Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Brink (X360) > XBOX360 > FPS

Kde koupit ?

FunStore  329 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
DoupěPetr Schwank5/1050 %2011-07-04
Herní webNikola Marko---50 %2011-06-23
XboxWeb.czp.a.c.o---60 %2011-06-18
ZingRosťa Viktorin6/1060 %2011-06-11
hry.Sme.skJán Kordoš5.9/1059 %2011-06-02
GameSite.skBabli---55 %2011-06-02
Sector.skspacejunker5/1050 %2011-05-20
Konzolista.czMartin Šmíd6/1060 %2011-05-20
Games.czDan Vávra5/1050 %2011-05-18
BonuswebJan Lysý---75 %2011-05-17

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

56.90 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 4482 z 5973 Žebříček
XBOX360: 677 z 815 Žebříček
XBOX360/FPS: 64 z 79 Žebříček
Vše/FPS: 356 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Brink (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Brink (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2689x - statistika
Brink (X360) 57 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-05-13
Brink (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

56.90 %

Min : 50 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Splash Damage
Distributor: Bethesda Softworks
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 75 %
Ne úplně povedená je kampaň pro jednoho člověka, hraní umí být někdy zmatené a rozdíly mezi povoláními nejsou tak výrazné, jak by měly být. Úkoly se opakují. Ale klady přebíjejí zápory. Dá se tedy tvrdit, že u Brink lze strávit slušnou řádku hodin a dobře se pobavit.
> Games.cz : 5/10
Na papíře a podle slibů tvůrců to vypadalo, že se dočkáme něčeho, co nemá obdoby. To se skutečně stalo, ale obdobu nemá pouze drzost, že po nás někdo chce za podobný nedodělek peníze. Brink má své světlé stránky a není jich málo, ale momentálně jsou ukryté pod nánosem chyb.
> Sector.sk : 5/10
Brink je veľmi zvláštna hra, trpí obsahovým dlhom a akýkoľvek štandardný mód je nahradený bojom o teritóriá a úlohami, ktoré tlačia na spoluprácu. Tímy na mapách sa preťahujú lanom o to, kto na konci vyjde ako víťaz.
> Konzolista.cz : 6/10
Brink je v základu určitě zajímavou multiplayerovou akcí, kterou strhává dolů spousta nedodělků, chyb a bugů. Když se toto vše sečte, tak naše doporučení si hra získá jen těžko. Vývojáři se budou muset v následujících měsících hodně snažit, aby udělali z Brinku takovou hru, jakou zamýšleli. Menší omluvu si už přichystali v prvním DLC, které bude zdarma. Jakým směrem se ale bude dále Brink ubírat, to se neodvážíme hádat.
> hry.Sme.sk : 5.9/10
Na Brink sa môžete pozerať len a len ako na arkádovú strieľačku zameranú výhradne na multiplayerovú hrateľnosť. Mnoho nasľubovala, málo splnila. Neberieme hre, že by bola vyslovene nudná a zlá. Rozhodne ale neudrží hráča na tak dlhú dobu ako ostatné akčné hry, ktoré obsahujú ako plnohodnotný multiplayer, tak príbehovú kampaň.
> GameSite.sk : 55 %
Pokiaľ si dáte námahu, poriadne sa oboznámite so všetkým, čo hra ponúka a nájdete si dobrý tím na online hranie, je možné, že hra vás zabaví na dlhší čas. Brink nie je pre každého, je len pre určitú skupinu ľudí a je otázne, či táto skupina dokáže utiahnuť tento titul na poli multiplayeru.
> Zing : 6/10
Jak říkám, je to vážně škoda, protože řemeslně toho lze Brink vytknout jen velice málo a i celkově měla gamesa nakročeno stát se hvězdou. Možná, že jí vaz zlomily, přehnané ambice, možná, že na to tvůrci od začátku neměli. Kdo ví. Pokud tedy nad koupí Brink přemýšlíte, doporučím věnovat pár pohledů Team Fortress 2 a vydat se kdyžtak touto cestou. Pokud ale za výtvor Splash Damage přeci jen utratíte nějakou tu korunu, nemusíte zoufat. Alespoň lehký nadprůměr to bezpochyby je. I díky sympaticky melodickému soundtracku.
> XboxWeb.cz : 60 %
Je sice pěkné, že se tvůrci snažili o nějakou změnu v rámci žánru stříleček. Bohužel vznikla slátanina, které i přes povedené technické zpracování nemá moc co nabídnout a ne všechny mechanismy fungují tak, jak by měli. Já sám se nudil hned u druhé mise, což u hry za cenu velkých titulů není dobrá vizitka. Chybí to, co dělá akci akcí, a boje nemají šťávu. Sice se hodně střílí, ale je to prostě jenom běh někam, všechny vystřílet a zase běžíte jinam.
> Herní web : 50 %
Brink nebrat. Tak jednoduše se to dá říci. Na všech platformách jsou mnohem lepší střílečky, s lépe propracovaným týmovým módem, vyladěnější technickou stránkou a hlavně – mnohem zábavnější. Tato hra je objetí nevyvážené koncepce, uspěchaného vydání a laxního přístupu.
> Doupě : 5/10
Kdyby Brink nesráželo tolik chyb, mohl atakovat špičku onlajnových stříleček. Takhle nemá na víc než na plížení se v jejich stínu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %