Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Halo 4 > XBOX360 > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Czechgamer.comPetr Schwank---95 %2012-12-16
Recenzeher.euJan Klimus9/1090 %2012-12-16
GameParkAmmoni@c---85 %2012-12-09
BonuswebEmanuel Svoboda---8 %2012-11-24
DoupěPetr Baum9/1090 %2012-11-20
GameSite.skTerzeus---97 %2012-11-18
Herní webJosef Netrh9.8/1098 %2012-11-14
Sector.sksaver9.5/1095 %2012-11-07
Hrej.czHonza Konfršt8/1080 %2012-11-01
Games.czAleš Smutný8/1080 %2012-11-01
Eurogamer.czMartin Zavřel9/1090 %2012-11-01
ZingMichal Maliarov9/1090 %2012-11-01
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2012-11-01

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.69 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 8 %
Max. hodnocení: 98 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

78.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 78 %
Max. hodnocení: 78 %
Pořadí:

Celkově: 868 z 5973 Žebříček
XBOX360: 149 z 815 Žebříček
XBOX360/FPS: 18 z 79 Žebříček
Vše/FPS: 96 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Halo 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Halo 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2658x - statistika
Halo 4 84 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-11-01
Halo 4

Průměrné hodnocení z médií:

83.69 %

Min : 8 % Max : 98 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Bungie
Distributor: Microsoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 13
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Halo 4 přichází s novou a svižnou kampaní a bohatým bonusovým obsahem v čele se skutečně nabušeným multiplayerem. Bohužel však Master Chief v úctyhodném věku postrádá ochotu přinést něco nového a neokoukaného.
> Games.cz : 8/10
Master Chief a Cortana se vrací se vší parádou a dávají všem pochybovačům za vyučenou. Halo série tímto dílem úspěšně nakročila do nové éry a dokazuje svůj nevyčerpaný potenciál v single i multiplayeru. Příběhově se o žádné veledílo nejedná, ale to vám bohatě vynahradí intenzivní herní obsah. Škoda, že ho v singleplayeru není o trošku víc.
> Eurogamer.cz : 9/10
Jen málo her tak navodí pocit úžasu a ohromení z objevování úplně nového, cizího světa. Vedle brilantního designu tomu napomáhá mimořádná výprava, od překvapivě působivé grafiky po nebesky monumentální hudbu. Na pozadí toho všeho (a potenciální zkázy života ve vesmíru) se zároveň odehrává překvapivě lidský konflikt ústřední dvojice postav, který zamrazí i dojme. Nadčasové a pestré herní mechaniky Halo série přitom zůstaly zachovány a dočkaly se vylepšení díky živočišně uvěřitelné umělé inteligenci nebo novinkám ve vašem arzenálu. Výsledkem je nezapomenute
> Zing : 9/10
Velkolepý návrat ikony herního průmyslu a konzole Xbox. Od čtvrtého dílu jsme hodně nečekali a možná právě proto překvapil takřka po všech stránkách. Emotivní příběh, zábavná hratelnost, nabušený multiplayer a krásný vizuál. Halo 4 má zkrátka všechno.
> Konzolista.cz : 9/10
Halo 4 je po delší době inteligentní akční hra, kterou je radost hrát. Přináší propracovaný příběh zapadající do už tak bohatého univerza, dobrou akční hratelnost se spoustou možností, zajímavý režim Spartan Ops s velkým potenciálem, a o multiplayeru se zmiňovat ani nemusím. Co na tom, že je Halo víceméně stejné, ale právě proto ho milujeme. Udržuje si svojí vlastní tvář, kterou si neustále přikrašluje, a pokud to takto půjde dál, budeme jenom rádi.
> Sector.sk : 9.5/10
Po dohraní Halo 4 môžeme povedať len jedno, hra je v správnych rukách. 343 Industries ukázali, ako sa má spraviť skutočné pokračovanie s vylepšeniami po každej stránke. Ukázali kvalitnú vizuálnu stránku, drsnejšie boje, pôsobivejší príbeh, väčšiu ponuku multiplayeru a pridanú sekundárnu kampaň ponúkajúcu niečo úplne nové. Keď si to zrátame, je to presne to, čo fanúšikovia Halo čakajú, tentoraz v štýle eventuálne oslovujúceho aj hráčov, pre ktorých bolo Halo doteraz len farebné hračkárstvo.
> Herní web : 9.8/10
Halo 4 je dechberoucí začátek nové série. Nebýt starého grafického enginu, tak hra dostane ultimátních 10/10. Kampaň je příjemně dlouhá, Spartan Ops perfektním oživením kooperativního módu s příběhem, War Games s novými mapami pak právoplatný nástupce Halo 3 multiplayeru. Master Chief je zpět a vůbec netroškaří!
> GameSite.sk : 97 %
Halo 4 je najlepšou a najvychytanejšou hrou celej série po všetkých stránkach.
> Doupě : 9/10
Lhali nám. V Halo 3 měl Master Chief dokončit svůj boj. Místo toho je tu nové kolo. A my jsme za tu lež rádi.
> Bonusweb : 8 %
Master Chief vstal z mrtvých a s jeho vzkříšením vzrostla i kvalita ceněné série. Halo 4 je nejlepší díl pro Xbox 360.
> GamePark : 85 %
Halo 4 je bezesporu moc dobře udělaná hra, která se skvěle hraje, chytne vás svou úžasnou a netradiční rozlehlostí a pojetím. Zároveň je ale potřeba říct, že to není žádný zázrak, kvůli kterému by stálo za to si pořídit novou konzoli.
> Czechgamer.com : 95 %
Takhle nějak bychom si představovali návrat hrdiny.
> Recenzeher.eu : 9/10
Studio 343 Industries převzalo otěže a určitě nastavenou laťku od studia Bungie překonalo. Singleplayer celá série nezažila lepší a multiplayer se dočkal moderních prvků stříleček a nových módů. Skvělá atmosféra, soundtrack, animace, Master Chief a Cortana, zábavný multiplayer s mnoha módy a mainstream prvky novodobých stříleček dělá z skvělou podívanou a zážitek. Jediná výtka míří k nudným Spartan Ops a doufám, že se autoři v dalším díle polepší. Halo 4, by zcela jistě nemělo chybět ve vaší herní sbírce!

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %