Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dead Space 2 (X360) > XBOX360 > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Dead Space 2 87.80 %PS3 - Dead Space 2 (PS3) 89.80 %

Kde koupit ?

FunStore  449 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš8.8/1088 %2011-03-10
Czechgamer.comPetr Schwank---92 %2011-02-21
XboxWeb.czp.a.c.o.---91 %2011-02-12
GameStar.czJakub Vitásek / Foxxy---90 %2011-02-10
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-02-06
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-02-01
GamesWEB.skBranislav Hujo / chinaski7.5/1075 %2011-02-01
BonuswebJaromír Chvalíček---90 %2011-01-27
Eurogamer.czMichal Jonáš9/1090 %2011-01-25
Games.czMartin Bach / Blixa8/1080 %2011-01-25
Hrej.czZdeněk Princ8/1080 %2011-01-25
Sector.skspacejunker9.5/1095 %2011-01-25
DoupěKarel Kališ9/1090 %2011-01-25
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

87.77 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 424 z 5973 Žebříček
XBOX360: 73 z 815 Žebříček
XBOX360/Third person akce: 17 z 148 Žebříček
Vše/Third person akce: 56 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2010-12-23
Doupě2010-11-10
Eurogamer.cz2010-05-18

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dead Space 2 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dead Space 2 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5440x - statistika
Dead Space 2 (X360) 88 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-01-25
Dead Space 2 (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

87.77 %

Min : 75 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Visceral Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 13
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 9/10
Bez bugů, ve znamenité grafice, a s novým multiplayerem. Snad jen to opakování herních prvků z jedničky mohlo být střídmější a zbraně nápaditější.
> Games.cz : 8/10
Dead Space 2 je stejně kvalitní jako první díl. Pořádně brutální, pořádně zábavný, pořádně atmosférický a velmi zajímavý.
> Hrej.cz : 8/10
Nic moc nového se vývojářům do hry zapracovat nepodařilo, pestřejší prosteřdí, posun v příběhu a filmovost se ale i tak starají o skvělou jízdu.
> Bonusweb : 90 %
Ve všech směrech vylepšené pokračování dokazuje, že jde o největší aktuální herní pecku. Vesmír ještě nikdy nebyl tak poutavě strašidelný.
> Zing : 9/10
Pokračování pouze těží z nově otevřených cest a nabízí neopakovatelný hororový zážitek s úměrně podanou akcí i prozkoumáváním.
> GameStar.cz : 90 %
Obdivuhodně zkomponovaná hra, která donutí hráče o ní přemýšlet ještě dlouho po dohrání. Většinu chyb prvního dílu pokračování úspěšně napravilo a přidalo mnohé navíc.
> Czechgamer.com : 92 %
Možná by neškodilo, kdyby tvůrci tu a tam trochu popustili uzdu své fantazii, ale Dead Space 2 se hravě obejde i bez toho.
> GamesWEB.sk : 7.5/10
Remeselne výborne zvládnutá lineárna akcia z pohľadu tretej osoby s dobrou hororovou atmosférou a poriadnou dávkou ľakacích momentov.
> XboxWeb.cz : 91 %
Hra nabízí vše, co dělalo první díl tak perfektním a k tomu přidává celou řadu vylepšení. Vznikl úžasný mix akce a hororu dávkovaný přesně tak, jak to mají hráči rádi.
> Sector.sk : 9.5/10
Dead Space 2 žije svojím vlastným životom a históriou. U takejto hry je veľmi ťažké povedať niečo múdre na záver, snáď len toľko, že EA to urobila znovu. Zrodil sa prototyp moderného hororu, ktorý vás nezasype tonami nepriateľov, ale vás nebude ani zdržovať od úteku z miesta, kam je nemožné nevrátiť sa opätovne.
> Doupě : 9/10
Na druhou stranu je pravda, že testování kvůli review verzi bylo jen velmi krátké - to však nemění nic na tom, že Dead Space 2 je podařenou hrou. Dokonce zatraceně podařenou hrou. Pokud se vám líbil první díl, nic by nemělo bránit vašemu nadšení z pokračování. A pokud jste ho nehráli? Tak…tak si ho zahrajte!
> hry.Sme.sk : 8.8/10
Dead Space 2 navyše verne kopíruje svojho úspešného predchodcu. Nie, že by nám to vadilo, počas hrania sme sa veľmi dobre bavili a strach si užívali. Dead Space 2 do žánru survival akčných hier neprináša nič nové. Teda mal to byť multiplayer, ten je však pomerne nezáživný a hlavne nepotrebný.
> Konzolista.cz : 9/10
Dead space 2 je větší, epičtější, akčnější a daleko lepší, jak jeho předchůdce. Hráče si získá skvělým hororovým příběhem plného napětí a vynikající hratelností, u které budete křičet blahem. Už dlouho jsme tu neměli hororovou hru, u které bychom pomalu kráčeli temným levelem s prstem na spoušti a klepali se, co na nás vybafne za dalším rohem.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %