Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Deadlight > XBOX360 > Plošinovka

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
InGamer.czMichal Klacik7/1070 %2012-11-12
Hrej.czVojtěch Matěna7/1070 %2012-09-16
GamesWEB.skBranislav Hujo / chinaski6.5/1065 %2012-09-16
GameSite.skMichal Maliarov6/1060 %2012-08-26
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2012-08-26
Herní webJosef Netrh8.1/1081 %2012-08-26
Sector.skspacejunker6/1060 %2012-08-09
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte7/1070 %2012-08-01
XboxWeb.cztonyskate---90 %2012-08-01
Eurogamer.czMartin Zavřel8/1080 %2012-08-01
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.60 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 88 %
Max. hodnocení: 88 %
Pořadí:

Celkově: 2606 z 5973 Žebříček
XBOX360: 433 z 815 Žebříček
XBOX360/Plošinovka: 20 z 31 Žebříček
Vše/Plošinovka: 97 z 177 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Deadlight
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Deadlight
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2622x - statistika
Deadlight 73 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-08-01
Deadlight

Průměrné hodnocení z médií:

72.60 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 7/10
Atmosférou nasáklá 2D plošinovka, která je sice extrémně krátká, ale i přes to se stihne zarýt hluboko do srdce.
> XboxWeb.cz : 90 %
Hra nabízí skvělý zážitek, který trochu kazí kratší hrací doba, ale pro naprosté dokončení budete potřebovat trochu více času.
> Eurogamer.cz : 8/10
Po všech stránkách perfektně propracovaná 2D adventura, kráčející ve šlépějích nejlepších zástupců žánru. Nekompromisní výprava sekunduje překvapivě propracovanému příběhu a především hratelnosti, která je stejně odvážně pestrá jako pečlivě vyvážená. Skoro je až škoda, že ústředním motivem hry je něco tak otřepaného jako zombie apokalypsa. Škoda je také krátkosti hry. Přesto jde o mimořádně atmosférickou a zábavnou záležitost, která je pro všechny starší a náročnější majitele Xboxu povinná. Pokud se vám líbil film The Road, k mému
> Sector.sk : 6/10
Po dohraní Deadlight (čo zaberie cca 4 - 5 hodín) neprichádza pocit satisfakcie a môže nastať situácia, že sa budete cítiť podvedení, že sa nemohli rozhodnúť inak. Debut španielskeho štúdia Tequila Works má prchavá efekt a vyvoláva hlad po ďalších zombie hrách. Je len drahým predjedlom k niečom ako Walking Dead.
> GameSite.sk : 6/10
Krátká, atmosférická a depresivní post-apokalyptická pouť, která je úderná, filmová a zábavná. Bohužel hru shazuje několik nepřehlédnutelných prvků, kvůli kterým se nemůže zařadit po bok krátkých indie dokonalostí, kde zatím jasně vede Limbo.
> Konzolista.cz : 8/10
Deadlight hodně ublížila přehnaná očekávání, díky nimž nyní mnohdy dostává i průměrné známky. Trochu neprávem, protože ačkoliv se nejedná o něco originálního, hratelnost je velmi zábavná a navíc je vše doplněno o povedený vizuální kabátek a vynikající příběh, za který by se nemusely stydět ani velké AAA hry. Pokud máte rádi hry z postapokalyptického prostředí, ani na chvilku neváhejte, budete se dobře bavit a jistě i odpustíte docela krátkou herní dobu, protože si vše zopakujete minimálně ještě jednou.
> Herní web : 8.1/10
Deadlight je další z řady postapo zombie her, s nimiž se v poslední době doslova roztrhl pytel. Poctivé dílenské zpracování, ve spojení se skvělou grafikou, designem a příběhem pak ale zaručuje, že se určitě nebudete nudit a to především v letní sezóně, kdy samotná hra vychází!
> Hrej.cz : 7/10
Inteligentní akční plošinovka s artistickým zpracováním, která by i bez krvežíznivých zombií stála za hřích. S nimi je to ale ještě o kus lepší. Škoda krátké hrací doby.
> GamesWEB.sk : 6.5/10
Len mi je ľúto, že hra s takýmto potenciálom skončí zabudnutá. A ona skonči, či chcete, alebo nie.
> InGamer.cz : 7/10
V Tequila Works vytvořili skvělý titul, který dokonale kombinuje technologie, příběh, charaktery a gameplay. Deadlight příjemně čerstvým vzduchem osvěží zatuchlé harddisky, na nichž se nachází jen tupé 3D střílečky. Výsledné hodnocení sráží jen mizerný port ovládání na PC, k němuž by člověk potřeboval o pár článků prstů více.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %