Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Zoo Tycoon > XBOX360 > Simulace

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czVojtěch Matěna3/560 %2014-01-03
Konzolista.czmadness6/1060 %2014-01-03
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte5/1050 %2013-12-21
Sector.skkordi5/1050 %2013-12-21
DoupěJan Šťastný3/560 %2013-12-21
BonuswebJan Lysý---70 %2013-12-15
XboxWeb.czlindros88cze7/1070 %2013-12-15
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

60.00 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 4339 z 5973 Žebříček
XBOX360: 662 z 815 Žebříček
XBOX360/Simulace: 41 z 47 Žebříček
Vše/Simulace: 301 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Zoo Tycoon
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Zoo Tycoon
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2251x - statistika
Zoo Tycoon 60 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-12-14
Zoo Tycoon

Průměrné hodnocení z médií:

60.00 %

Min : 50 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 70 %
Slušná budovatelská strategie, které ale dost ubližuje nedoladěné ovládání.
> XboxWeb.cz : 7/10
Zoo Tycoon nabízí kvalitní rodinnou zábavu a jedná se o jeden z mála dětských titulů, který zaujme i starší hráče. Spravování zoologické zahrady v této hře samozřejmě není žádná věda a nejedná se tak o hardcore simulátor, který by vás zahltil zbytečnou propracovaností do hloubky. S hrou si zkrátka užijete a nabízí i trochu té výuky a připomene, že některá zvířata to mají opravdu těžké.
> Games.cz : 5/10
Nepřístupný interface, neustále se opakující úkoly a desítky nesmyslných herních prvků dělají ze Zoo Tycoon průměrnou strategii. Jediným plusem je krásná grafika i na Xbox 360. Ta se však velice brzy omrzí.
> Sector.sk : 5/10
Frontier Developments si medzi vývojom očakávaného Elite 4 strihli drobnosť, ktorá je na prvý pohľad príťažlivá, pretože zvieratká a všetko vám padá do rúk, no predstavuje minimálnu výzvu na samotné hranie. Aby ste návšteve ukázali vašu virtuálnu zoo v obývačke a cez Kinect sa zahrali so šimpanzom, to celkom ujde, ale ako strategická hra Zoo Tycoon neuspel.
> Doupě : 3/5
Pokud si hru pořídíte s tím, že si chcete spíše pohrát se zvířátky, sem tam něco postavit a smíříte se s nepříjemnými limity od autorů, hru si užijete. Určitě se jedná o jeden z těch lepších Tycoonů a i zkušenějšího hráče na pár hodin dokáže zabavit. Jestli u něj ale dokážou hráči sedět desítky hodin, to si nemyslím.
> Hrej.cz : 3/5
Zoo Tycoon vás drží v kleci a není budovatelským simulátorem v pravém slova smyslu. Na druhou stranu se stává přijatelnou svěží rodinnou zábavou pro milovníky zvířat. Ovládání pak vyžaduje tolerantní přístup.
> Konzolista.cz : 6/10
Zoo Tycoon rozhodně není špatná hra. Podlehla však nepříjemnému aspektu dnešního světa – zjednodušování a všudypřítomná snaha udělat vše co nejlépe a nejjednodušeji stravitelnou záležitostí. V případě Zoo Tycoonu ale zašla snaha zjednodušovat příliš daleko. Tvůrcům se totiž navzdory povedenému ovládání, krásné grafice, stylovému zpracování pohybu a interakce v zoo, podařilo ořezat i stavební kameny hry – ono tycoonské srdce, pro které plesal každý virtuální manažer. A to je škoda, neboť technicky jde o výborně fungující záležitost.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %