Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Limbo (XBLA) > XBOX360 > Logická

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš9/1090 %2011-10-05
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-08-08
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---89 %2011-08-06
Eurogamer.czMichal Jonáš9/1090 %2011-08-06
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-08-06
GamesWEB.skBranislav Hujo / chinaski9/1090 %2010-10-31
Hrej.czLukáš Grygar9/1090 %2010-08-18
Sector.skspacejunker9/1090 %2010-08-10
Games.czMichal Jonáš8/1080 %2010-08-04
XboxWeb.cztonyskate---91 %2010-07-21
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

89.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 91 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.20 %

Počet hodnocení: 5
Min. hodnocení: 73 %
Max. hodnocení: 93 %
Pořadí:

Celkově: 345 z 5973 Žebříček
XBOX360: 59 z 815 Žebříček
XBOX360/Logická: 1 z 20 Žebříček
Vše/Logická: 15 z 217 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Limbo (XBLA)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Limbo (XBLA)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6961x - statistika
Limbo (XBLA) 89 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-07-21
Limbo (XBLA)

Průměrné hodnocení z médií:

89.00 %

Min : 80 % Max : 91 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: PlayDead
Distributor: PlayDead
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> XboxWeb.cz : 91 %
Limbo je opravdu skvělý titul, jehož jednoduchost vás okamžitě zaujme, a i když se nabízí pouze příběhový mód, jenž vám zabere asi 5 možná 6 hodinek, tak si budete opravdu užívat.
> Games.cz : 8/10
Stylová puzzle plošinovka s nádhernou atmosférou, černobílým násilím a unikátní atmosférou. Byť s jednorázovou a vskutku krátkou herní dobou, vyšší cenou a pro někoho možná s jistou dávkou frustrace.
> Sector.sk : 9/10
Neistý, neurčitý, v rukách hráča zhmotnený svet plný prekážok, také je Limbo.
> Hrej.cz : 9/10
Limbo má sice délku celovečerního filmu, ale formou i obsahem člověka pohltí jako málokterá hra.
> GamesWEB.sk : 9/10
Môžem odporučiť každému, kto si chce oddýchnuť od rýchleho, uponáhľaného sveta a pseudozábavných hier. Esencia dokonalosti a kvality a útok na vaše mozgové bunky.
> Czechgamer.com : 89 %
Limbo je vynikající stylizovaná skákačka, kterou musí vyzkoušet každý. Víc není třeba dodávat.
> Eurogamer.cz : 9/10
Limbo, jako jedna z mála dnešních her povyšuje umírání na povinnost a čest. Je to nádherně zpracovaná a přitom řádně temná plošinovka s unikátní atmosférou černobílého násilí, jež na vás zapůsobí doslova jako malé umělecké dílo nejen po výtvarné stránce. Nebojte, vy tu paní s kosou budete mít ještě rádi!
> Konzolista.cz : 9/10
Limbo je úchvatnou plošinovkou s vynikajícím vizuálním zpracováním, které vytváří až hororovou atmosféru a chytne každého hráče za srdce. Pokud vám nevadí nějaký ten logický problém a rádi si i procvičíte mozek, je Limbo hrou, kterou byste si neměli nechat ujít. Nyní už díky rozšíření platforem si ho můžete užít jak na Xboxu 360 tak na Playstationu 3. Za mě rozhodně doporučuju.
> Zing : 9/10
Vypněte světla, pošlete přítelkyni do kina a nasaďte si velká Kossovská sluchátka. Limbo je zážitek, který rozhodně nechcete obejít stranou. Na PC o to více.
> hry.Sme.sk : 9/10
Jeho hranie je zážitkom. Síce len jednorázovým, avšak zanechá vo vašom hernom srdci jazvu, ktorá sa tak skoro nezahojí. Ohromujúca atmosféra dáva tomuto nezávislému projektu svojský pôvab. Zapôsobí na vás, ponechá na vašej fantázii ako si vyložíte niektoré nenápadné odklazy, avšak stále ženie ďalej a ďalej.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %