Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

MotoGP 10/11 (X360) > XBOX360 > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - MotoGP 10/11 (PS3) 67.63 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czMarek Beniač6/1060 %2011-07-26
hry.Sme.skJán Kordoš6.6/1066 %2011-05-27
XboxWeb.czp.a.c.o---78 %2011-05-17
Games.czMatěj Habarta / mhabarta7/1070 %2011-05-02
DoupěPetr Kolář6/1060 %2011-04-15
Hrej.czPetr Strecker7/1070 %2011-04-08
Hratelne.czJan Šťastný---65 %2011-03-30
BonuswebJaromír Chvalíček---75 %2011-03-30
Sector.skmatus_ace7/1070 %2011-03-29
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

68.22 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 78 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3384 z 5973 Žebříček
XBOX360: 534 z 815 Žebříček
XBOX360/Závodní: 54 z 72 Žebříček
Vše/Závodní: 287 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
MotoGP 10/11 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



MotoGP 10/11 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1789x - statistika
MotoGP 10/11 (X360) 68 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-03-18
MotoGP 10/11 (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

68.22 %

Min : 60 % Max : 78 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Monumental Games
Distributor: Capcom
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 7/10
Po loňském faux-pas se lidé z Monumental Games vzpamatovali a začali naslouchat stížnostem hráčů a herních kritiků. Naštěstí umějí tito lidé naslouchat velmi dobře a téměř zázrakem tentokrát vznikl snad nejlepší díl zavedené série MotoGP a zároveň asi také nejlepší současný jednostopý simulátor. Vyzbrojte se pevnými nervy a učte se řídit. Vyplatí se to.
> Sector.sk : 7/10
MotoGP 10/11 má pre každého fanúšika rýchlych kolies niečo, široká škála nastavení aj dlhú hraciu dobu vzhľadom na množstvo šampionátov. Najväčšou chybou je, že pôsobí ako update predchádzajúceho ročníka. Ak ho už máte doma, nie je dôvodu vyberať peňaženku, v opačnom prípade, na štartovnú čiaru!
> Hratelne.cz : 65 %
MotoGP je hra s velkými možnostmi a potenciálem, které však nebyly úplně naplněny. Pokud tento díl ukazuje, jakým směrem se série bude vyvíjet a pokud se povede některé nedostatky v příštím ročníku odstranit, rozhodně se zlobit nebudeme.
> Hrej.cz : 7/10
Náročná, leč zábavná jízda napříč příjemně navrženou kariérou je podtržena zejména nepříznivě nakloněnými vahami umělé inteligence.
> Bonusweb : 75 %
MotoGP 10/11 je znatelně lepší, než jeho předchůdce. Báječnou kariéru si nyní zahrajete i kooperativně. Jen se připravte na agresivní soupeře.
> Doupě : 6/10
Pokud patříte mezi příznivce motorek, a ještě Moto GP 10/11 doma nemáte, pak bych vám sice Moto GP doporučil, ale s čísly o ročník staršími. Aktuální databáze sice potěší, ale jinak nenarazíte skoro na žádnou zásadní změnu a loňský ročník určitě pořídíte levněji.
> XboxWeb.cz : 78 %
Každopádně všem milovníkům okruhových závodů hru vřele doporučným a stejně i těm, co je motorky lákají. Hra nabídne spoustu zábavy všem, ale musíte jí věnovat nějaký ten čas pro vypilování techniky.
> hry.Sme.sk : 6.6/10
MotoGP 10/11 nepredstavuje žiadnu obrovskú zmenu filozofie celej série. Druhý pokus od Monumental Games dopadol omnoho lepšie a pretekanie je zábavné a zároveň dostatočnou výzvou. Výrazný príklon k reálnejšiemu jazdeckému modelu vítame s otvorenou náručou, ovládanie je tentoraz prirodzenejšie.
> Eurogamer.cz : 6/10
O něco málo lepší než loňský ročník. Monumental Games dokázali, že nejsou úplnými ignoranty, když si vzali k srdci některé výtky a pár záležitostí dokázali opravit. Přesto jen šestka, protože těch podivností a otazníků se kolem hry vznáší pořád dost. MotoGP 10/11 tak zaujme asi jen nenáročné hráče, kteří nemají zájem moc toho nastavovat ani měnit a ke štěstí jim stačí aktuální licence. Je však vcelku tristní, že v poměru zábava/obsah/hratelnost i po letech stále vítězí staré dobré MotoGP z dílen Climaxu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %