Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Call of Duty: Black Ops (X360) > XBOX360 > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
XboxWeb.czsuperman2---90 %2010-12-28
hry.Sme.skJán Kordoš7.5/1075 %2010-12-16
GameStar.czJakub Vitásek / Foxxy---95 %2010-12-01
ZingMartin Cvrček / Cvrnda8/1080 %2010-11-16
ZingMichal Maliarov8/1080 %2010-11-15
DoupěKarel Kališ7/1070 %2010-11-10
Eurogamer.czIvan Kratochvíl8/1080 %2010-11-09
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.43 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 63 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 1147 z 5973 Žebříček
XBOX360: 199 z 815 Žebříček
XBOX360/FPS: 23 z 79 Žebříček
Vše/FPS: 124 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2010-07-06

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Call of Duty: Black Ops (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Call of Duty: Black Ops (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4332x - statistika
Call of Duty: Black Ops (X360) 81 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-11-09
Call of Duty: Black Ops (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

81.43 %

Min : 70 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Treyarch
Distributor: Activision
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 8/10
Black Ops je zábavné, dynamické, akční a s několika novými nápady. Hra však i nadále zůstává tvrdě naskriptovaným divadlem, jehož hodně omezené hranice nelze nevidět.
> Zing : 8/10
Jedinou průkaznou vadou je tak pochybná umělá inteligence. Jinak hra nabízí velmi bohatý obsah a téměř nekonečný multiplayer.
> Zing : 8/10
MP: Sice nám vadí ta ignorace sniperů a nelogické respawnování, ale jinak jde o skvostný kousek, jenž prověřené principy dovádí k dokonalosti a ještě přidává tunu nápadů.
> GameStar.cz : 95 %
Je zde silný a plnohodnotný singleplayer, v němž se vyžijí i veteráni válečných FPS, a také návyková hra ve více hráčích, kterou si užije snad každý.
> XboxWeb.cz : 90 %
Trpí len maličkými chybkami v multiplayeri. Inováciami ale hra doslova chrlí a nudiť sa nebude jak v single playeri tak rozhodne ani v multiplayeri.
> Doupě : 7/10
Call of Duty: Black Ops pokračuje ve vyšlapané cestičce nastavené Modern Warfare 2: kampaň opět představuje epicky přeplácanou akční jednohubku, ke které nemá příliš smysl se po jednom dohrání vracet.
> hry.Sme.sk : 7.5/10
Call of Duty: Black Ops ponúka nenáročný, menej atmosferický a rýchlejší multiplayer. Pokým je toto presne to, čo hľadáte, nemáte čo riešiť. Ak váhate, pretože vlastníte predošlé diely Call of Duty, s ktorými si vystačíte, je táto voľba čisto na vás. Nič sa nezmenilo, možno sa pridalo ešte viac na akčnosti. Horšie je, že multiplayer už jednoducho neohúril a vidno, že ide o žmýkanie otrepaného konceptu používaného rok čo rok.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %