Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Bastion (X360) > XBOX360 > RPG

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade8.5/1085 %2011-09-19
Sector.skuni9/1090 %2011-09-01
Hrej.czOndřej Švára6/1060 %2011-08-26
Games.czPavel Válek8/1080 %2011-08-08
Herní webMartin Cabrun---88 %2011-08-06
XboxWeb.czFlip---87 %2011-08-02
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.67 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1125 z 5973 Žebříček
XBOX360: 195 z 815 Žebříček
XBOX360/RPG: 17 z 57 Žebříček
Vše/RPG: 125 z 480 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Bastion (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Bastion (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3292x - statistika
Bastion (X360) 82 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-08-02
Bastion (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

81.67 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> XboxWeb.cz : 87 %
Verdikt, který vynáším nad Bastionem je jasný jako facka. Nečekal jsem, že se takhle rád ponořím do světa, za kterým nestojí nijak oslnivý příběh. Neuvědomil jsem si, že jde krásný a nádherně znějící požitek, který vás – jak říká mé oblíbené klišé, chytne a nepustí. To celé za přijatelných a v létě klasických 1200 MP. Záchraně světa třikrát zdar...
> Herní web : 88 %
Když se mi Bastion dostalo prvně do rukou, byl jsem skeptický, protože tento žánr je mi spíše cizí. Nakonec mě hra velmi příjemně překvapila a to hlavně po skvělé příběhové stránce. Když ke všem přednostem přičteme i nízkou cenu, toto je rozhodně titul, který stojí za zahrání.
> Games.cz : 8/10
Bastion je hra, která sází vše na vyprávění příběhu a dává to jasně najevo, což nemusí hardcore bojovníkům úplně sednout. Pokud ale hledáte odpočinkovou záležitost se zajímavým příběhem na jedno-dvě odpoledne, nebo chcete tento žánr přiblížit něžnému pohlaví, nemusíte hledat dál.
> Hrej.cz : 6/10
Bastion je v mnoha ohledech skvělý herní oddych od světa velkých herních značek. Má nápady a boduje výtvarným zpracováním. Přesto jsem byl nejspokojenější, když jsem ho naposled vypnul.
> Sector.sk : 9/10
Bastion je naozaj prekvapivo kvalitná akčná RPG. Má unikátne spracovanie a herný štýl s dobre riešeným vývojom a aplikáciou zbraní. Nezanedbateľným faktorom, ktorý naklonil misku váh v prospech vyššieho hodnotenia, je výborná cena. Za 14 EUR získate hru, pri ktorej strávite hodiny kvalitnej zábavy. Bastion je to najlepšie, čo sa vám pred príchodom tretieho Diabla dostane na disky.
> GamesWEB.sk : 8.5/10
Bastion sa teda na prvý pohľad môže javiť ako tuctový zástupca žánra akčných RPG, avšak dôvod, prečo je už teraz radený medzi klasiky arkádových hier, tkvie predovšetkým v jeho fantastickom audio-vizuálnom prevedení, ktoré spolu s chytľavou hrateľnosťou a ľahko pochopiteľnými hernými princípmi musí upútať naozaj každého.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %