Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

X-Men: Destiny > XBOX360 > Akční

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  
FunStore  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
RE-PLAYJan Vondrášek5/1050 %2012-02-18
Game pageHonza Bors / J.A.Frost---30 %2012-01-28
Games.czKarel Vojtíšek4/1040 %2011-11-29
Sector.skmatus_ace3/1030 %2011-11-10
Czechgamer.comDavid Pelan---50 %2011-11-08
GamesWEB.skRichard Bojničan / gulath5.5/1055 %2011-11-08
Recenzeher.euJan Vondrášek6/1060 %2011-11-01
GameSite.skneokn---30 %2011-10-28
BonuswebJan Lysý---55 %2011-10-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

44.44 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 60 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 5066 z 5973 Žebříček
XBOX360: 742 z 815 Žebříček
XBOX360/Akční: 108 z 128 Žebříček
Vše/Akční: 667 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
X-Men: Destiny
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



X-Men: Destiny
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2249x - statistika
X-Men: Destiny 44 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-10-19
X-Men: Destiny

Průměrné hodnocení z médií:

44.44 %

Min : 30 % Max : 60 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 55 %
Přímočará stereotypní akce, která je ve většině ohledů průměrná a nemá čím překvapit.
> GameSite.sk : 30 %
Celkovo je X-Men: Destiny lineárne jednoduchá a nudná hra. I keď možno fanúšikov poteší vyše 20 postáv zo série X-Men (Cyclops, Emma Frost, Juggernaught, ...), sú to v podstate iba kulisové postavičky v nekonečných labyrintoch (teda leveloch). Túto hru odporúčam iba fakt veľkým fanúšikov X-Menov alebo totálnym herným masochistom. Tak ale na pol hodinu sa to dá zvládnuť.
> Czechgamer.com : 50 %
X-Men Destiny je typický představitel hry se slavným jménem, ale průměrným zpracováním.
> GamesWEB.sk : 5.5/10
Keď to teda celé zhrnieme dokopy, dostaneme veľmi priemernú a jednoduchú hru, ktorá určite poteší deti. Najmä ak súfanúšikmi X-menov. Ak ste však starší a čakáte od hry nejakú tú výzvu a prípadne ešte aj RPG prvky, toto vás dlho baviť nebude, každopádne, dá sa to raz prejsť.
> Sector.sk : 3/10
X-Men Destiny má síce konce dva, no aj jedno hranie vám bude bohato stačiť. Niet dôvod hrať znova, keď cesta hrou je vždy takmer úplne totožná. Ani odomykateľné bonusy v hre nestoja za nič. Môžete si ich pozrieť len v rozohratej kampani a obsahujú len informácie o postavách, nič viac. Celkovo až na pár drobností nemá hra čo ponúknuť. Možno ešte tak jednoduchá akcia hráčom začínajúcim na konzolách ozrejmí základy ovládania podobných hier, ale to je asi všetko. Niektoré drobnosti zaujímavo rozširujú univerzum X-Menov po príbehovej stránke, no ani tu nečakajte zázraky. A to je prosím pekne hodnotenie fanúšika.
> Games.cz : 4/10
Po nějaké době se začne značka slavné komiksové série vytrácet a zůstane před vámi jen bezejmenný pajdulák, kterého ovládáte a posunujete jej podle přesně stanovených pravidel kupředu. Hře chybí atmosféra a ztotožnění s vaším hrdinou je zoufale malé. Průměrná grafika, která rozhodně téhle hře nedává velké šance zaujmout, je tak posledním hřebíčkem do pořádně ztrouchnivělé rakve.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %