Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Forza Motorsport 4 > XBOX360 > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
RE-PLAYLukáš Redl9/1090 %2012-02-18
Game pageHonza Bors / J.A.Frost---85 %2011-11-27
GameParkMalinka---90 %2011-11-04
hry.Sme.skJán Kordoš9.1/1091 %2011-11-01
GameSite.sk------2011-10-28
Herní webMartin Cabrun9/1090 %2011-10-28
Czechgamer.comPetr Schwank---95 %2011-10-25
GamesWEB.skBranislav Hujo / chinaski8/1080 %2011-10-21
Sector.skspacejunker9/1090 %2011-10-19
DoupěPetr Kolář9/1090 %2011-10-12
Hrej.czPetr Strecker9/1090 %2011-10-09
Games.czVáclav Rybář9/1090 %2011-10-09
BonuswebJaromír Chvalíček---90 %2011-10-09
XboxWeb.czlindros88cze---90 %2011-10-09
Eurogamer.czMichal Jonáš9/1090 %2011-10-09
ZingJakub Hladík9/1090 %2011-10-09
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-10-09
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

89.44 %

Počet recenzí: 17
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 303 z 5973 Žebříček
XBOX360: 51 z 815 Žebříček
XBOX360/Závodní: 5 z 72 Žebříček
Vše/Závodní: 24 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Forza Motorsport 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Forza Motorsport 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5181x - statistika
Forza Motorsport 4 89 z 100 Průměr z 17 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-10-09
Forza Motorsport 4

Průměrné hodnocení z médií:

89.44 %

Min : 80 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Microsoft
Distributor: Microsoft
Distributor CZ: Microsoft

Počet recenzí: 17
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 9/10
Forza Motorsport 4 dokazuje, že dívka může být chytrá, atraktivní a zábavná zároveň. Tahle dívka dopomohla Turn 10 k vytouženému titulu vedoucí továrny na výrobu jízdních simulací.
> Games.cz : 9/10
Neobyčejně těsný závod herních gigantů pokračuje. Forza na cílovce dalšího kola míjí o fous Gran Turismo svým přítulnějším konceptem, robustním multiplayerovým menu a neuvěřitelně širokou nabídkou automobilových aktivit na trati i mimo ní. Návykovější a trvanlivější závodní hru v současnosti nenajdete.
> Bonusweb : 90 %
Nejpropracovanější závodní simulátor pro Xbox 360 je ještě lepší. Do cílové rovinky dojel jako první díky licencovaným vozům, sáhodlouhé kariéře i podpoře pohybového ovládání.
> XboxWeb.cz : 90 %
Forza Motorsport 4 je vrcholem závodních her na Xbox 360. Všechny změny posunují hru k dokonalosti a totální zábavě. Pokud vezmete do ruky ještě nějaký kvalitní volant, tak opravdu můžete říct, že řídíte auta svých snů. Na nic nečekejte, lepší závodní hru prostě neseženete. Příjemné hraní a těším se na vaše dojmy, účast v našem klubu nebo na online závodních tratích!
> Eurogamer.cz : 9/10
Přivítejte nový etalon, který stanovuje nová měřítka v závodních hrách, i když ani ten není bezchybný. Spojení nejlepšího jízdního modelu a fyziky na trhu s obří porcí obsahu, pokročilými komunitními i online funkcemi, a s výbornou grafikou, přehlednou prezentací a intuitivním ovládáním dalo vzniknout novému králi konzolových závodních her, který překonává vše, co bylo dosud vydáno.
> Zing : 9/10
Forza Motorsport 4 rozbuší srdce nejen hráčům, ale i skutečným závodníkům. Z očekávané nastavované kaše se právem stal jeden z nejlepších závodních simulátorů. Turn 10 se bálo kritiky, já nabízím velkou pochvalu!
> Konzolista.cz : 9/10
Forza Motorsport 4 je zcela jistě nejlepší závodní hrou této generace. Od minulého dílu přináší řadu skvělých vylepšení a změn, navíc nesmím zapomenout zmínit povedenou podporu kamerky Kinect. Pokud máte doma Xbox 360 a milujete automobily, rozhodně se vyplatí do čtvrté Forzy jít. Pro ostatní jde zase o pádný důvod do konzole od Microsoftu investovat. Přece si takovou lahůdku nenecháte ujít. To by byl hřích.
> Doupě : 9/10
Letošní ročník Need for Speed se opět zabývá honičkami, pokud tedy chcete závodní simulátor, sáhněte po X360 a pořiďte si Forzu. Zaručí vám zábavu na dlouhé zimní večery a je docela možné, že ani s příchodem jara vás ještě nikdo od hry neodtrhne. Fanoušci série najdou vše v lepší kvalitě a čtvrthrst dalších novinek, pro ostatní fanoušky rychlých strojů je to pak také skoro povinnost. Připoutejte se a nakopněte řvoucí motory.
> Sector.sk : 9/10
Forza Motorsport 4 má medzi žánrovými kolegami unikátnu pozíciu otvorenou politikou. Fanúšikovia aj úplní začiatočníci sú postavení na jednu úroveň. Bez ohľadu na skúsenosti a preferovanú ovládaciu schému ponúka vynikajúci pocit z jazdy, aktualizovanú garáž o tie najexotickejšie autá (chýba iba Veyron SS a Huayra, čo pravdepodobne vyrieši niektorý zo šiestich DLC) a mimoriadne trvácny obsah, ktorý vám vydrží minimálne do ďalšej jesene.
> GamesWEB.sk : 8/10
Aj napriek mojim výčitkám si stále myslím, že Forza Motorsport 4 je hra ktorá vás bude baviť. Dokonca sa možno posadí na váš pomyselný automobilový trón, ale ja odmietam zatvárať oči pred realitou a tá v tomto prípade hovorí o tom, že sa autori vybrali zlým smerom, vylepšovali síce kde sa dalo, ale všetko na čo ich recenzenti a komunita upozorňovali už po minulom dieli ostalo rovnaké. Rozdiely medzi 3 a 4 dielom sú pre tých čo nemajú volant a nejazdia na hardocre obtiažnostiach tak malé, že pokiaľ nemajú radi Top Gear nemajú dôvod meniť hru.
> Czechgamer.com : 95 %
Pro šťastné majitele microsoftové konzole jasná volba. Ti ostatní by měli zauvažovat, zda si kromě třetího Gears of War a Slim edice s „Kinect ready“ nepořídí pod stromeček i tuhle benzínem nasáklou záležitost.
> Herní web : 9/10
Motorizovaný sport jak se patří. Jste-li fanoušky závodních her a vlastníte Xbox360, tak tento titul je jak dělaný pro vás. Ostatní by však koupí rovněž nešlápli vedle, jelikož Forza Motorsport 4 je opravdu kvalitní titul.
> hry.Sme.sk : 9.1/10
Štvrtá Forza nám potvrdzuje, že zábavné to stále je. Noviniek je oproti minulému dielu možno pomenej, preto ak nepotrebujete, od posledného dielu nemusíte okamžite vstávať a bežať do obchodu. Ak sa však budete chcieť potešiť na Vianoce, lepšieho kandidáta vám odporučiť nemôžeme. Forza je jazdenie pre kráľov.sme.sk/c/6120561/forza-motorspo rt-4-dokonala-jazda.html#ixzz1cToVpKN2
> GamePark : 90 %
Forza Motorsport 4 v nás zanechala opravdu dobrý dojem a ač se skutečně nejedná o nijak revoluční titul, je to kvalitní evoluce předchozího dílu, nabízející neskutečné množství všech možných dopravních prostředků (včetně buginy Warthog ze série Halo), propracovanou fyziku a skvělý multiplayer. Rozhodně se jedná o nejlepší závodní hru na konzoli Xbox a minimálně srovnatelný titul s Gran Turismo 5.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %