Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Splinter Cell: Conviction (X360) > XBOX360 > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Splinter Cell: Conviction 84.64 %MOBIL - Splinter Cell: Conviction (iPhone) 00.00 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-07-24 - Splinter Cell Conviction odložen

Kde koupit ?

FunStore  269 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Modrák---83 %SCORE 195
hry.Sme.skJán Kordoš6.5/1065 %2010-06-14
XboxWeb.czp.a.c.o.---92 %2010-05-23
Games.czMichal Jonáš------2010-05-21
GameSite.skEjkej---80 %2010-04-30
Sector.sksaver9/1090 %2010-04-23
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx9/1090 %2010-04-21
BonuswebEmanuel Svoboda---75 %2010-04-20
GameStar.czPatrik Khudhur---85 %2010-04-20
Eurogamer.czIvan Kratochvíl7/1070 %2010-04-16
ZingMichal Maliarov9/1090 %2010-04-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.00 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 92 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

70.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 70 %
Pořadí:

Celkově: 1093 z 5973 Žebříček
XBOX360: 191 z 815 Žebříček
XBOX360/Third person akce: 33 z 148 Žebříček
Vše/Third person akce: 115 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2010-03-30
Games.cz2010-03-22
Eurogamer.cz2009-07-16
Gamesport2008-06-16
GamePlanet.cz2007-09-28
Doupě2007-05-31

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Splinter Cell: Conviction (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Splinter Cell: Conviction (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14920x - statistika
Splinter Cell: Conviction (X360) 82 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-04-13
Splinter Cell: Conviction (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

82.00 %

Min : 65 % Max : 92 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: UbiSoft
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 6

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 7/10
Své stealth přednosti nechal napospas komiksové konkurenci a zkouší se naivně prosadit jako akční střílečka se stealth prvky. Tohle mu spousta lidí rozhodně neodpustí.
> Bonusweb : 75 %
Pokračování v akčním duchu podle našeho názoru sérii dvakrát nesvědčí a krev a brutalita nejsou samospásné. Technicky je ale titul v dobré kondici.
> GameStar.cz : 85 %
Tento kousek je jiný, jedinečný a rozhodně si zaslouží vaší pozornost. Pokud dokážete skousnout jeho akčnější ráz, rozhodně nebudete litovat.
> Hrej.cz : 9/10
Revitalizace celé série se povedla na jedničku. Nový Splinter Cell ukazuje směr, kterým by se mohly vydávat špionážní akce nového tisíciletí a zároveň okamžitě nasazuje laťku proklatě vysoko.
> Sector.sk : 9/10
Splinter Cell: Conviction je viac ako dôstojným štartom novej éry série, je iný, kvalitný a stále stealth. Nie je dokonalý, ale je to začiatok niečoho nového.
> GameSite.sk : 80 %
Sam Fisher je späť. A je iný. Conviction splnil svoju úlohu – urobil v sérii veľký reštart. Oproti predošlým dielom je akčnejší a prístupnejší širšiemu publiku.
> Časopis SCORE : 83 %
Nejlepší díl Splinter Cell? Těžko říct, ale pokud si odmyslíme nestydatě krátkou kampaň, nemáme co vytknout.
> Games.cz :
Multiplayer: Kvarteto rozmanitých her pro jednoho i dva hráče dále velmi citelně rozšiřuje herní dobu, přičemž k některým zvláště povedeným se budete jistě rádi vracet.
> hry.Sme.sk : 6.5/10
Jednoznačné orientovanie sa na masovú zábavu. Sam priamu paľbu neustojí, no zároveň z úkrytu nehľadá alternatívne cesty bez likvidácie nepriateľa, ale im omláti všetko o hlavu.
> XboxWeb.cz : 92 %
Grafika, hratelnost a také znovuhratelnost společně s rozsáhlým multiplayerem dělají z této hry opravdu monstrózní dílo. Na své si přijdou jak příznivci tiché likvidace, tak i vyznavači “Rambo“ stylu.
> Zing : 9/10
Nabízí poutavý příběh plný zvratů, vagón inovací a přechod z plížení do akce. Za zápor by se dalo považovat možná až přílišné zjednodušení či lehce zastaralé grafické zpracování.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %