Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

MX vs. ATV Alive (X360) > XBOX360 > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czMarek Beniač6/1060 %2011-12-10
Sector.skQuIT5.5/1055 %2011-08-15
Konzolista.czJirka Hänsl / Till7/1070 %2011-07-29
BonuswebJan Lysý---70 %2011-05-20
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

63.75 %

Počet recenzí: 4
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3845 z 5973 Žebříček
XBOX360: 607 z 815 Žebříček
XBOX360/Závodní: 62 z 72 Žebříček
Vše/Závodní: 320 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Dj wich ) - neregistrovaný
Datum:2013-02-15 20:55:35
Jako ja nevim kde je ta mapa jak je na videich stewart compound muze te mi prosim poradit
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
MX vs. ATV Alive (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



MX vs. ATV Alive (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3243x - statistika
MX vs. ATV Alive (X360) 64 z 100 Průměr z 4 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-05-05
MX vs. ATV Alive (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

63.75 %

Min : 55 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: THQ
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 4
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 70 %
Zábavné závody s fungujícími herními mechanismy, které ale mají v základním balení nepříjemně strohý obsah.
> Konzolista.cz : 7/10
Co říci závěrem? Jste unaveni stále stejnou nabídkou závodních titulů, kde motocykl hraje vedlejší roli? Tak je toto hra právě pro vás. Vývojáři nám naservírovali skvělou motokrosovou hru, na které je opravdu málo věcí, které bych mohl vytknout. Na druhou stranu, jsou to pouze závody, nečekejte herní průlom. Tato hra zabaví, ale není stavěná na strávení spousty hodin hraní singleplayeru a multiplayeru, tak jako její konkurence. Co této hře chybí je absence více závodů, herních režimů a malý počet hráčů v multiplayeru. Škoda, že vývojáři nepřidali vícero map a jeden či dva herní mody navíc. Hned by to bylo ve
> Sector.sk : 5.5/10
Na budgetovku MX vs. ATV Alive ponúka pomerne príjemné spektrum zábavy fanúšikom zablateného motošportu s výdatnou hrateľnosťou, no nie dlhou životnosťou. Ak túžite po hline, blate a prachu vo vašich TV, berte na vedomie, že čaro tejto hry spočíva hlavne vo vydarenom multiplayeri. Hra pre jedného hráča je iba ako doplnok alebo samovzdelávací tutoriál, na ktorý autori pozabudli. Hrá sa to dobre, cena je nízka. Ak s kamošmi prečkávate upršané letné obdobie a MotorStorm už omrzel, kúpte hromadne a zábava sa určite dostaví. Ale do vašej obľúbenej zbierky hier sa tento diel asi ťažko zaradí.
> Eurogamer.cz : 6/10
Nebýt nešťastně pojaté kariéry, vývoje jezdce a postupného odemykání obsahu, nemá Alive v podstatě problém. Vždyť já se hrou bavil, vlastní jízda na motorce či quadu, stejně jako požitek z jejich ovládání, si s dva roky starým Reflexem nezadá. Naneštěstí je to právě MX vs. ATV Reflex, jehož velkorysý záběr (a hromada závodů i herních módů) hráči neustále připomíná, jaká je ten Alive nakonec chudinka. A tak než dělat pokusného králíka a účastnit se experimentů THQ, kteří tenhle titul (roz)prodávají po součástkách, to si raději znovu zopákněme skvělý Reflex, kterému nic

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %