Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Ace Combat: Assault Horizon > XBOX360 > Simulace

Kde koupit ?

FunStore  749 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czMichal Jonáš6/1060 %2012-01-04
hry.Sme.skJán Kordoš7/1070 %2011-12-03
Game pageHonza Bors / J.A.Frost---80 %2011-11-27
BonuswebJaromír Chvalíček---60 %2011-11-09
Recenzeher.euJan Vondrášek8/1080 %2011-11-09
Sector.skspacejunker8/1080 %2011-11-04
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade8/1080 %2011-11-04
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-11-04
Topzine.czMarek Jedinák---80 %2011-10-29
Hrej.czZdeněk Princ5/1050 %2011-10-26
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2011-10-25
Games.czVáclav Rybář6/1060 %2011-10-20
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.50 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2647 z 5973 Žebříček
XBOX360: 445 z 815 Žebříček
XBOX360/Simulace: 33 z 47 Žebříček
Vše/Simulace: 173 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Ace Combat: Assault Horizon
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Ace Combat: Assault Horizon
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3420x - statistika
Ace Combat: Assault Horizon 73 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-10-19
Ace Combat: Assault Horizon

Průměrné hodnocení z médií:

72.50 %

Min : 50 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 6/10
Pro někoho plíživá degradace už tak arkádové série, pro jiného konečně důvod vzít knipl do ruky a odehrát si svůj sen v oblacích. Vrtulníkové mise jsou tu navíc a nijak nevyčnívají, příběhová kampaň plná zvratů a efektních grilovaček nepřátel zase posouvá Ace Combat blíž k pasivní čumendě. Simulátorobijci asi počkají na chystanou pecku od Jane´s, fanouškům filmových ocelových ptáků by ale tahle "automatovka" od Namca radost pod stromečkem udělat mohla.
> Konzolista.cz : 8/10
Fanoušci budou možná namítat, že jde až o příliš velký odklon od zažitých pořádků k velké akčnosti a linearitě. Pravdou ovšem je, že Ace Combat: Assault Horizon je velmi kompaktní a zábavnou hrou, a to nejen v singleplayeru, ale také v multiplayeru, který hráče jen tak nepustí. Pokud si chcete zahrát povedenou hru, ve které létáte ve vrtulníku, stíhačkách nebo bombardérech, je pro vás Ace Combat: Assault Horizon rozhodně tou nejlepší volbou. Možná po dohrání navíc zjistíte, že jde pravděpodobně o nejlepší díl za dost dlouhou dobu a nejlepší hru v tomto docela raritním žánru.
> Hrej.cz : 5/10
Pokud máte předchozí Ace Combat, čas od času si zahrajete HAWX a na odreagování zapnete Apache: Air Assault, nový díl AC nebudete potřebovat. Přináší sice pár na pohled zajímavých změn, které ale v souladu s konceptem selhávají a činí ze hry po úvodních misích opakující se nudu.
> Topzine.cz : 80 %
Ace Combat je zábavnou hrou, která se snaží oslovit široké spektrum hráčů. Možná až přílišná arkáda nabízí na úroveň značky nadprůměrný příběh, v globálu byť silně béčkový. Daří se jí naopak pozvolna zlepšovat kvalitu v oblasti hratelnosti a grafiky úměrné hardwarové výkonnosti konzolí. Pro fanoušky letectví vlastnící konzole by měla být hra jasnou volbou, a to nejen díky desítkám modelů letadel.
> Sector.sk : 8/10
Ace Combat: Assault Horizon je najlepším dielom v sérii a vôbec najkvalitnejšou leteckou akciou, akú si môžete dopriať. Project Aces nesklamali a i keď pod novinkami je badať tradíciu a rokmi overenú kostru, to, čo nesie, sa len tak nevidí každý deň. Dog fighty sú dychberúce a používanie veľkého množstva časticových efektov pomáha vytvárať drsnú atmosféru vojny. Snaha o priblíženie k moderným akciám sa nedá prehliadnuť, no tu sa bojuje vo vzduchu a tam hore ešte nikdy nebolo tak horúco ako práve teraz.
> GamesWEB.sk : 8/10
Ace Combat: Assault Horizon si rozhodne nesmiete nechať ujsť.
> Zing : 9/10
Po dlouhé době nám na trh dorazila velmi zdařilá letecká arkáda, která se povedla takřka po všech stránkách. Je tu poutavý emocionální příběh, variabilní mise, krásné grafické pozlátko a multiplayer navíc. Co byste ještě od stíhaček chtěli?
> Bonusweb : 60 %
Nový Ace Combat je na pohled pěkný, efektní, akční, působivý, ale už po chvíli hraní na vás hra začne působit prázdně, protože postrádá jakoukoliv hloubku.
> hry.Sme.sk : 7/10
Ace Combat: Assault Horizon v podstate nie je zlým pokračovaním, no z každej sekundy hrania máte pocit, že to vývojári tentoraz preháňajú a chcú z titulu spraviť lietajúce Call of Duty. V podstate nie zlá myšlienka, no trpí tým samotné lietanie. Kampaň vám pre mnohonásobné opakovanie niektorých segmentov misie (celkovo ich tu je 16) zaberie takých 8 hodín, avšak nestačí to. Keď už akčných leteckých hier nie je mnoho, chceme, aby sa od tých akčných pobehujúcich sem a tam s výbuchmi vpred, vzadu i po stranách, nejakým spôsobom odlišovali. Je to subjektívny pocit, avšak tu trpí Assault Horizon najviac. Pekne to búcha, ale niekedy akoby sme zabudli, že sedíme vo (virtuál
> Eurogamer.cz : 6/10
Příval několika revolučních novinek v sérii posouvá hru od kvalitních arkádových letadélek po hříchu někam úplně jinam, spíše do víru laciné akce v totálně zjednodušeném pojetí. Na šestý díl nemá novinka sice ani náhodou, ale vývrtku naštěstí vybírá díky výborné grafice, snadné přístupnosti a zejména solidnímu multiplayeru.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %