Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Transformers: Dark of the Moon (X360) > XBOX360 > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
XboxWeb.czsuperman2---60 %2011-09-04
Herní webDavid Klouda---65 %2011-08-21
Recenzeher.eu5/1050 %2011-08-02
Sector.skmatus_ace5.5/1055 %2011-07-26
GamesWEB.skJakub Pokorný2/1020 %2011-07-26
ZingMichal Maliarov7/1070 %2011-07-19
BonuswebJan Lysý---55 %2011-07-13
Hrej.czVojtěch Matěna5/1050 %2011-07-07

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

53.13 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 20 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 4545 z 5826 Žebříček
XBOX360: 696 z 810 Žebříček
XBOX360/Akční: 99 z 126 Žebříček
Vše/Akční: 588 z 765 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Transformers: Dark of the Moon (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Transformers: Dark of the Moon (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1880x - statistika
Transformers: Dark of the Moon (X360) 53 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-07-07
Transformers: Dark of the Moon (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

53.13 %

Min : 20 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: High Moon Studios
Distributor: Activision
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 5/10
Herní Transformers nepatří k odpadu, jen jim škodí provázanost s filmem, na níž doplácejí. Chytlavé a originální souboje zachraňují pěkný průměr, ale mohlo to být o třídu lepší. Jen chtít!
> Bonusweb : 55 %
Průměrná střílečka plná Transformerů, která je tak trošku nedopečeným přídavkem k filmu. Není přitom o moc delší než filmová předloha.
> Zing : 7/10
Jako plnohodnotnou hru bych Dark of the Moon rozhodně nedoporučoval. Fanoušci univerza sice budou mít radost, všichni ostatní ale dostanou velmi krátkou a částečně i nepochopitelnou zábavu. V případě, že již máte filmovou premiéru za sebou (nebo se na ni chystáte), o herní adaptaci přemýšlejte alespoň jako o rozšíření obzorů. Když nic jiného, letní dny herního sucha vám zkrátí přístupnou a zábavnou akcí.
> Sector.sk : 5.5/10
Chcete kvalitný Transformers titul? Siahnite po rok starej hre od rovnakých autorov. High Moon Studios dokážu vytvoriť kvalitnú hru, no tentoraz im to nevyšlo. Hra síce nenudí, no neponúka nič, čo by stálo za plnú cenu. Snáď len ten multiplayer. Čakali ste, že sa dostanete do zabijaka Shockwavea s jeho nezničiteľnými vrtákmi? Márne. Shockwave tu síce je, no záver hry - súboj s ním vás nechá chladnými. Dark of the Moon je ukážkovým priemerom potvrdzujúcim pravidlo hier podľa filmových trhákov.
> GamesWEB.sk : 2/10
Budeme radi ak tretí Transformers vo svete hier zapadnú prachom a nikto si ich nikdy nevšimne, svoje výhody síce má, ale pri viditeľnom zámere autorov, získať od naivných hráčov peniaze je úbohé a nezaslúži si pozornosť. Bohužiaľ, ďalšia hra, ktorá pomerne kvalitný film zábavne veľmi nerozšíri. Škoda.
> Herní web : 65 %
Tranformers: Dark of the Moon rozhodně není perfektní hra. Není to ani nijak oslnivá hra. Mezi její stinné stránky patří po čase lehce monotónní akce, klesající framerate, a podle mého názoru i poněkud nezajímavý příběh. Na druhou stranu musím vyzdvihnout grafické provedení, dabing, zvuky celkově a tu prostou věc, že jde o obří roboty měnící se na auta a podobné prostředky! A to je cool snad za každé situace. Fanoušci si hru užijí i přes její nedostatky. Starší hráči se TR: DotM nejspíš vyhnou, ale ti mladší si můžou užít slušnou porci zábavy.
> XboxWeb.cz : 60 %
Transformers - Dark of the Moon je doprovodná hra filmu a tak sa aj správa. Po skutočne pár hodinkách sa dostanete na koniec hry, čo je vlastne začiatok samotného tretieho filmu Transformerov. Kampaň skončí ešte skôr ako sa hráč stihne začať nudiť, takže sa stereotyp nedostavuje. Každá zo siedmich misii vás dosadí do úlohy jedného Transformera. Začínate Autobotmi a neskôr si vyskúšate aj Desepticonov.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5825
Recenze: 23975
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 2976
Průměrné hodnocení z
23358 recenzí: 71,764 %