Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Kinect Sports Season 2 > XBOX360 > Sport

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2011-12-28
Games.czJiří Škrampal5/1050 %2011-12-10
GamesWEB.skJuraj Dolniak / Duri8/1080 %2011-12-07
DoupěMichael Tesař7/1070 %2011-11-24
ZingJakub Hladík7/1070 %2011-11-12
Sector.skkorec7/1070 %2011-11-10
XboxWeb.czp.a.c.o---80 %2011-11-04
GameSite.skJC / Roman Kadlec---75 %2011-11-01
GameParkxjohn---75 %2011-10-29
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

71.11 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2768 z 5973 Žebříček
XBOX360: 459 z 815 Žebříček
XBOX360/Sport: 62 z 103 Žebříček
Vše/Sport: 255 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Kinect Sports Season 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kinect Sports Season 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3042x - statistika
Kinect Sports Season 2 71 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-10-28
Kinect Sports Season 2

Průměrné hodnocení z médií:

71.11 %

Min : 50 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Rare Ltd.
Distributor: Microsoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamePark : 75 %
Pokud hledáte hru jen pro sebe, pak vás asi příliš dlouho Kinect Sports Season 2 bavit nebude. Od základů je tento titul dělaný pro zábavu ve více lidech a v tomto směru obstál, přestože dvě z celkových šesti disciplín se nám dvě příliš nelíbily. Rozhodně si ale vývojáři zaslouží pochvalu za technickou stránku, jde zde jasně patrný pokrok kupředu co se týká technického fungování a snímání, to funguje o dost lépe než v originále.
> GameSite.sk : 75 %
Herný zážitok je samozrejme iný, ale ide hlavne o zábavu a v rámci kategórie Kinect titulov Season 2 nesklame – minimálne za predpokladu, že si máte hru s kým zahrať. V takýchto situáciách sa mnohokrát dokážu ignorovať aj technické nedokonalosti produktu. A nezabudnite, čoskoro si predstavíme Kinect Sports Season 2 aj vo forme videorecenzie!
> XboxWeb.cz : 80 %
Grafické zpracování je věrné prvnímu dílu, takže zde žádné překvapení a stejně tak zůstal zachován i drobný RPG systém. Místo bodů ale musíte získat fanoušky a díky nim se dostanete na další level. Za levely získáváte nějaký ten achievement nebo avatar award. Konečné hodnocení je tedy následující. Kinect Sports Season Two si místo ve Vašem sportovním obýváku určitě zaslouží a dokážou rozpohybovat snad všechny svaly ve vašem těle. Ještě teď mne bolí ruka od golfu a házení míčů do koncové zóny a nepřestal jsem zrychleně dýchat kvůli náročnému běh&aacut
> Sector.sk : 7/10
Výsledok je pozitívny a osobne som dostal viac ako som čakal. Selekcia športov je fajn, využitie hlasového ovládania sa priam pýtalo a vybrané športy sú skutočne dobré žrúty času, čo je najväčšia vizitka pre hru, ktorú by som po vzore Wii jednohubiek po dvoch-troch dňoch odložil.
> Zing : 7/10
Golf odchází s jedničkou, zbytek už je na tom o něco hůře. Loni to prostě bylo lepší, ale to se dalo předpokládat. Prvotní výběr sportů už asi nic nepřekoná. Přesto je hra jako dělaná pro párty. Ready, HIKE!
> Doupě : 7/10
Celkově Kinect Sports: Season Two přináší podařenou zábavu miniherního střihu. Od prvního dílu se zlepšila přesnost, grafika a celkově se jedná o podařenější dílko. Zábavnost sportů se střídá, ale až na tenis není žádný zásadně problematický. I na ten tenis se dá zvyknout. Pokud chcete pro rodinu nějakou zábavnou hru pod stromeček, Season Two může být dobrou volbou.
> GamesWEB.sk : 8/10
Kinect Sports: Season Two ponúka slušnú porciu zábavy aj v online multiplayeri. Režim výziev má zmysel hlavne pre tých, ktorí sa radi vyťahujú a ktorí to radi natrú kamarátom prostredníctvom Xbox Live. Netreba zabúdať ani na vcelku presné zakomponovanie hlasovej komunikácie s hrou, čo ocenia hlavne jazykovo nadaní. Season Two pre niekoho možno poslúži ako odrazový mostík pre začatie reálneho športovania, iného udrží v čiastočnej „športovej forme“. Jeho najpoprednejšou devízou je však zabaviť masy vďaka nenásilnému a príťažlivému spracovaniu, ktorému hlavne deti a dorastenci dozaista podľahnú. Druhá sezóna Kinect Sports je jednoducho synonymom rodinnej z
> Games.cz : 5/10
Kinect Sports byla povedená odpověď na sportovní minihry pro Wii, která všem ukázala, co Kinect vlastně umí. Dvojka je jen podivně nastavovanou kaší, která demonstruje, jak rychle se tenhle žánr bez inovací dokázal okoukat.
> Eurogamer.cz : 7/10
Druhá sada sportovních disciplín pro Kinect už sice není takové terno jako úvodní díl, ale hlavně díky polovině zábavných sportů je znovu na párty nebo soutěžení dětí jako dělaná. Pokud už jste se jedničky něco nahráli, rozhodně se v tomto druhém díle zase velmi dobře zabydlíte.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %