Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Forza Motorsport 3 > XBOX360 > Závodní

Kde koupit ?

FunStore  1009 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Bílek---88 %SCORE 190
LEVELPetr Poláček9/1090 %LEVEL 184
Recenzeher.euJan Klimus---90 %2010-03-11
GamesportOldřich Bezdomnikov---90 %2010-01-10
DoupěKamil Gric9/1090 %2009-11-05
hry.Sme.skJán Kordoš9/1090 %2009-11-05
GameSite.skSCARiOUS---90 %2009-10-27
XboxWeb.czJake / Jakub Hladík---90 %2009-10-23
Sector.skspacejunker9/1090 %2009-10-20
Hrej.czDalibor Franta9/1090 %2009-10-19
GameStar.czDavid Kindl---95 %2009-10-16
BonuswebMichael Mlynář---89 %2009-10-15
Eurogamer.czIvan Kratochvíl8/1080 %2009-10-11

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/forza-motorsport-3-video-recenze/Autor: Martin Kadlčík, Ivan Kratochvíl, Jakub Bouček / délka: 8m44s2009-12-02

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

89.38 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.00 %

Počet hodnocení: 5
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 308 z 5973 Žebříček
XBOX360: 52 z 815 Žebříček
XBOX360/Závodní: 6 z 72 Žebříček
Vše/Závodní: 25 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Hrej.cz2009-09-29
HrajMobil.sk2009-09-26
Eurogamer.cz2009-09-26
Bonusweb2009-09-25
Sector.sk2009-09-09
hry.Sme.sk2009-09-01
GamePark2009-08-01
GamePlanet.cz2009-07-07
GameStar.cz2009-07-03
Bonusweb2009-06-23

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: kvalitní poježdění
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-12-28 19:24:13
Tak se mi do ruky dostala i poslední díl téhle závodní série. Co mne překvapilo byly 2 DVD, kdy se 1 musí nainstalovat na HHD xka. Po spuštění jsem byl mile překvapen, jízdní model je naprosto libově nastavitelný. Já osobně mám rád mix simulace a arkády. Nahodil jsem si řazení a jezdí se mi parádně. V tomhle vám hra vyjde vstříc, stejně jako v možnostech nastavení aut. Opravdu jsem nepočítal počet aut, ale nějaký stovky to budou, jsou jich ve hře opravdu mraky, od Clia, přes starý mustangy a ameriky až po Buggati Veyron. Opravdu lahodná nadílka aut, kdy prakticky každé má vymodelovaný kokpit i vlastní jízdní model. Ták, dále tratě? troufám si tvrdit, že k 100? ale pokud se pletu nekamenujte mne. Je jich prostě taktéž mnoho. Líbivé je i poškození vozů, které počítá i s opotřebováním pneu, či klesáním paliva. Grafika je naprostá špička a osobně jsem na xboxu neviděl hezčí hru. Hlavně modely vozidel jsou takřka fotorealistické. Zápory zde prakticky nevidím. nejsem žádný záviodní maniak, takže pro mě je to hra na pár závodů a vypnout. A na to je ta hra naprosto ideální, stejně tak možnost hrát ve splitscreenu mne potěšila. Větší mínus bych dal za dlouhé nahrávací časy, při kterých odcházela chut do dalšího závodu.
[Odpověz]

Titulek: p
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-23 18:43:37
1 C nainstaluješ s druhým hraješ.
[Odpověz]

Titulek: f
Nick: (miki) - neregistrovaný
Datum:2010-04-01 14:48:41
jak mamm nainstalovat cd 2 ?
[Odpověz]

Titulek: Re: f
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-04-01 17:18:36
Normálně.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Forza Motorsport 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Forza Motorsport 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 22460x - statistika
Forza Motorsport 3 89 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-10-20
Forza Motorsport 3

Průměrné hodnocení z médií:

89.38 %

Min : 80 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Microsoft
Distributor: Microsoft
Distributor CZ: Microsoft

Počet recenzí: 13
Počet preview: 10

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 8/10
Obrovský výběr aut, krásná grafika, široké možnosti tuningu, propracovaný online režim, skvělé ovládání a bezkonkurenční fyzikální model. Co byste chtěli víc? Snad konečně pořádný model poškození, integraci počasí, nočních závodů nebo alespoň více nových tratí.
> Bonusweb : 89 %
Výborná závodní hra, která se ale možná až příliš snaží zalíbit se i naprostým začátečníkům.
> GameStar.cz : 95 %
Síla motoru a krása karoserie přinášejí pýchu a zálibu v řízení. Forza 3 je jako exotické auto: vypadá nádherně a úžasně se s ním jezdí.
> Hrej.cz : 9/10
Nejkomplexnější, nejpropracovanější, největší a nejrealističtější závodní hra, jakou si v současnosti za peníze koupíte. I přes otevřenější přístup k nováčkům neztratila nic na svém specifickém kouzle.
> Sector.sk : 9/10
Strmá krivka hrateľnosti a obrovská motivácia získavať nové autá a vyhrávať zlato spôsobuje, že nedostatky začnete brať v takej podobe, aké sú a postupne sa stávajú nepodstatnými.
> XboxWeb.cz : 90 %
Forza 3 přinesla několik novinek a tou nejlepší je možnost kdykoli si přetočit závod zpět a napravit svou chybu. Třetí díl by se mohl zdát jen jakousi nastavovanou kaší a něco na tom asi bude.
> Doupě : 9/10
Prakticky vše je zde promyšleno: od jednoduchých a intuitivních menu, přes snadnou navigaci v závodech, změnu obtížnosti před startem až po trochu uniformní kampaň.
> hry.Sme.sk : 9/10
Najlepší simulátor? Áno, to rozhodne, len tomu ešte čosi chýba. Ak však máte Xbox 360 a na tento žáner nie ste alergickí, je to pre vás jasná kúpa.
> Gamesport : 90 %
Hra nemá víceméně žádné výrazné zápory a když pomineme její arkádové sklony, máme před sebou opravdu vynikající hru.
> Časopis SCORE : 88 %
Nejlepší závodní hra současnosti, které k dokonalosti mnoho nechybí. Pro majitele Forzy 2 však tolik zajímavá není.
> LEVEL : 9/10
Všestrannost je obvykle doprovázena průměrností, zatímco dokonalost bývá spojována se specializací. Forza 3 je výjimka. Je všestranná, a i když ne dokonalá, tak skvělá určitě.
> Recenzeher.eu : 90 %
Forza je aktuálně nejlepší závodní simulátor, to bezpochyby. Je přístupná všem. Dobře vypadá. Každé auto se chová a zní jinak. Hra běhá naprosto perfektně a i při online klání se nic neseká a vše běží plynule.
> GameSite.sk : 90 %
Aj keď má Forza Motorstrom 3 na trhu dosť silnú konkurenciu, určite vytŕča z davu najmä reálnosťou jazdného modelu a zábavou pri jazdení.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %