Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Portal 2 (X360) > XBOX360 > FPS

Kde koupit ?

FunStore  239 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMichal Jakl---99 %2012-03-02
XboxWeb.czsuperman2---95 %2011-05-21
hry.Sme.skJán Kordoš9.1/1091 %2011-05-05
Herní webRadek Svoboda---100 %2011-05-02
Czechgamer.comPetr Schwank---86 %2011-04-25
ZingMartin Cvrček / Cvrnda10/10100 %2011-04-24
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade9/1090 %2011-04-24
Konzolista.czMartin Šmíd10/10100 %2011-04-22
DoupěMichal Šodek10/10100 %2011-04-21
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

95.67 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 86 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 18 z 5973 Žebříček
XBOX360: 4 z 815 Žebříček
XBOX360/FPS: 1 z 79 Žebříček
Vše/FPS: 5 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Portal 2 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Portal 2 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2520x - statistika
Portal 2 (X360) 96 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-04-21
Portal 2 (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

95.67 %

Min : 86 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Valve Software
Distributor: Valve (Steam)
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě : 10/10
Kvalita hry mě jako recenzenta staví před nelehký úkol; co dát jako zápory? Zjednodušování prvků? Starý engine? Málo meme odkazů? Někdo hře vyčítá krátkost, podle mě kompletní Portal 2 vrací trend her, které za jedno odpoledne nestihnete, to se o Call of Duty nebo Homefrontu říct nedá.
> Zing : 10/10
Portal 2 je zábavné, vtipné a hlavně originální veledílo bez jakýchkoliv chyb. Bezesporu jeden z nejnadějnějších kandidátů na hru roku, možná přímo nejnadějnější.
> hry.Sme.sk : 9.1/10
Portal 2 je skvelou hrou. Zábavnou, inteligentnou, vtipnou. Nevydrží vám na 20 hodín čistého herného času, nie je to klasický žrút času, ale zábava, do ktorej vložené peniaze budete považovať za vhodne investované. Má v sebe to správne čaro a už teraz si môžeme byť všetci istí, že nové hádanky budú pribúdať. Potenciál využitia rébusov je obrovský. A to číslo, že nie je vyššie, keď hra v podstate nemá žiaden zápor? Možno len také jemné štuchnutie do rebier vývojárov Valve, ktorí nám predsa len mohli dať hneď na začiatok trochu väčšiu porciu.
> Czechgamer.com : 86 %
Je to srandovní, je to jiné, než jsme všichni zvyklí, systém portálů je dokonale propracovaný. Je spousta hráčů, kterým to k lásce na první pohled úplně stačí. Pro fanouška jakéhokoliv, byť jen minimálního, logična ve hrách je Portal 2 povinnost.
> GamesWEB.sk : 9/10
Sila Portalu 2 totižto spočíva v kryštalicky čistej a nápaditej hrateľnosti, ktorá spolu s dychberúcou atmosférou a pútavým príbehom nemá žiadne výraznejšie slabiny. No vlastne, keď tak nad tým uvažujem, Portal 2 je po dlhom čase hra, na ktorej mi nevadilo skoro vôbec nič a to je viac než rukolapným dôkazom toho, že tento masterpiece by nemal uniknúť absolútne žiadnemu hráčovi.
> XboxWeb.cz : 95 %
Portal 2 rozhodne svoje očakávania splnil a Valve znova ukázalo, že vie dohnať akúkoľvek hru do dokonalosti. Oproti terajšiemu dielu sa dá originálny Portal nazvať minihrou, ktorý ale rozhodne odporúčame prejsť pre zachovanie atmosféry a pochopenia deju.
> Konzolista.cz : 10/10
Portal 2 přinesl rozšíření původní hry, zajímavý příběh, plno logických rébusů a hlavně vytříbenou hratelnost, u které se budete skvěle bavit od začátku do konce. Jedná se zcela bez debat o zatím nejlepší hru tohoto roku a desítku si plným právem zaslouží. Tohle mistrovské dílo od Valve by si měl zahrát naprosto každý.
> Herní web : 100 %
Portal 2 je inteligentní, osvěžující a esteticky krásná hra, na kterou hráči budou ještě dlouho vzpomínat. Je to hra, která u nás i ve světě sklízí nadšené ovace od hráčů a samé devítky či desítky od recenzentů - a plným právem.
> Časopis SCORE : 99 %
První Portal byl spíš jakési slohové cvičení, ze kterého si dvojka bere ty nejlepší nápady a staví na nich absolutní unikát. Míra a kvalita humoru složí na lopatky většinu sitcomové produkce, příběh se před vámi kroutí a natřásá jako schopná tanečnice u tyče a nad zpracováním puzzlů jen nevěřícně kroutíte hlavou.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %