Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Army of Two: The 40th Day (X360) > XBOX360 > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Army of Two: The 40th Day (PS3) 73.40 %PSP - Army of Two: The 40th Day (PSP) 49.00 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Bílek---82 %SCORE 192
LEVELJaromír Möwald / Jaxx7/1070 %LEVEL 187
XboxWeb.czBitchy / Jakub---86 %2010-02-08
DoupěKarel Kališ6/1060 %2010-02-02
HrajMobil.skBranislav Hujo / chinaski6.5/1065 %2010-02-02
Czechgamer.comPetr Schwank---79 %2010-01-24
GameParkMalinka---75 %2010-01-22
Sector.skMalinka6.5/1065 %2010-01-21
hry.Sme.skJán Kordoš7.3/1073 %2010-01-20
BonuswebMichael Mlynář---75 %2010-01-14
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2010-01-12
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.73 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 86 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2597 z 5973 Žebříček
XBOX360: 430 z 815 Žebříček
XBOX360/Third person akce: 64 z 148 Žebříček
Vše/Third person akce: 252 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Eurogamer.cz2009-07-24
Hrej.cz2009-04-06

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návodhttp://www.gameanyone.com/game/X360/4585.html
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (kiki..) - neregistrovaný
Datum:2010-11-27 14:27:19
lol!!
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Army of Two: The 40th Day (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Army of Two: The 40th Day (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5689x - statistika
Army of Two: The 40th Day (X360) 73 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-01-12
Army of Two: The 40th Day (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

72.73 %

Min : 60 % Max : 86 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 11
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 7/10
Jediná a ještě hodně přímočaře designovaná lokalita výsledku dvakrát nepomohla, hra má tak nyní mnohem blíže k obyčejným lineárním střílečkám. Jenže celé to opět zachraňuje velká porce solidní kooperace, která i podruhé funguje.
> Bonusweb : 75 %
Akce je to pořád velice dobrá, ale po výborném debutu jsme prakticky po všech stránkách čekali alespoň o kousek více.
> hry.Sme.sk : 7.3/10
Samotná hrateľnosť je vysoká a kooperatívna akcia má grády, je zábavná, užijete si ju. Už to tu však bolo a zmien je minimum, navyše hrateľnosť akoby zvážnela a v niektorých prípadoch sa stala monotónnou.
> GamePark : 75 %
Trochu vám zkazí radost krátká kampaň, která se nechá dohrát za šest až osm hodin a také podivný příběh, který skutečně nemá hlavu ani patu. Přesto jsme se u hry královsky bavili.
> Sector.sk : 6.5/10
Army of Two: The 40th Day je vylepšený originál, no nie natoľko, aby ste naň spomínali. Priveľmi rýchlo vystrieľa nápady a potom nedokáže udržať tempo, ktoré nezachráni ani biedny MP.
> Czechgamer.com : 79 %
Plytký příběh zabalený do ničivě zábavného kabátku. Vývojáři zatoužili vyprodukovat tutéž akci, pouze s jinými drobnostmi a pozměněnou lokací. Místy křečovitá hratelnost vás svádí do stereotypu.
> Doupě : 6/10
Začátek a masivní destrukce Šanghaje dokáží vyrazit dech, často narazíte na nopvé nápady a bavíte se. Bohužel brzy nával novinek uvadá a přívaly protivníků bez špetky invence začnou unavovat.
> HrajMobil.sk : 6.5/10
Celkové dojmy sú rozporuplné, ale prevláda sklamanie, zábava hlavne co-op je stále rovnaká, teda veľmi dobrá, prakticky nemáte pocit, že hráte niečo iné ako ste hrali v jednotke, bohužiaľ to je zároveň aj hlavný nedostatok.
> XboxWeb.cz : 86 %
V coopu se budete královsky bavit a graficky je opravdu na co se dívat. Když k tomu všemu přidáme opravdu velice solidní ozvučení a slib povedeného Extraction módu není moc o čem přemýšlet.
> Časopis SCORE : 82 %
Ačkoliv je taktická stránka poněkud přeceněná a hra vás nutí spolupracovat především při drobných a nijak významných úkolech, i tak si všichni milovníci strategického postupu příjdou na své.
> LEVEL : 7/10
Poctivá střílečka sice se slabším grafickým zpracováním, ale povedenou online kooperací. Adrenalinové okamžiky plné zábavy v mžiku střídají dlouhé chvíle tupého střílení bez nápadu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %