či už Trials série, alebo motoriek ju musí skúsiť. Masívna nádielka tratí zaujme nie na týždne, ale vďaka vytváraniu tratí na celé mesiace. Je to niečo ako dokonalý motorkový zážitok, ak vám vyhovuje hranie na dvojrozmerných tratiach. Ak nie, musíte počkať na MotoGP.
> Recenzeher.eu : 8/10
Trials Evolution je povedenou sondou do škodolibé hráčské duše. Spousta obsahu a ztřeštěné zábavy za velice příznivou cenu. Škoda těch pár chybiček, spojených zejména s ne úplně doladěnou konverzí. Stejně ale jde o zajímavý kousek, který se rozhodně neztratí a vy si ho rádi zapnete i za rok.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %