Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Lost Planet 2 (X360) > XBOX360 > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Lost Planet 2 75.00 %PS3 - Lost Planet 2 (PS3) 72.00 %

Kde koupit ?

Microgames  1385 Kč  
FunStore  1399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš6/1060 %2010-07-06
XboxWeb.czp.a.c.o.---75 %2010-06-07
GameParkMalinka---60 %2010-05-29
BonuswebJan Lysý---65 %2010-05-27
Sector.skje2ry6/1060 %2010-05-24
GameSite.skMortus---75 %2010-05-21
Hrej.czZdeněk Princ7/1070 %2010-05-20
Games.czMartin Zavřel7/1070 %2010-05-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

66.88 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 84 %
Max. hodnocení: 84 %
Pořadí:

Celkově: 3527 z 5973 Žebříček
XBOX360: 556 z 815 Žebříček
XBOX360/Third person akce: 84 z 148 Žebříček
Vše/Third person akce: 357 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Czechgamer.com2009-10-25
Sector.sk2009-08-24
Bonusweb2009-07-08

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Lost Planet 2 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Lost Planet 2 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4306x - statistika
Lost Planet 2 (X360) 67 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-05-07
Lost Planet 2 (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

66.88 %

Min : 60 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Capcom
Distributor: Capcom
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 8
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 7/10
Ačkoliv hra trpí slabou AI, nedomyšleným ovládáním a chybami level designu, stále se jí daří poskytnout dobrou zábavu, především díky nádherné grafice, frenetické akci, designu bossů a kooperativní hře.
> Hrej.cz : 7/10
Je téměř zaručené, že se prvních pár hodin budete opravdu bavit. Škoda jen, že úvodní rozjezd rychle končí a až do konce se bude dít na obrazovce to samé.
> GameSite.sk : 75 %
Banalita akou je ukladanie pozícií je v Lost Planet 2 dohnaná do extrému, ale bohužiaľ tomu negatívnemu. Pokiaľ máte troch spoluhráčov, poskytne vám zábavu pri love gigantických monštier.
> Sector.sk : 6/10
Nezmyselné rozdelenie hry do arén a odklon od pôvodného LP štýlu výrazne hre uberá na atraktivite bez ohľadu na počet zapojených živých hráčov.
> Bonusweb : 65 %
Pro jednoho člověka je hra opravdu nedotažená, nevyvážená a ovládání je zbytečně překombinované. Pro více lidí to není špatná volba, ale jsou i lepší.
> GamePark : 60 %
Lost Planet 2 zkrátka zábavná není a krom multiplayeru asi nemá smysl ji za plnou cenu kupovat. Spousta drobných chyb ji odebírá to, co je u hry hlavní - zábavnost.
> XboxWeb.cz : 75 %
Nápady a realizace jsou na dobré úrovni, celkový potenciál hry zůstal trochu nevyužit. Největší měrou se na tom podílí stereotyp, který se prostě musí odrazit v celkovém hodnocení.
> hry.Sme.sk : 6/10
Je to pekné, ale riadne plytké a nudné. Lost Planet 2 sa môže vyslovene pochváliť len tým, že si zastrieľate proti skutočne gigantickým potvorám a každý stret s obrovským bossom je zážitkom.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %