Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Alice: Madness Returns (X360) > XBOX360 > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - Alice: Madness Returns 70.44 %PS3 - Alice: Madness Returns (PS3) 68.20 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkCheech_Chong---72 %2011-07-13
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade8/1080 %2011-07-08
hry.Sme.skJán Kordoš7.5/1075 %2011-07-05
Sector.skspacejunker5.5/1055 %2011-06-28
DoupěJan Morkes6/1060 %2011-06-27
ZingMartin Cvrček / Cvrnda7/1070 %2011-06-20
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2011-06-19
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2011-06-19
Games.czMichal Maliarov6/1060 %2011-06-15
Hrej.czJiří Pavlovský7/1070 %2011-06-14

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

68.20 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3387 z 5973 Žebříček
XBOX360: 535 z 815 Žebříček
XBOX360/Third person akce: 80 z 148 Žebříček
Vše/Third person akce: 343 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Alice: Madness Returns (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Alice: Madness Returns (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3011x - statistika
Alice: Madness Returns (X360) 68 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-06-14
Alice: Madness Returns (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

68.20 %

Min : 55 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Spicy Horse
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 7/10
Stylový mix bojovky s plošinovkou, který je sice dost vybroušený, ale i přes dobrý akční systém má hra těžký zadek a šarm vycpané ryby. Na dnešní dobu možná až moc staromódní plošinovka.
> Games.cz : 6/10
Knižní předloha je věčná klasika, ze které si rozhodně vzal úspěch i předchozí díl. Madness Returns se snaží na úspěch předchůdce navázat a má za to, že jí k tomu stačí více brutality, pošahanosti a obecně ujetosti. Až na neopakovatelný výtvarný styl a některé dobré pasáže ale dokáže udržet pozornost jen stěží. Snad příště.
> Eurogamer.cz : 7/10
(Ú)divná směsice mlátičky a plošinovky ve světě, kde je vše zvrácené a obrácené, zdařile nabízí od každého trochu, navíc okořeněná důrazem na smejčení, což vám ve výsledku dá trochu strašidelnou a trochu humornou hru, která ale postrádá lepší podání příběhu, motivaci k dalšímu hraní či nějaký výraznější okamžik, který bychom už dříve neviděli. Příjemně se hraje a neurazí, ale ani nedá nic navíc. Tedy mimo sladký bonus v podobě prvního dílu zdarma.
> Konzolista.cz : 7/10
Alice: Madness Returns je zajímavá hopsačka pro dospělé hráče, které nechybí docela povedené souboje, ale berou ji vítr z plachet právě skákací pasáže, které jsou postupem hry neustále stejné, a začínají tak nudit. Pokud jste si ale zamilovali první hru a máte rádi i takové ty temnější pohádky, je Alice: Madness Returns dělaná přímo pro vás. Po dohrání se ale asi neubráníte pocitu, že hře prostě něco chybí, co by ji vystřelilo mezi elitu. Proto jen za sedm.
> Zing : 7/10
Pošahaná Alenka je po letech zpátky a opět jde o parádní hopsačku plnou originálních nepřátel, zbraní a hlavně ve stylovém prostředí a se slušným příběhem. Jenom těch bugů mohlo být méně.
> Sector.sk : 5.5/10
Alicu nemožno nemať rád už len z toho hľadiska, že je prototypom rozprávky. Či si ju zoberie do parády McGee, Burton alebo ktokoľvek iný, vždy musí byť iná. Madness Returns indikovala návrat šialenosti od nočného tvora, namiesto toho je to vymäknutá zlátanina, do ktorej bol naliaty obrovský výtvarný potenciál. Z herného hľadiska malá katastrofa, z výtvarného poriadna žranica, len v Spicy Horse zabudli na to, že na tie obrazy nebudete len hľadieť, ale že vy ich budete chcieť aj hrať.
> Doupě : 6/10
Alice: Madness Returns je dalším z mnoha důkazů, že vytvořit výbornou hru není jen otázkou správných ingrediencí. Dobrý titul není o zamíchání 5 zbraní, 20 levelů, 30 nepřátel, 10 miniher a 25 postav ze známých knížek. Nemůžete jen tak vzít Alenku aspol. a narvat je do svého 20úrovňového plánu a ten proložit minihrami (protože je to cool) a videi (já vím, že se opakuju, ale jsou fakt povedené).
> hry.Sme.sk : 7.5/10
Je to pekná hra úplne iným spôsobom, hrateľnosťou ide o pomerne jednoduchú, avšak stále príťažlivú hru. Oplatí sa ju dohrať viackrát (herná doba je cca 12-15 hodín), pretože bonusových predmetov je mnoho a na prvýkrát nemusíte odhaliť všetko.
> GamesWEB.sk : 8/10
Nemá zmysel preto vodiť vás za nos – pokiaľ sa radíte medzi fanúšikov žánra plošinkoviek, tento bezosporu ojedinelý návrat do fantazmagórií jednej pomätenej mysle si jednoznačne nesmiete nechať ujsť. Aj napriek tomu, že po stránke gameplayu vás nová Alice ničím významnejším neprekvapí, v spojení s originálnym poňatím príbehu svetoznámej rozprávky vás istotne chytí a nepustí, až kým hrou neprejdete tak povediac na jeden záťah. Čo viac k tomu dodať? Azda len, kupujte a sťahujte – samozrejme len legálne!
> GamePark : 72 %
Alice: Madness Return nás potěšila v mnoha směrech. Alence to prostě v novém podání sluší, dokáže vás solidně zabavit a úžasný je především retro pocit.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %