Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Ghost Recon: Future Soldier (X360) > XBOX360 > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Ghost Recon: Future Soldier 76.33 %

Kde koupit ?

FunStore  450 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkMalinka---75 %2012-07-17
Herní webMartin Čabrun8.4/1084 %2012-07-17
BonuswebEmanuel Svoboda---70 %2012-06-27
GameSite.skAtavius---75 %2012-06-27
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---78 %2012-06-24
Časopis SCOREMarek Jedinák---80 %2012-06-24
DoupěPetr Baum8/1080 %2012-06-12
Hrej.czVojtěch Matěna7/1070 %2012-06-04
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade9/1090 %2012-06-04
Games.czAleš Smutný8/1080 %2012-05-30
ZingMichal Maliarov8/1080 %2012-05-28
Eurogamer.czIvan Kratochvíl8/1080 %2012-05-24
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.50 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1815 z 5973 Žebříček
XBOX360: 306 z 815 Žebříček
XBOX360/Third person akce: 42 z 148 Žebříček
Vše/Third person akce: 162 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Eurogamer.cz2010-06-04

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Ghost Recon: Future Soldier (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Ghost Recon: Future Soldier (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3066x - statistika
Ghost Recon: Future Soldier (X360) 79 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-05-24
Ghost Recon: Future Soldier (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

78.50 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: UbiSoft
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 12
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 8/10
Taktická stránka původních dílů Ghost Recon se nám trochu zvrhla do akčnější střílečky, což může být pro leckoho nepříjemné překvapení. Hra si zachovala své nepopiratelné kvality, ale je otázkou, na kolik vás zaskočí zrychlení tempa a větší důraz na přesnost střelby na úkor plánování a velení. Kampaň pro jednoho hráče si nezaslouží větší známku než sedm, ale kooperativní a multiplayerové kvality posunuly hodnocení o stupeň výš. Zahrajete-li si hru v kooperativním módu s dobrými hráči, pak jdou veškeré výtky směrem k větší akčnosti hry stranou. Tady tak&eac
> Zing : 8/10
Ghost Recon se nám konečně vrátil na trh a přináší pro každého něco. Najdete tu oblíbené plížení, ale i adrenalinovou akci. Je tu filmové podání, ale i taktický multiplayer. Ubisoft zjevně chtěl zpřístupnit sérii co největšímu počtu hráčů. Na jednu stranu to přízraky odvádí od taktické dokonalosti, díky které je série známá, na stranu druhou ale revitalizuje značku a přidává něco nového a neokoukaného. Jen aby se tím kluci nenechali unést.
> Games.cz : 8/10
Povedená akce, která kombinuje styl moderních stříleček a taktický přístup svých předchůdců v sérii. Dvanáctihodinová kampaň nabízí řadu působivých okamžiků, zatímco multiplayer disponuje desítkami hodin potenciální zábavy a dobrý dojem z něj nekazí ani několik nedostatků.
> Hrej.cz : 7/10
Nový Ghost Recon je lineární a dává přednost především show, která se nese ve znamení filmovosti a čiré akce, což ne vždy hře prospívá. V taktickém pojetí se ubralo, ale stále lze mluvit o perfektně připraveném a svěžím titulu podporovaném vcelku povedeným multiplayerem
> GamesWEB.sk : 9/10
I tak ale môžem smelo povedať, že Ghost Recon: Future Soldier je zrejme najväčším prekvapením tejto jari - úžasne variabilný singleplayer je tu dopĺňaný nemenej parádnym multiplayerom, vďaka čomu máte pocit, že za tie peniaze dostanete naozaj adekvátnu porciu zábavy.
> Doupě : 8/10
Doba se mění: vojáci mění maskáče za optickou kamufláž a Ghost Recon nahrazuje taktiku akcí.
> Czechgamer.com : 78 %
Méně taktiky, více akce. Nový Ghost Recon je nadprůměrnou hrou nabízející o něco víc než pouhé střílení, zatvrzelí fanoušci série však z něj budou zklamáni.
> Časopis SCORE : 80 %
Future Soldier je nadprůměrná hra, která však nemá ambice mířit mezi klenoty herního nebe. Možná až příliš dramaticky opustila osvědčené herní mechanismy a vykročila do neznáma. Určitě to z ní nečiní méněcenný titul, nicméně fanoušci série mohou být lehce frustrováni.
> Bonusweb : 70 %
Jednostranně zaměřený multiplayer e sice zjednodušený a přetvořený k modernímu obrazu videoher, ale přesto je Ghost Recon: Future Soldier zábavný a díky přítomnosti moderních zbraní a futuristických zařízení více než nadprůměrnou střílečkou s (ne už tolika) taktickými prvky.
> GameSite.sk : 75 %
Keď to mám zhrnúť, hra GhostRecon: FutureSoldier na začiatku označená ako katastrofa, ňou v skutočnosti nie je a osobne ju vnímam skôr ako zaujímavý experiment a ukážku toho, že co-op hry nemusia byť nutne len tupé hromadné čistky zombie a inej hávede, a keď sa to vezme za správny koniec, vedia ponúknuť zaujímavé zážitky, vyžadujúce naozajstnú spoluprácu, s akou sa je možné stretnúť napríklad pri hraní MMO hier
> GamePark : 75 %
Ghost Recon Future Soldier je povedená hra, která má bohužel několik drobných nedostatků, které ji kazí a kvalitní multiplayer, který si skutečně užijete, pokud máte kvalitní spoluhráče.
> Herní web : 8.4/10
Ghost Recon: Future Soldier je dobře hratelnou TPS s opravdu zajímavými prvky. Nalezneme zde sice něco málo technických problému, ale to dobré silně převažuje to nepovedené, tudíž je možno tuto hru pouze doporučit.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %