Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Call of Duty: Modern Warfare 3 (X360) > XBOX360 > FPS

Kde koupit ?

FunStore  499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš8.1/1081 %2011-12-05
XboxWeb.czsuperman2---80 %2011-11-30
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade8/1080 %2011-11-10
Eurogamer.czIvan Kratochvíl9/1090 %2011-11-07
ZingMichal Maliarov8/1080 %2011-11-07

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.20 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

70.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 70 %
Pořadí:

Celkově: 1048 z 5973 Žebříček
XBOX360: 185 z 815 Žebříček
XBOX360/FPS: 22 z 79 Žebříček
Vše/FPS: 112 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Call of Duty: Modern Warfare 3 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Call of Duty: Modern Warfare 3 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2545x - statistika
Call of Duty: Modern Warfare 3 (X360) 82 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-11-08
Call of Duty: Modern Warfare 3 (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

82.20 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Activision
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 5
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 9/10
I když se to zdá neuvěřitelné, Modern Warfare 3 opět trochu posunulo možnosti skriptem svázaných stříleček. Rychlá akce plná překvapení vás nenechá vydechnout a staví vás do situací, ze kterých mrazí v zádech. Úžasné divadlo hraje velkolepé představení pouze pro vaše oči a je příjemným překvapením, že tentokrát počítá i s nečekanými vstupy diváka. Variabilní herní náplň, atraktivní lokace, rychlá akce, to jsou hlavní jmenovatele této vynikající hry.
> Zing : 8/10
Epický, akční a uširvoucí. Zkrátka takový, jaký jej fanoušci znají a chtějí. Bohužel nedokáže překvapit ničím originálním a novým, takže budeme netrpělivě čekat na další díl série, zcela nový příběh a konečně i pořádné změny. Zatím si vystačíme s tímto, takže toho Makarova dostaňte! Dasvidanja.
> GamesWEB.sk : 8/10
Ako to teda zhrnúť, aby som zbytočne nevyvolal vášnivé debaty? Najlepšie bude asi spomenúť koment, ktorý sa objavil v rámci horúčkovito vedenej diskusie u jedného nemenovaného portálu: "Nadávať v Modern Warfare 3 na skripty je ako vyčítať Portalu 2 logické hádanky. Ide predsa o charakter tejto série a ak mi je proti srsti, volím konkurenciu". Ak sa teda radíte k fanúšikom tejto série, je viac než isté, že tretí diel Modern Warfaru vás poteší rovnako, ako tomu bolo u jeho predchodcov.
> XboxWeb.cz : 80 %
Call of Duty Modern Warfare 3 je proste Call of Duty. Inak sa o ňom ani hovoriť nedá a tí, ktorí čakali niečo viac, prípadne niečo iné zostanú sklamaní. Nevidím ale dôvod meniť zabehnuté a skalní fanúšikovia, ktorých je teda OHROMNE veľa (svedčia o tom rekordné predaje), si prídu na chuť u skvelého zakončenia príbehu podsérie Modern Warfare.
> hry.Sme.sk : 8.1/10
Tak teda pre tých, ktorým skutočne chýba hodnotiace číslo, ho tu máte. Aj s verdiktom. Multiplayer Modern Warfare 3 je nenáročná zábava a vydržíte pri ňom až do ďalšieho dielu. Nie je to nič pre militantne založených hráčov, ide tu predovšetkým o efekt.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %