Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

NHL 12 (X360) > XBOX360 > Sport

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Herní webJosef Netrh7.7/1077 %2011-11-04
Recenzeher.euTomáš Herodek7/1070 %2011-10-21
GamesWEB.skBranislav Hujo / chinaski8.5/1085 %2011-10-02
DoupěJan Morkes5/1050 %2011-09-28
Sector.skpinkie8/1080 %2011-09-24
GameParkMalinka---85 %2011-09-24
XboxWeb.czBitchy---92 %2011-09-24
Game pageOndřej Broukal---85 %2011-09-24
hry.Sme.skJán Kordoš8.1/1081 %2011-09-21
BonuswebJan Bros---80 %2011-09-19
Eurogamer.czMarek Beniač9/1090 %2011-09-19
ZingRoman Bičan8/1080 %2011-09-19
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-09-19
Games.czJan Vítík8/1080 %2011-09-11
Hrej.czZdeněk Princ8/1080 %2011-09-08
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.33 %

Počet recenzí: 15
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 92 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.00 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 84 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 1256 z 5973 Žebříček
XBOX360: 218 z 815 Žebříček
XBOX360/Sport: 26 z 103 Žebříček
Vše/Sport: 106 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
NHL 12 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



NHL 12 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4705x - statistika
NHL 12 (X360) 80 z 100 Průměr z 15 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-09-01
NHL 12 (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

80.33 %

Min : 50 % Max : 92 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 15
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Opakuje se to jako flašinet, ale nejde to jinak. Mírný pokrok v mezích zákona, to přesně padne na NHL 12, která vás potěší novinkami ve fyzikálním systému a systému přihrávek a přinutí vás hrát zase trochu jinak.
> Games.cz : 8/10
Škarohlídi budou neustále remcat, jak málo změn NHL 12 přináší, ale nemají pravdu. Drobné změny k lepšímu tu jsou a dohromady mají na hratelnost velký vliv. Změny větší by ani nebyly v rámci zachování určité kontinuity žádoucí. Zase jsme trochu blíže skutečnému hokejovému prožitku a to i při zachování výborné hratelnosti.
> Bonusweb : 80 %
Propracovaná simulace hokeje, která při hře těch nejlepších týmů plní sliby. Trochu jinak je to však při jiných zápasech nebo hře více hráčů, kde NHL 12 zůstalo někde na půl cesty mezi sliby a skutečností. Přesto tu lepší hokej prostě není a především ještě nebyl.
> Eurogamer.cz : 9/10
Zase o něco lepší, realističtější a hokejovější. Už jedenáctka byla výborná, jakmile však vyzkoušíte nové střety, závary před brankou či obranné možnosti v NHL 12, na loňský ročník bude patrně už jen sedat prach. Co dodat, EA Sports se nový hokej znovu mimořádně povedl, lepší NHL jsme od nich ještě neviděli.
> Zing : 8/10
NHL 12 zprostředkovává intenzivní hokejový zážitek. Přestože nepřináší mnoho novinek, posun v hratelnosti je viditelný a i když se vizuální zpracování prakticky nezměnilo, stále hra působí skvělým dojmem. Jestliže milujete hokej, NHL 12 musíte milovat taktéž.
> Konzolista.cz : 9/10
Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli udělit jen osmičku nebo opět devítku. Jak jsem se rozhodl, určitě už z výsledné známky vidíte sami. Sice NHL 12 přináší na první pohled daleko méně inovací, než jsme byli v posledních ročnících zvyklí, ale celkově se jedná o vynikající hokejovou hru, která nemá žádnou konkurenci a zdá se, že ještě dlouho mít nebude. EA se letos rozhodla jít u této série spíše formou evoluce než revoluce, a můžu říci, že se to vyplatilo. Pro fanoušky hokeje jasná volba, netřeba nic víc dodávat.
> hry.Sme.sk : 8.1/10
Nové NHL 12 sa vydarilo, je hráve, je zábavné, prináša zopár noviniek a zmien, ktoré si nezainteresovaný divák všimnúť nemusí, no hrateľnosť je odlišná. Netvrdíme vám, že do toho musíte okamžite ísť, pretože to je bomba - no ak 12ka lepšia ako 11ka je, k starému ročníku sa už dobrovoľne nevrátime. Nie je to bezkonkurenčný hit, ale tradične kvalitný hokej na najvyššej úrovni.
> Sector.sk : 8/10
NHL 12 je fajn, časť ľudí bude do neba vynášať, iná časť reptať a ďalším je to úplne jedno, čo ale pokladám za skutočne dôležité je to, že NHL 12 je pocitovo vskutku vynikajúcim ročníkom pre tých, ktorí virtuálny hokej dosiaľ neskúsili.
> GamePark : 85 %
Na závěr si hra zaslouží přeci jen konkrétní hodnocení. Ač se v recenzi mohlo zdát, že jsme popisovali řadu chyb, bylo to spíše hnidopišské šťourání v detailech a NHL je opět velmi kvalitní titul, který si od nás zaslouží 85%. Nicméně oproti předchozímu ročníku je to skutečně víceméně to samé a nezasvěcený hráč v podstatě rozdíl nepozná.
> XboxWeb.cz : 92 %
O NHL 12 se nedá říci, že by trpěla nějakým velkým neduhem, hokej je to parádní a zábava také. Vždy, když recenzuji NHL nebo FIFA, připadám si poněkud divně, protože povětšinu času prostě jen hledám chyby, které bych potom mohl servírovat jak Vám čtenářům, tak také přímo výrobcům na jejich stránkách. Jenže k čertu s chybami, důležité je, že NHL 12 opět překonalo svojí starší sestřičku a je lepší, zábavnější, hratelnější a hlavně hokejovější. Cvičené oko pozná, že se toho tento rok změnilo poměrně dost a NHL 12 se prostě vyplatí mít doma a pro ty osta
> Doupě : 5/10
A tak nás zcela nepochybně čeká NHL 13, 14 a 15, které budou zase o fous lepší, nabídnou možnost začínat Be a Pro režim i za juniorku Komety a v průběhu zápasu si budete moci zastrčit dres do gatí nebo utáhnout řemínek od přilby. Zároveň ale bude zcela běžné, že vaše hokejka při kličce projde přes obráncovy kotníky a budete střílet góly neviditelným protržením brankářovy sleziny. A co víc, budete mít radost, protože oproti minulým dílům už nebude možné vystřelit backhandem, aniž byste pohnuli holí. Možná.
> GamesWEB.sk : 8.5/10
Zrátané a podtrhnuté tohtoročná NHL 12 je hra podarená, neprináša síce prevratné zmeny, ale tie ktoré nám predložila majú opodstatnenie a približujú hokej oveľa bližšie reálnemu zážitku z hry. Určite ju odporúčam kúpiť aj ak už máte doma predchádzajúce ročníky, pretože samotný zápas vám prinesie nové zážitky, treba len hrať, hrať a hrať, čím viac budete mať nahrané tým väčší rozdiel oproti predchádzajúcim dielom budete cítiť. A keď už sa tam niekde budete motať pred bránkou, šupnite tam jeden aj pre Paliho. Zbohom PD #38
> Recenzeher.eu : 7/10
Jak tedy shrnout nový díl série NHL? Oproti loňsku toho zas tolik nového není, aby stálo za to hned kupovat. Grafika je stejná, umělá inteligence stále ostrá. Pokud se řadíte mezi nováčky v sérii, určitě doporučujeme začít dvanáctkovým dílem. Případně aby si hru koupili opravdu skalní fanoušci hokeje, majitelé předchozího dílu se totiž v podstatě o nic neochudí. I přesto je ale NHL 12 kvalitně zpracovaný hokej.
> Herní web : 7.7/10
NHL 12 přineslo hodně novinek se skvělým nápadem, ale ne moc dobrým provedením. Je to ale prostě další NHL a vydrží vám do dalšího dílu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %