Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Fight Night Champion (X360) > XBOX360 > Sport

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Fight Night Champion (PS3) 86.89 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš8.2/1082 %2011-05-03
Sector.skfendi8.5/1085 %2011-03-28
XboxWeb.czDuallHead---92 %2011-03-20
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-03-17
Czechgamer.comPetr Schwank---85 %2011-03-16
GameParkxjohn---85 %2011-03-15
BonuswebJaromír Chvalíček---75 %2011-03-08
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-02-28
DoupěKarel Kališ8/1080 %2011-02-25
Games.czAleš Smutný9/1090 %2011-02-23
Hrej.czJan Bros9/1090 %2011-02-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.82 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 92 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 597 z 5973 Žebříček
XBOX360: 106 z 815 Žebříček
XBOX360/Sport: 8 z 103 Žebříček
Vše/Sport: 38 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Fight Night Champion (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Fight Night Champion (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2160x - statistika
Fight Night Champion (X360) 86 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-03-03
Fight Night Champion (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

85.82 %

Min : 75 % Max : 92 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Sports
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 8.5/10
Fight Night Champion sa otvoril širšej skupine hráčov, čo je smer, ktorý práve pri tejto sérii vidím nerád. Hra sa tak zrýchlila, je menej príležitostí na prepracovanejšiu taktiku a málo času na reakcie a vyhnutie sa rane s následným kontra úderom. Dokonalé ovládanie je minimalizované na zvolenie smeru páčkou a príbeh, aj keď je veľkým prínosom, je krátky a klišoidný. Stále však ide o špičkovú zábavu, hlavne ak na zápas vyzvete kamaráta.
> Hrej.cz : 9/10
Fight Night Champion je opět o krok dál než předchozí díly série a díky vypilované hratelnosti se otevřel širšímu publiku. Přitom by neměl odradit ani zkušené hráče a hledat u něj slabé místo je opravdu těžký oříšek. Tenhle box tak bere titul těžké váhy z rukou svého staršího bratříčka!
> Games.cz : 9/10
Velmi zdařilé oživení série, které z osmičky na devítku skočilo díky plně funkční a zábavné kampani, jejíž průběh se stává hlavním tahákem hry a odsouvá tradiční Legacy na sekundární kolej společně s onlinem.
> Bonusweb : 75 %
Fight Night Champion se vydal cestou příběhové sportovní hry a i přes několik klopýtnutí tento zápas v ringu vyhrál.
> Doupě : 8/10
Série Fight Night nemá ve svém žánru konkurenci, ale je potěšující, že to tvůrce nesvádí k flákání a lacinému látání nových dílů. V Champion je vidět znatelný posun vpřed. Někteří ortodoxní fanoušci zpřístupnění hry širšímu publiku neocení, ale ostatní to uvítají. Chcete si herně zaboxovat? Fight Night Champion je skvělou volbou. Tečka.
> Zing : 9/10
Fight Night se vypracoval na bezkonkurenční simulátor boxu, který nyní nabízí i něco navíc. Nenapadá nás jediná větší slabina, kterou bychom hře vytknuli a pokud EA do příště vychytá i délku příběhu, budeme štěstím bez sebe. Rozhodně doporučujeme!
> hry.Sme.sk : 8.2/10
Pre majiteľov predošlých dielov tých zmien príliš nebude, je ňou len spomínaný príbeh. Poteší takmer 50 skutočných boxerov v hre, medzi ktorými majú zastúpenie všetky váhové kategórie a nechýbajú hviezdy ako Tyson, Ali, Arreole, Holyfield, Foreman, bratia Klitschkovci, Lewis, De La Hoya a mnoho ďalších. Len si dajte skutočne pozor, nie je to žiadna akcia, zábava však výborná.
> Czechgamer.com : 85 %
Na to, že EA Canada v tomhle žánru prakticky nemá konkurenta, to mohlo dopadnout o poznání hůř. Fight Night Champion se neztrácí mezi svými předchůdci a co víc, v mnohém je předčí.
> GamePark : 85 %
Fight Night Champion dokázalo bez problémů obhájit svoji pozici a zároveň nám potvrdilo, že čekání na nové pokračování této série od EA se vyplatilo. Zatímco ve svých jiných sportovních sériích občas počtem novinek zklamou, tady bychom si něco podobného nedovolili ani vyslovit. Hra se vydařila prakticky ve všech směrech. Stěžejní novinka v podobě Champion příběhového módu se nám také zalíbila a dokázala hru oživit a určitě i přidat na atraktivitě pro mnohé fanoušky.
> XboxWeb.cz : 92 %
Nový díl přináší příběhový mód, který je absolutním vrcholem samotné hry. Tvůrci také dali šanci naprostým nováčkům a amatérům v sérii díky předělanému ovládání. Hra není jednodušší, jak by se mohlo na první pohled zdát. Pokud si nastavíte jednu z nejtěžších obtížnost, stále vás čeká to nejlepší, co vám tato série může nabídnout.
> Konzolista.cz : 9/10
Fight Night Champion je určitě tou nejlepší boxerskou hrou, jaká se za ty roky na konzolích objevila

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %