Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

NHL 13 > XBOX360 > Sport

Kde koupit ?

FunStore  499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skBranislav Hujo / chinaski8.5/1085 %2012-10-21
DoupěJan Morkes7/1070 %2012-10-02
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx9/1090 %2012-09-29
Czechgamer.comPetr Schwank---90 %2012-09-26
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2012-09-26
Games.czMartin Bach / Blixa8/1080 %2012-09-23
Sector.skpinkie9/1090 %2012-09-16
Eurogamer.czMarek Beniač9/1090 %2012-09-16
GameSite.sk---90 %2012-09-16
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.11 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 92 %
Pořadí:

Celkově: 565 z 5973 Žebříček
XBOX360: 97 z 815 Žebříček
XBOX360/Sport: 6 z 103 Žebříček
Vše/Sport: 33 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: POSLAT HRACE DO LISTINY VOLNYCH HRACU
Nick: (honza) - neregistrovaný
Datum:2013-02-02 19:01:13
lidi potřebuju jednoho hráče vyhodit...jak ho dám na trh volných hráčů ?? díky moc
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
NHL 13
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



NHL 13
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4202x - statistika
NHL 13 86 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-09-15
NHL 13

Průměrné hodnocení z médií:

86.11 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 9/10
NHL 13 je videoherný hokejový simulátor, v ktorom vždy treba rátať s prvkom náhody v chovaní hráčov, v prihrávkach, v taktike a vôbec, vo všetkom, čo bezprostredne súvisí s hrou. Žiadna prihrávka, akokoľvek dobre načasovaná, nie je vopred istá, neexistuje žiadny zaručený spôsob, ako dať gól, alebo ako mu zabrániť.
> Eurogamer.cz : 9/10
Nejlepší hokejová videohra v historii. Je to možná ohraná písnička, vždyť už NHL 12 byla skvělá, ale třináctka je ještě výrazně lepší, především díky novému systému bruslení. Slíbená revoluce skutečně proběhla a NHL 13 se navždy zapíše jako ta která přinesla True Performance Skating, naprosto realistický pohyb na ledě. A kromě toho také lepší umělou inteligenci, schopnější brankáře, hrstku nových herních módů, hezčí grafiku, autentičtější televizní přenosy..., opravdu by někdo po tom všem ještě hrál loňskou verzi? Královna je mrtvá, ať žije nov&aacut
> GameSite.sk : 90 %
NHL 13 opätovne definuje pojem kráľa virtuálneho hokeja. Hovoríme to každý rok, v prípade tohto ročníka však ide o dosiaľ najväčší posun z hľadiska hrateľnosti, aký séria na aktuálnej generácii konzol ponúkla v priebehu jedného roka. Nenechajte sa odradiť, že hra vyzerá prakticky totožne s predchádzajúcimi ročníkmi, hrateľnosť je oveľa lepšia a hokejovejšia. NHL 13 nám opätovne vrátila chuť k virtuálnemu hokeju.
> Games.cz : 8/10
NHL 13 se novým systémem bruslení opět přiblížila ideálnímu hokejovému zážitku. Za své peníze dostanete obrovskou porci zábavy a herních módů, které vzhledem k většímu důrazu na online hraní vydrží bohatě až do příštího ročníku.
> Czechgamer.com : 90 %
Rok co rok to byl stále stejný, velmi dobrý hokejový zážitek. Škoda superlativů – tohle se prostě povedlo náramně. K čemu výluka, když má teď každý svoje NHL v obýváku.
> Konzolista.cz : 9/10
Ačkoliv EA nikdo netlačí, protože konkurence v posledních letech chybí, v NHL 13 naleznete spoustu novinek po obsahové i herní stránce, které dohromady tvoří nejlepší hokejovou hru, jaká se na konzolích objevila. Není více co dodat.
> Hrej.cz : 9/10
Zase o kousek blíž reálnému hokeji. Tentokrát ale můžeme s klidným srdcem mluvit o revoluci, nikoliv pouhé evoluci.
> Doupě : 7/10
Nový systém bruslení, upravený fyzikální model a spousta chyb z minulých dílů.
> GamesWEB.sk : 8.5/10
Som za NHL 13 rád, vrátila mi po niekoľkých rokoch chlapčenskú chuť do hokeja. Tešil som sa každý deň na to, že si zahrám pár zápasov, tešil som sa na zážitky. Po dlhých rokoch som mal a stále mám pocit, že EA Sports dostáli slovám svojho sloganu. Áno tento rok je to in the Game, vylepšenia a nie len kozmetické sú skutočne v hre, nielen v módoch a v súpiskách. Tento rok choďte a NHL si kúpte je iná ako NHL 12 a stojí za to.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %