Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Top Spin 4 (X360) > XBOX360 > Sport

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Top Spin 4 (PS3) 80.00 %

Kde koupit ?

FunStore  1574 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade8/1080 %2011-06-10
Sector.skkorec8/1080 %2011-04-24
GameParkxjohn---90 %2011-04-21
Hratelne.czJan Šťastný---85 %2011-04-20
XboxWeb.czp.a.c.o---86 %2011-04-20
Games.czMatěj Habarta / mhabarta9/1090 %2011-04-19
DoupěJan Morkes8/1080 %2011-04-05
Hrej.czPetr Strecker8/1080 %2011-03-24
Eurogamer.czPavel Oreški7/1070 %2011-03-16

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.33 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

92.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 1037 z 5973 Žebříček
XBOX360: 182 z 815 Žebříček
XBOX360/Sport: 21 z 103 Žebříček
Vše/Sport: 86 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Top Spin 4 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Top Spin 4 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2875x - statistika
Top Spin 4 (X360) 82 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-03-15
Top Spin 4 (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

82.33 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: 2K Sports
Distributor: 2K Sports
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 9/10
Výborně se ovládá, zdravě provokuje, hezky vypadá a jde na věc chytře. Nejen díky těmto vlastnostem a ohromné propracovanosti se taky neskutečně zábavně hraje. Top Spin 4 — těžko si představit skvělejší tenis.
> Sector.sk : 8/10
Top Spin 4 si tak od svojich predchodcov prináša snáď iba dva neduhy – stále pomerne vysokú mieru komplexnosti a náročnú (až príliš) tenisovú akadémiu, ktorá mohla byť príjemným ľahkým tutoriálom. No keď zvládnete deň-dva a budete bojovať s gamepadom (s Move skôr v druhom rade, aj keď ja som na to šiel opačne), čaká vás poctivý tenis s dobrými exhibíciami zvučných mien a najmä vlastný hráč pre trvanlivú kariéru či dobrý multiplayer. Je to najlepší diel série a výborný tenis.
> Hratelne.cz : 85 %
Top Spin 4 je skvělý tenis, který nabízí přívětivější ovládání i pro začátečníky, solidní grafické zpracování a výbornou hratelnost a na plné čáře poráží svého konkurenta Virtual Tenis.
> Hrej.cz : 8/10
Chcete simulaci, dostanete ji! A k ní navrch ještě spoustu zábavy. Je nesmírně lehké k Top Spin 4 přilnout, ať už je váš postoj ke sportu sebenegativnější.
> Eurogamer.cz : 7/10
Tak skvělou snahu o simulaci tenisu jsme měli možnost naposledy hrát před čtyřmi lety s druhým dílem. Parádní zpracování a jednoduché, intuitivní a přesto komplexní ovládání vás naprosto vtáhne do hry, až máte pocit, jako byste sami stáli na centrálním dvorci.
> Doupě : 8/10
Je to paradox. Po všech těch vyjádřeních tvůrců, desítkách hodin motion-capturingu, konzultacích s profesionály a dalších argumentech, které nám mnohdy servírují tvůrci simulátorů, si člověk uvědomí, že klíčem k úspěchu je pravý opak jejich prezentovaného snažení – nebýt stoprocentně přesný.
> GamePark : 90 %
České studio 2K Czech s Top Spinem 4 rozhodně nezklamalo. Ba naopak, hodně mile nás překvapilo, potěšilo a ve všech módech jsme strávili a ještě trávíme hodně času. Jednoduchý koncept se i po mnoha odehraných hodinách neokoukal a musím říci, že mě Top Spin 4 chytlo nakonec více, než loňská FIFA či NHL. 2K loni zazářilo basketbalovým NBA 2K11 a teď dokázalo, že zvládne vytvořit kvalitní tenisovou hru.
> XboxWeb.cz : 86 %
Top Spin 4 tak dostál tomu, co jsme od něj čekali. Nabízí dlouho a velice výživnou kariéru, k tomu přidává licenci na podniky a hráče no a všechno to završuje podařených grafickým zpracováním.
> GamesWEB.sk : 8/10
Toto je skrátka hra ako pre fanúšikov športu, tak i pre ľudí, ktorí majú už po krk toho sústavného zabíjania chcú sa zabaviť aj inak, než strieľaním z guľometov. Z tohto uhla pohľadu vás aktuálny ročník Top Spinu isto iste nesklame.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %