Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Mortal Kombat (X360) > XBOX360 > Bojová

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORELukáš Bašta---91 %2012-03-02
hry.Sme.skJán Kordoš8/1080 %2011-09-19
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-05-18
Sector.skfendi9/1090 %2011-05-16
GameSite.skBabli---90 %2011-05-12
XboxWeb.czDuallHead---82 %2011-05-11
GameParkxjohn---90 %2011-05-04
DoupěKarel Kališ8/1080 %2011-05-03
Hrej.czJiří Bigas8/1080 %2011-04-29
Games.czVáclav Rybář8/1080 %2011-04-28
Eurogamer.czPavel Oreški8/1080 %2011-04-28
BonuswebJan Lysý---90 %2011-04-26
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-04-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.62 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 91 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

87.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 613 z 5973 Žebříček
XBOX360: 111 z 815 Žebříček
XBOX360/Bojová: 9 z 39 Žebříček
Vše/Bojová: 23 z 151 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Mortal Kombat (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Mortal Kombat (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2952x - statistika
Mortal Kombat (X360) 86 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-04-18
Mortal Kombat (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

85.62 %

Min : 80 % Max : 91 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: NetherRealm
Distributor: Warner Bros. Interactive
Distributor CZ:

Počet recenzí: 13
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Skok správným směrem a symbolický dárek všem, kdo stahují nejrůznější ultimátní edice s desítkami mortalovských postav a vzpomínají na staré dobré časy.
> Bonusweb : 90 %
Hutná bojovka, která se vrací ke kořenům série, ale nezapomíná na líbivé novinky a pořádnou dávku bonusů.
> Hrej.cz : 8/10
Pod taktovkou nového vydavatele tu máme nejlepší Mortal Kombat od poloviny 90. let. Krutý, rychlý, nabitý obsahem a překvapivě orientovaný i na jednoho hráče.
> Eurogamer.cz : 8/10
Návrat Mortal Kombatu ke kořenům se povedl velmi dobře. Musím vyzdvihnout přímočarou hratelnost s lehce zvládnutelným ovládáním, které nabízí rychlé uspokojení začátečníkům a přitom umožňuje růst pokročilým bojovníkům.
> Doupě : 8/10
Pro fanoušky je nový Mortal Kombat nádhernou poctou době prvních dílů. Pozorný hráč a znalec narazí na spousty detailů od stále stejně namačkávaných komb, přes povědomé arény, Fatality, Babality a další legrácky. Nováček zase dostane přístupnou a dobře vypadající bojovku se spoustou obsahu, který vydrží na zatraceně dlouhou dobu. Tak ať teče krev!
> Zing : 9/10
Najít bojovku s bohatou přidanou hodnotou je těžké. Nový Mortal Kombat k tomu ale navíc přidává i orgie pro fanoušky a nevídanou různorodost, originalitu a horu létajících vnitřností navrch. A to se vyplatí.
> GameSite.sk : 90 %
Hra vyzerá, znie a hlavne hrá sa výborne. Niekoľko vecí síce až tak nepoteší, ale celková hrateľnosť je návyková a vlastne pri bojovke som sa takto nebavil od čias, kedy som s hrami začínal a s kamarátom sme ako malí špunti drvili Tekken 3. Mortal Kombat je povinnosťou pre fanúšikov žánru, už len v bohatej ponuke singleplayeru poskytne zábavu na dlhý čas, o multiplayeri ani nehovoriac.
> Sector.sk : 9/10
Vzkriesenie kultu odviedli Nerherrealm výborne. Volajte starých kamarátov zo školy, ktorých ste roky nevideli. Vrátia sa s vami do doby, kedy sa za schválne blokovanie klávesov pri pokuse o slajd uštedrovali buchnáty a kedy mamy nechápali, od čoho máme modriny na pleciach v tvare zovretej päste.
> GamePark : 90 %
Nový start sérii Mortal Kombat prospěl. A rozhodně nejde o zklamání, kterého jsme se přeci jen trošku obávali. Všichni fanoušci klasických bojovek si zde přijdou na své - počínaje pořádnou soupiskou bojovníků, přes velkolepé Fatality a X-ray schopnosti až po bohatou nabídku herních módů. Nejde tedy o nic revolučního, ale přesně tak si představujeme návrat kdysi populární série na výsluní herního průmyslu
> XboxWeb.cz : 82 %
Mortal Kombat s pořadovým číslem 9 je brutální bojovou hrou s hektolitry krve, slizu a oleje, vyladěným ovládáním, středně naučitelnými komby a neokoukanými Rentgenovými útoky. Líbí se mi nápad nákupu bonusů, fatalit a dalších věci skrze Necropolis. Jediná malá výtka míří k občasným grafickým artefaktům. Atmosférou bych tuto hru přirovnal ke třetímu dílu této povedené série. Zamrzí jen, že nový Mortal Kombat oproti PS3 verzi neobsahuje exkluzivní postavu (PS3 verze má Kratose).
> Konzolista.cz : 9/10
Než se k nám Mortal Kombat dostal, tak jsme k němu měli menší pochybnosti. Po dohrání se ale i my musíme poklonit před králem, který přišel silnější, nabušenější, krvavější a chytlavější, než kdy dřív.
> hry.Sme.sk : 8/10
Nový Mortal Kombat je návratom klasiky. Presne takto si predstavujeme príchody našich starých miláčikov v novom kabáte. Séria si nevzala len slávne meno a nezabalila nám do krásneho a lesklého obalu... jedno veľké nič, ale znovu predviedla, prečo nás pred takmer 20 rokmi dostala. Toto je Mortal Kombat - je krvavý, drsný, morbídny, s nikým sa nemazná a zábava je to ohromná.
> Časopis SCORE : 91 %
Nové studio založené původními tvůrci přineslo novou hru s původními principy a navíc ještě povyšuje hloupou krvavou zábavu na prvotřídní titul v žánru automatových mlátiček. Finish him!

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %