Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Seznam her XBOX360 > Bojová

Seřadit výpis podle: Hodnocení | Názvu | Data vydání

1. XBOX360 2012-03-08 > Asuras Wrath (X360) 69.50 %
2. XBOX360 2008-09-16 > Battle Fantasia (X360) 00.00 %
3. XBOX360 2009-10-29 > Bayonetta (X360) 85.70 %
4. XBOX360 2009-06-25 > BlazBlue: Calamity Trigger (X360) 85.00 %
5. XBOX360 2012-05-04 > Bloodforge 50.00 %
6. XBOX360 2005-12-29 > Dead or Alive 4 (X360) 80.60 %
7. XBOX360 2012-10-14 > Dead or Alive 5 73.40 %
8. XBOX360 2007-03-13 > Def Jam: Icon (X360) 65.33 %
9. XBOX360 2008-06-06 > Dragon Ball Z: Burst Limit (X360) 80.00 %
10. XBOX360 2010-10-19 > EA Sports MMA (X360) 81.33 %
11. XBOX360 2009-06-23 > Fight Night Round 4 (X360) 83.00 %
12. XBOX360 2008-10-07 > Guilty Gear 2: Overture 50.00 %
13. XBOX360 2013-04-16 > Injustice: Gods Among Us 83.89 %
14. XBOX360 2011-02-18 > Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds (X360) 89.00 %
15. XBOX360 2011-04-18 > Mortal Kombat (X360) 85.62 %
16. XBOX360 2008-11-18 > Mortal Kombat vs. DC Universe (X360) 70.50 %
17. XBOX360 2008-11-18 > Naruto 2: The Broken Bond 78.00 %
18. XBOX360 2012-04-11 > Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations 71.00 %
19. XBOX360 2009-01-29 > Ninja Blade (X360) 72.75 %
20. XBOX360 2006-06-29 > Project Sylpheed 59.83 %
21. XBOX360 2006-03-28 > Rumble Roses XX 50.00 %
22. XBOX360 2009-12-10 > Samurai Shodown Sen 60.00 %
23. XBOX360 2008-07-29 > Soul Calibur 4 (X360) 88.40 %
24. XBOX360 2007-09-14 > Stranglehold (X360) 76.50 %
25. XBOX360 2009-02-17 > Street Fighter 4 (X360) 85.50 %
26. XBOX360 2007-08-29 > Streets of Rage 2 80.00 %
27. XBOX360 2010-04-27 > Super Street Fighter 4 (X360) 90.00 %
28. XBOX360 2009-10-27 > Tekken 6: Bloodline Rebellion (X360) 90.00 %
29. XBOX360 2012-09-18 > Tekken Tag Tournament 2 86.20 %
30. XBOX360 2009-07-28 > The King of Fighters 12 68.00 %
31. XBOX360 2009-09-23 > The Warriors: Street Brawl (XBLA) 60.00 %
32. XBOX360 2009-05-19 > UFC 2009: Undisputed (X360) 83.00 %
33. XBOX360 2010-05-25 > UFC Undisputed 2010 (X360) 82.50 %
34. XBOX360 2012-03-28 > UFC Undisputed 3 80.00 %
35. XBOX360 2008-03-25 > Viking: Battle For Asgard (X360) 63.29 %
36. XBOX360 2007-10-30 > Virtua Fighter 5 (X360) 90.00 %
37. XBOX360 2012-09-15 > Virtua Fighter 5 Final Showdown 90.00 %
38. XBOX360 2011-06-01 > WWE All Stars (X360) 80.00 %
39. XBOX360 2009-03-20 > WWE Legends of WrestleMania (X360) 71.00 %

[1] 
Celkem 39 položek

Rychlé info

> Na našem fóru se otevřela nová místnost, v které můžete oslnit svými znalostmi videoher.

> Registrovaní návštěvníci mají nyní možnost editovat a mazat své příspěvky. Dále byl přidán dolní panel s nástroji a youtube videa se již dají otevírat ve fullscreenu. Několik změn ještě zůstává v rukávu...

> Spustili jsme pro Vás nové DISKUSNÍ FORUM

> Na Vaše podněty jsme udělali několik změn - např. oprava hrubek, odkazování na konkrétní příspěvek v diskusi a zrychlení generování stránky

> Jeden z předních českých herních serverů ukončí ke konci tohoto měsíce svůj provoz - apríl kachna

> V Japonsku jde do obchodů drink s designem Metal Gear Solid: Peace Walker

> Jeden z uživatelů fóra NeoGaf se chvástá s MotorSport 3

> Akella oznámila simulátor, jehož tématem budou somálští námořní piráti

> Příští číslo španělského magazínu Marca Player má odhalit první info o F.3.A.R

> Víkendová sleva 20-21.3 2010 na Xzone pro PC hru S.T.A.L.K.E.R - Call of Pripyat jen za 499Kč

> Vyšla demoverze české 2D adventury Kulivočko

> Omlouváme se za výpadek stránek, zapříčiněn kolapsem diskového prostoru serveru

> Logické Machinarium dostane po čtvrt roce od vydání speciální edici za v přepočtu 600Kč

> Rakouská pobočka Deep Silver Vienna z důvodu ekonomické situace končí

> STEAM pohltil již přes 25milionů hráčů a 1000her

Facebook

Z diskuze

> MU Online
mu.funfirst.cz/
> Harry Potter a ohnivý pohár
prolezla jsem všechno křížem krážem,vyhrála všechny zlata, pozbírala štítky a pořád mi jeden štít chybí
> Assassins Creed 3
Ahoj, prosím vás. Mám problém. Když chci spustit hru Assassin tak mě to pokaždé napíše,,chybí LIBCEF DLL,,. Vůbec nevím, co to je a jak to řešit. Díky za pomoc
> Empire: Total War
Hra výborná ale UI je neuvěřitelná to je prostě banda retardovanejch mentálů co klidně naprosto jěště s úsměvem se nechají masakrovat dokud jim neřeknete tak co kdyby jsi utekl od těch děl co vás všechny melou když se štouráte v rypáku??????????????????????????????????????????? totéž námořní bitvy jak máte 4 a více lodí je to naprosté prokletí a nervy drásající zážitek kdy se vám točej jak naprosto zfetovaní imbecilové a vůbec ale ani v nejmenším se nedá kočírovat každá lod když jich máte 10 takže opět a opět a opět aopět vynikající hra která ale neuvěřitelně trpí nulovou inteligencí vašich jednotek a samozřejmě počítač je zcela dokonalej každej krok má 2 měsíce do předu propočítanej nechápu proč je toto naprosto vždy tak trystní i strategií ale v podstatě téměř u každé hry jak je to něco rosáhlého kde prostě nedokážete kočírovat takovou spopustu jednotek tak jsou to jen naprosto mrtvé p
> Men of War: Assault Squad
Tak menší zhodnocení: Hra je ve své podstatě velice pěkná ale velice silně stresující na ovládání jakmile se snažíte ovládat více než jedno 2 družstva tak je to naprostý horor ,umělá inteligence je na bodu mrazu vaši vojáčci jsou jak chovanci jedličkova ústavu nechají se klidně rozmetat na místě a pokud jim dáte vpolný režim tak dostanete dříve infarkt než se jim něco povede jsou schopní běhat proti dělům kulometům a tak podobně naprosto šíléné, velké bitvy kde máte 10 děl 10 tanků a 10 družstev je něco na palici zcela nemáte šanci to vůbec ukočírovat a samy bez vašich povelů jsou ty armády jak opravdu chovanci jedličkova ústavu ,a také naprosto tristní reálie jako že ubohoučkej schermman vám klidně roseká tygra nebo jagpantera což byl stíhač tanků s 220 milimetrovým pancéřováním a nic žádný tank ani dělo do ráže 150 mm ho nemohlo nijak poškodit a tady vy neprostřelíte třeba 10 dělama a tanka
> Mario and Sonic at the Winter Games (Wii)
ůllkjů
> FIFA 2006
PROSÍM JAKÝ JE KOD KE HŘE MŮJ EMAIL JE SASA2705@SEZNAM.CZ

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %