Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Zaklínač - Rozšířená edice / The Witcher: Enhanced Edition (x360) > XBOX360 > RPG

Kde koupit ?

FunStore  689 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageJaromír Möwald / Jaxx---90 %2012-05-28
XboxWeb.czDuallHead---98 %2012-05-02
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade9.5/1095 %2012-04-28
GameParkMalinka---95 %2012-04-25
GameSite.skMarkusFenix---95 %2012-04-25
Hrej.czTomáš Krajča10/10100 %2012-04-17
Games.czAleš Smutný9/1090 %2012-04-17
Sector.skspacejunker9/1090 %2012-04-17
Eurogamer.czMiloš Bohoněk10/10100 %2012-04-17
Konzolista.czMartin Šmíd10/10100 %2012-04-17
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

95.30 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

97.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 95 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 24 z 5973 Žebříček
XBOX360: 6 z 815 Žebříček
XBOX360/RPG: 2 z 57 Žebříček
Vše/RPG: 5 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Zaklínač - Rozšířená edice / The Witcher: Enhanced Edition (x360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Zaklínač - Rozšířená edice / The Witcher: Enhanced Edition (x360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3254x - statistika
Zaklínač - Rozšířená edice / The Witcher: Enhanced Edition (x360) 95 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-04-17
Zaklínač - Rozšířená edice / The Witcher: Enhanced Edition (x360)

Průměrné hodnocení z médií:

95.30 %

Min : 90 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: CD Project
Distributor: Atari
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 10/10
RPG zasazené do poutavého světa, které vypráví zajímavý příběh prostý klišé s postavami, na nichž hráči záleží. V konzolové verzi se výtečně ovládá a tvůrci zvládli i technické obtíže s konverzí na jedničku.
> Games.cz : 9/10
Jedno z nejlepších příběhových RPG, které se v této generaci objevily na konzolích. Pokud doma máte X360 a máte rádi RPG, neexistuje jediný rozumně odůvodnitelný argument, proč jste si tuhle hru ještě nekoupili. Mazejte do obchodu.
> Sector.sk : 9/10
Zaklínač 2: Rozšírená Edícia je pre konzolových hráčov bleskom z čistého neba.
> Eurogamer.cz : 10/10
Nevídaně vypiplaná a v podstatě bezchybná adaptace jedné z nejlepších her roku loňského i roků předešlých. Dvanáct měsíců usilovné práce přidalo nový obsah a opravilo všechny objektivní nedostatky původního Zaklínače 2, který se už tehdy škrábal po známce nejvyšší. Nyní konečně dosáhl. Geralte, pašáku, je tvoje!
> Konzolista.cz : 10/10
Zaklínač 2: Vrahové králů je epické akční RPG s vynikajícím dospělým příběhem, nezapomenutelnými postavami, krásnými lokacemi, povedeným soubojovým systémem, nádhernou vizuální prezentací a skvělým soundtrackem.
> GamePark : 95 %
Konzolová verze Zaklínače 2 je perfektní ukázkou zvládnuté konverze, se kterou si autoři dali tolik práce, že nejen vše stoprocentně převedli, ale navíc i vyslyšeli výtky komunity, opravili souboje a práci s kamerou a přidali nějaké ty bonusy navíc.
> GameSite.sk : 95 %
Tak neváhajte a utekajte do obchodu.
> GamesWEB.sk : 9.5/10
Je teda vôbec možné niečo Enchanced Edícii druhého Witchera vytknúť? Nech sa snažím ako sa snažím, naozaj ma nič nenapadá. Dokonca aj ten poslabší záver bol v titule vďaka početným bonusovým story-videám výrazne vylepšený, pričom outro, naznačujúce nevyhnutný tretí diel, len podtrhuje fantastický climax, akým táto hra vrcholí. Je teda naozaj zbytočným polemizovať nad tým, či sa konzolová verzia Assassins of Kings podarila - predchádzajúce riadky vám dúfam dali dostatok pádnych argumentom k tomu, aby ste aj vy pochopili, že obdobne kvalitných RPG na dnešnom hernom trhu naozaj mnoho nepozháňate. Takže, jednoznačné dva palce nahor!
> XboxWeb.cz : 98 %
Hra Zaklínač 2: Vrahové králů je mistrnný kousek, který dokazuje, že s jiným přístupem (DLC zdarma) a českou lokalizací se dá i v našich končinách prodat konzolovové RPG v takovém počtu, že to zaskočilo i samotného vydavatele Comgad. Vy, kdo Zaklínače 2 ještě nevlastníte, opakujte rychle do našeho partnerského obchodu Xzone.cz a pořiďte si jej.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %