Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Gears of War 3 > XBOX360 > Third person akce

Kde koupit ?

FunStore  244 Kč  
FunStore  699 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageHonza Bors / J.A.Frost---90 %2011-10-29
hry.Sme.skJán Kordoš9.3/1093 %2011-10-20
DoupěKarel Kališ8/1080 %2011-10-05
GameParkMalinka---95 %2011-10-05
Recenzeher.euJan Vondrášek10/10100 %2011-10-02
BonuswebJaromír Chvalíček---90 %2011-09-24
GamesWEB.skLukáš Dolniak / Dolno9.5/1095 %2011-09-24
Games.czAleš Smutný9/1090 %2011-09-21
XboxWeb.czlindros88cze---90 %2011-09-21
Konzolista.czMartin Šmíd10/10100 %2011-09-21
Hrej.czJiří Bigas9/1090 %2011-09-19
Sector.skspacejunker9.5/1095 %2011-09-19
Eurogamer.czIvan Kratochvíl9/1090 %2011-09-19
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-09-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

92.00 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

94.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 111 z 5973 Žebříček
XBOX360: 18 z 815 Žebříček
XBOX360/Third person akce: 5 z 148 Žebříček
Vše/Third person akce: 18 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameStar.cz2011-02-07
Games.cz2010-10-08
Zing2010-10-08
GameStar.cz2010-07-08
Bonusweb2010-07-06
HrajMobil.sk2010-07-02
GamePlanet.cz2010-06-30
Games.cz2010-05-17
GamePark2010-05-08
Hrej.cz2010-05-06
HrajMobil.sk2009-11-02

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Gears of War 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Gears of War 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5189x - statistika
Gears of War 3 92 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-09-09
Gears of War 3

Průměrné hodnocení z médií:

92.00 %

Min : 80 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Epic Games & Digital Extremes
Distributor: Microsoft
Distributor CZ: Microsoft

Počet recenzí: 14
Počet preview: 11

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 9/10
Je to s odřenýma ušima, ale devítku si Gears of War 3 zaslouží. Dovršení trilogie v jejich podání o výrazný kus předčí pouze velmi slušný Resistance 3. Když pro nic jiného, tak kvůli velkorysé živostnosti určitě.
> Sector.sk : 9.5/10
Gears of War 3 je výkladnou skriňou Xbox360 a ak sa pozriete bližšie, možno pod odvekým bojom Locustov a ľudí uvidíte príbehovú podobnosť s inou dôležitou sériou Microsoftu – Halo. Je spojená s platformou tak silno, že si ju predstaviť na inom hernom systéme nie je možné. Položila tu základy, transformovala žáner 3rd person akcií tak zásadným spôsobom, že za sebou zanechala silnú čiaru, ktorá ho rozdeľuje na to, čo bolo pred a čo príde po Gears of War. Otázkou je, čo s tým spravíte vy.
> Eurogamer.cz : 9/10
Třetí Gears of War je opět sázkou na jistotu. Epic znovu dokazuje, že umí dělat výborné hry a postupně je piluje k dokonalosti. Přestože mě trojka neuhranula tak, jako druhé pokračování, nesmíte si nechat toto báječné dobrodružství ujít. Brilantně zvládnutá střílečka je napěchovaná skvělou akcí, která se neustále mění a nedovolí vám vydechnout. Není proto překvapením, že se dodnes nikomu nepodařilo tento perfektní koktejl čiré zábavy napodobit. Studia, která to dokážou, lze spočítat na prstech jedné ruky. A v budoucnosti se budou muset pořádně snažit, protože každá taková střílečka bude auto
> Zing : 9/10
Je těžké vytýkat něco hře, která svým charismem doslova srší na všechny strany. Epic Games dokazuje, že patří mezi nejkvalitnější studia současnosti a důstojně zakončuje jednu z nejoblíbenějších sérií v herním průmyslu. GoW 3 je lineární, jednoduchý a občas i trochu tupý. Ale je v tom nejlepší.
> Games.cz : 9/10
Gears of War 3 je krvavě poetická a nostalgická cesta, která celou sérii překvapivě skvěle uzavírá. Tím pádem uzavírá i jednu z klíčových značek této herní generace, a s ohledem na dva předešlé díly, to dělá sebejistě, aniž by zanechala jakoukoli pochybnost. Hra má skvělé tempo a nešetří nápady i atmosféru. GoW 3 odmění všechny, kdo ve světě celé série už pár let žijí a mají vše takříkajíc „nastudováno“, ale i ty, kteří si toho moc z historie Sery nepamatují. Delto, bylo mi ctí.
> XboxWeb.cz : 90 %
O podpoře 3D jsme mluvili hned na začátku. Hra ovšem nabízí grafické hody během celé hry. Za sebe bych zmínil lokace a jejich variabilitu, prostě žádná nuda! Variabilita lokací je jedna z nejlepších, co jsem v podobném žánru viděl. Asi úplně mega mě dostal podmořský svět a většina hlavních bosů. Pokud můžete, zapněte zvuk do domácího kina a další dimenze slasti se dostaví. Po stránce zpracování a v rámci možností už po pravdě zastaralejšího HW je GOW 3 pecka, kterou akční hráči nemohou minout.
> Konzolista.cz : 10/10
Gears of War 3 je dokonalé završení trilogie Marcuse Fenixe, které vás strhne vynikajícím příběhem, audiovizuální stránkou, skvělou hratelností a nejednou vypjatou situací, nad kterou se vám rozbuší srdce. Navíc po dohrání docela dlouhé kampaně tu máte multiplayer a několik dalších režimů, které herní čas ještě natáhnou o desítky hodin. Asi by bylo nespravedlivé kvůli několika menším nedostatkům hře ublížit na hodnocení, proto toto epické dílko od Epic Games si onu maximální známku zaslouží. Jen těžko byste totiž v současnosti hledali lepší střílečku. Široko daleko žádn&aacut
> Bonusweb : 90 %
Úctyhodné vyvrcholení akční série přináší super kampaň, kooperaci i neuvěřitelně vtahující síťovou hru, která je ještě zábavnější než minule. Jde o jednu z nejlepších her pro Xbox 360.
> GamesWEB.sk : 9.5/10
Gears of War 3 je geniálna hra, nie kvôli akýmsi hlbokým filozofickým myšlienkam, ale kvôli tomu, že ide o koncentrovanú zábavu. Koncept série bol dotiahnutý prakticky do dokonalosti a je veľký problém niečo vytknúť. Je to ako keď zoberiete najsilnejšie momenty oboch predchádzajúcich dielov a umocníte ich na druhú. Sága si ani lepšie zakončenie priať nemohla a pocit, že hráte skutočne výnimočný počin vás neopustí po celú dobu ani len na sekundu. Ak vlastníte Xbox 360 a máte aspoň trochu radi akčné hry, táto je pre vás skutočná povinnosť.
> Doupě : 8/10
Gears of War 3 tahají z Unreal Enginu 3 o něco víc a hra vypadá prostě zase o kus lépe, monumentální hudba jde ve šlépějích předchozích dílů a z audiovizuální stránky se hře nedá prakticky moc co vytknout. Fanoušci předchozích dílů rozhodně s trojkou chybu neudělají, protože ta hra je jednoduše dobrá, zatraceně dobrá. Na druhou stranu, po dohrání mi přijde značka Gears of War v aktuální podobě už dost vyčerpaná a pokračování potřebuje změnu. Jiného hrdinu? Jinou platformu? Možností je spousta.
> GamePark : 95 %
Gears of War 3 je skutečně povedená akční pecka, která to dobré z předchozích dílů piluje ještě více, dodává povedený a zajímavý příběh, frenetickou akci a na dnešní dobu nadprůměrnou herní dobu 12 hodin, po které se skutečně nebudete nudit. Pokud máte zájem, čeká vás navíc desítky hodin v multiplayeru. Od nás si Gears of War 3 zaslouženě odnáší
> hry.Sme.sk : 9.3/10
Bude to znieť neskutočne otrepane, avšak Gears of War 3 je povinnosťou pre všetkých majiteľov Xboxu 360. Akčná strieľačka s pôsobivou atmosférou, dokonale vyváženou hrateľnosťou, pútavo prezentovaným príbehom a profesionálnym technickým spracovaním je presne tým, čo hráči potrebujú k dokonalému zážitku. Drobných chybičiek krásy niekoľko nájdete, avšak oproti tomu, čo Gears of War 3 ponúka, ide o zanedbateľné omrvinky v inak úžasne chytľavom dobrodružstve. Trilógia skvelej akčnej hry je dokončená, no nebudeme smútiť. Kde niečo končí, niečo nové práve začína.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %