Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Forza Horizon > XBOX360 > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameSite.skEncrypt---85 %2012-12-12
BonuswebJan Lysý---90 %2012-11-10
DoupěPetr Kolář8/1080 %2012-11-10
Konzolista.cz9/1090 %2012-11-07
Hrej.czPetr Strecker8/1080 %2012-11-04
XboxWeb.czlindros88cze---82 %2012-11-04
Games.czVáclav Rybář8/1080 %2012-11-01
Sector.skspacejunker8/1080 %2012-10-30
Eurogamer.czMichal Jonáš9/1090 %2012-10-30
ZingMichal Maliarov8/1080 %2012-10-30
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.70 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 866 z 5973 Žebříček
XBOX360: 148 z 815 Žebříček
XBOX360/Závodní: 14 z 72 Žebříček
Vše/Závodní: 73 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Forza Horizon
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Forza Horizon
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2726x - statistika
Forza Horizon 84 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-10-30
Forza Horizon

Průměrné hodnocení z médií:

83.70 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 8/10
Forza Horizon je postavená v duchu festivalu. Vládne v nej pohoda a z nej pramení aj chuť pustiť sa do ďalšieho preteku, získať nový level alebo kúpiť vysnívanú Ageru. Nechce od vás, aby ste drilovali trate alebo trávili čas vo vytrvalostných pretekoch. Prístupný jazdný model s okamžitou hrateľnosťou sa nezaobišiel bez kompromisov a v otvorenom svete sú zanechané stopy po iných hrách, žáner je však dostatočne veľký, aby pojal ďalší podobne ladený racing, hlavne ak má unikátnu atmosféru a nezabudnuteľný západ slnka.
> Eurogamer.cz : 9/10
Forza Horizon nově odvážně míří na jinou cílovou skupinu, přičemž její živelné závody v otevřeném světě se na arkádovější notě velmi povedly. Máme tu tak jasně nejrevolučnější díl v sérii, který nabízí obrovskou rozmanitost a zábavu prakticky pro všechny druhy řidičů, takže si v ní to svoje najde publikum odkojené jak simulátory, tak i závodními arkádami.
> Zing : 8/10
Rozhodně se nejedná o ideální závodní titul, svou kombinací fungujících principů a zábavných prvků však dokáže Horizon přilákat jak zaryté fandy arkádových hříček, tak veterány z oblasti simulací. Jen to neberte moc vážně a nechte se unést vlnou hudby a vůní pneumatik.
> Games.cz : 8/10
Jiná a přece skvělá Forza, která nešpiní jméno série, nýbrž rozbaluje upjatý svět okruhového závodění do vzrušujícího panoramatu husté sítě veřejných silnic. Není to bez chyb a není to bez kompromisů, ale tomuhle specifickému subžánru vládnou Playground Games hned na první pokus. Teď jen neusnout na vavřínech a rychle se vzdálit konkurenci i svému soukmenovci od Turn 10.
> Hrej.cz : 8/10
Forza Horizon je čistá jako pramen zdraví z Posázaví. Jak se ovšem říká, i přehnaně zdravý život může v určitém ohledu uškodit. Playground má štěstí, tahle zdravá hra se nám opravdu líbí!
> XboxWeb.cz : 82 %
Forza Horizon je dobrá, ale obrovský potenciál atmosféry podle mě nevyužila. Když například vezmu, co vše je možné dělat v Test Drive, tak jsem u Forzy smutný, přitom ty hry patří podle mě do podobné kategorie. Forza Horizon má na arkádu sice nejlepší jízdní model, ale není tu už nic víc, jenom závody. Vytahování trika na kámoše pouze formou strohé tabulky je pro mě málo a o nějakých oslavách v místě srazů se taky mluvit nedá.
> Konzolista.cz : 9/10
Forza Horizon je skvělá hra. Každý fanoušek rychlých vozidel si zde přijde na své, bez rozdílu v tom, zda jde o milovníka hardcore simulací nebo svátečního řidiče – Forzu Horizon totiž můžete hrát po svém, můžete si ji přizpůsobit k obrazu svému a hlavně si ji užít naplno.
> Bonusweb : 90 %
Je to vyšperkovaná závodní hra, odehrávající se na fiktivním festivalu. Sérii Forza nedělá ostudu.
> Doupě : 8/10
Kontrolní otázka: Co se stane s naší známou Forzou, když se nakazí Need for Speedozou? Vznikne perfektní simulace s otevřeným světem.
> GameSite.sk : 85 %
Koniec koncov je Forza určite dobrá pretekárska hra s veľkou ponukou možností, ktoré sa do recenzie ani nezmestia, a preto (ako vždy tvrdím) najlepšia recenzia je tá, ktorú si urobíte sami. Hru zvládne hrať každý, keďže za strihanie trate, búranie a iné podvody sa netrestá. Ak sa vám práve nechce súťažiť, tak vám ponúkne krásnu atmosféru a skvelú hudbu. V Showroome si pozrite autá, na ktoré si budete musieť zarobiť tisíce kreditov a keď ich už konečne budete mať aj so svojím vysnívaným autom, započúvajte sa do zvuku jeho motora.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %