Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Fable: The Journey > XBOX360 > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czMiloš Bohoněk5/1050 %2012-12-29
GamesWEB.skJuraj Dolniak / Duri8/1080 %2012-12-18
DoupěPetr Kolář6/1060 %2012-12-12
GameSite.sk---75 %2012-12-03
ZingRosťa Viktorin7/1070 %2012-11-12
BonuswebJan Lysý---69 %2012-11-04
Hrej.czPetr Strecker6/1060 %2012-10-25
XboxWeb.czdandy19747/1070 %2012-10-23
Konzolista.cz7/1070 %2012-10-23
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte6/1060 %2012-10-21
Sector.skkorec6.5/1065 %2012-10-21
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

66.27 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3566 z 5973 Žebříček
XBOX360: 565 z 815 Žebříček
XBOX360/RPG: 45 z 57 Žebříček
Vše/RPG: 318 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Fable: The Journey
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Fable: The Journey
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1502x - statistika
Fable: The Journey 66 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-10-21
Fable: The Journey

Průměrné hodnocení z médií:

66.27 %

Min : 50 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 6/10
Jako nová hra v sérii Fable tohle dobrodružství neobstojí, ale pro vyznavače Kinectu jde o solidní zážitek, kterým se pobaví a rychle na něj zapomenou.
> Sector.sk : 6.5/10
Fable: The Journey je malou odbočkou z veľkej série. Cválajúce časti sú pútavo spracované a vždy sme sa k nim radi vrátili, no kúzlenie a presnejšie pohyby Kinect nedokáže preniesť na TV. Je to škoda, lebo prvotný účel autori splnili – toto je ľahké dobrodružstvo, ktoré sa dá prejsť bez ovládača. Akurát miestami budete škrípať zubami, keď nebude Kinect reagovať pri náročnejších úlohách či kúzlach. Môžu ho hrať aj casual hráči? Rozhodne áno.
> XboxWeb.cz : 7/10
Pro běžného hráče, je to hra, která stojí za vyzkoušení. Limitní spojení s Kinectem z ní ovšem dělá dosti okrajovou hru. Bohužel za sebe musím říct, že hrát hru v kuse více jak dvě hodiny je opravdu náročné.
> Konzolista.cz : 7/10
Fable: The Journey rozhodně není špatnou hrou. Pokud budu srovnávat v kontextu všech Kinect her, lze ji zcela bezpochyby označit za dosud nejlepší Kinectovku
> Hrej.cz : 6/10
Kolik slavných značek se bude muset ponížit, aby si svět uvědomil, že hry pro Kinect zkrátka představují příliš mnoho kompromisů? To nevíme, jisté ovšem je, že Fable: The Journey není první, ani poslední.
> Bonusweb : 69 %
Plnohodnotná hra pro pohybové ovládání Kinect sice není dokonalé, ale patří k tomu lepšímu, co je k dispozici.
> Zing : 7/10
Jmenovat se to jakkoliv jinak a neodehrávat se to v Albionu, pravděpodobně o The Journey v obchodě nezavadíte ani pohledem. Jako taková jednohubka nicméně hra funguje celkem bez problému.
> GameSite.sk : 75 %
Fable: The Journey nás príjemne prekvapil. Ide o hru, trpiacu klasickými obmedzeniami pohybového senzora, a hrateľnosť je teda v určitom smere limitovaná - spomenutý automatický pohyb. Avšak z hľadiska herného zážitku ide o výbornú skúsenosť, o hru, ktorá je poháňaná príbehom - dobre sa ňu pozerá a príjemne sa hrá. Hoci nejde o nič revolučné, z hľadiska ponuky aktuálnych Kinect hier ide o jeden z tých lepších titulov.
> Doupě : 6/10
Fable pro Kinect s sebou přináší mnohá prvenství, ale i s nimi spojené nemoci průkopníků. Přesto je to Fable se vším všudy.
> GamesWEB.sk : 8/10
Fable presedlalo na Kinect a na naše mierne počudovanie mu to na ňom sekne. Autorský tím ochudobnený o Molyneuxove nápady dokázal stvoriť podarený mix pôsobivých cutscén s charizmatickými hlavnými postavami a čarovania za pomoci vlastných rúk, avšak limitované možnosti Kinectu opäť narobili neželané problémy. Odhliadnuc od nedostatkov tu máme rozprávku vhodnú predovšetkým pre mladšie ročníky holdujúce rozprávkovým svetom s fantasy prvkami.
> Eurogamer.cz : 5/10
Fable: The Journey ve svých nejlepších chvílích sice umí okouzlit pohlednou grafikou a motivem mile hloupoučké pohádky, avšak náročnější hráči hezkou fasádu brzy prokouknou. Následují pocity zklamání, ba dokonce zlosti, a to kvůli křiklavě lineární hratelnosti, stereotypní náplni a zejména špatně fungujícímu pohybovému ovládání. Promarněná šance, která vzhledem k absenci kvalitních hardcore titulů pro Kinect zamrzí o to více. A fanoušci série Fable? Ti mohou nadále v klidu spát, vyčkávajíce slevu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %